Hali!
Az attól is függ, hogy milyen jön be neked, hogy miképp használod a motort. Én olyat akartam, ami bírja a gyűrődést városban (vagyis nem kopik semmi perc alatt kockára) és kanyargászás közben nem csúszkál. Nekem a Metzeler Lasertec jött be nagyon, az előző hátsóval 16 000 km-t mentem . Asszem az első is épp 16 000 tájékán jár, és sztem csak jövőre lesz cserés.
Természetesen! Amit megtudok, azt közzé teszem itt! Bár azt hiszem a következő pár napban csak arról lehet majd hallani, hogy milyen kevés már a vér az alkoholukban... Nem is tudom, hogy képesek majd motorozni, ismerve barátomat, akinél laknak most. De majd kiderül. Nagyon tetszik nekik a vadregényes hely Borzonton, minden "űberfasza", ahogy Teddy fogalmazott. Ha van hír, jelentkezem!
(Milyen érdekes, minden összefügg mindennel. Mától vasárnapig itt vendégeskedik nálunk egy ifjú barátom Borzontról, ahol a csapat most riogatja a medvéket...lehet véletlen. )
valóban nagyon összeszokott Banda.
és az összetartozásuk nem csak a motorozásban merül ki.
bárkinek legyen bármi más gondja, aki csak tud, megy és segít. /lásd AKMT-s fórum/
de örömmel, nyílt szívvel fogadják az új tagokat is. /erről visszaolvasva:itt/
szóval: ennél jobb helyre nem is vetődhettél volna! :-)
Az erdélyi különítmény megérkezett Borzontra, a Kerekhegyi szállásra. Mindenki jól van a dupla szilva és a töltelékes káposzta után...hú de irigy vagyok mindegyikért! (Teddyvel beszéltem telefonon.) Azt mondja Teddy, most került elő az áfonya pálinkás üveg...húúú, mi lesz ott!
Az attól is függ, hogy milyen jön be neked, hogy miképp használod a motort. Én olyat akartam, ami bírja a gyűrődést városban (vagyis nem kopik semmi perc alatt kockára) és kanyargászás közben nem csúszkál. Nekem a Metzeler Lasertec jött be nagyon, az előző hátsóval 16 000 km-t mentem . Asszem az első is épp 16 000 tájékán jár, és sztem csak jövőre lesz cserés.
- ne kopjon és sokáig tartson?
vagy
-tapadjon mint állat?
És ne gonoszkoggyá ...
Ej, de napok óta nem jártam itt. Neki is állok olvasni .
(Milyen érdekes, minden összefügg mindennel. Mától vasárnapig itt vendégeskedik nálunk egy ifjú barátom Borzontról, ahol a csapat most riogatja a medvéket...lehet véletlen. )
Jó rég Jártam erre. (De sokat gondoltam rátok!) Remélem mindenkivel minden rendben.
Átestem a nagy beavatáson , immáron házas ember vagyok. Sajnálom hölgyeim.
néminemű olaj használata az ülésen előnyös is lehet sokkal könnyebben ki lehet ülni a húzósabb kanyarokban
és az összetartozásuk nem csak a motorozásban merül ki.
bárkinek legyen bármi más gondja, aki csak tud, megy és segít. /lásd AKMT-s fórum/
de örömmel, nyílt szívvel fogadják az új tagokat is. /erről visszaolvasva:itt/
szóval: ennél jobb helyre nem is vetődhettél volna! :-)
NEM én Józsi üzenek az Eriknek
Üdvözlök mindenkit!
Viszont legalább nem nekem kell izgulnom, ha elszalad az út szélén az a fekete macska.
kérem a folyamatos jelentéseket a zerdélyi különítményről!
Józsi üzeni Ericnek, hogyha lehet hivja fel, lenne egy két apro kérdése.