Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lassúúú
Hali!
Az attól is függ, hogy milyen jön be neked, hogy miképp használod a motort. Én olyat akartam, ami bírja a gyűrődést városban (vagyis nem kopik semmi perc alatt kockára) és kanyargászás közben nem csúszkál. Nekem a Metzeler Lasertec jött be nagyon, az előző hátsóval 16 000 km-t mentem . Asszem az első is épp 16 000 tájékán jár, és sztem csak jövőre lesz cserés.
és milyen célra szándékozol gumit használni?

- ne kopjon és sokáig tartson?

vagy

-tapadjon mint állat?
az utas esetében nem áll az olajzás esete
Hello,kérlek segitsetek gumikat választani a GS-re!Ha lehet tipus szerint,ne csak a gyártót mondjátok!

És ne gonoszkoggyá ...
Hmm, és aki 1982 kellős közepén született, azzal mi van? Én már nem vagyok hős ?
Szijjasztok !
Ej, de napok óta nem jártam itt. Neki is állok olvasni .
Természetesen! Amit megtudok, azt közzé teszem itt! Bár azt hiszem a következő pár napban csak arról lehet majd hallani, hogy milyen kevés már a vér az alkoholukban... Nem is tudom, hogy képesek majd motorozni, ismerve barátomat, akinél laknak most. De majd kiderül. Nagyon tetszik nekik a vadregényes hely Borzonton, minden "űberfasza", ahogy Teddy fogalmazott. Ha van hír, jelentkezem!

(Milyen érdekes, minden összefügg mindennel. Mától vasárnapig itt vendégeskedik nálunk egy ifjú barátom Borzontról, ahol a csapat most riogatja a medvéket...lehet véletlen. )
SZÉPJÓNAPOTMINDENKINEK!

Jó rég Jártam erre. (De sokat gondoltam rátok!) Remélem mindenkivel minden rendben.

Átestem a nagy beavatáson , immáron házas ember vagyok. Sajnálom hölgyeim.

néminemű olaj használata az ülésen előnyös is lehet sokkal könnyebben ki lehet ülni a húzósabb kanyarokban
jól látod. lehet, hogy a fórumot inkább át kéne nevezni "szeretemba" topikja névre? Úúúúúúgy hiányoztok, na...
Lehet, hogy Zimacsot érdekelné egy idomcsere a 2 gépen! megmutattam neki a képed, eléggé kész volt tőle.
valóban nagyon összeszokott Banda.
és az összetartozásuk nem csak a motorozásban merül ki.
bárkinek legyen bármi más gondja, aki csak tud, megy és segít. /lásd AKMT-s fórum/

de örömmel, nyílt szívvel fogadják az új tagokat is. /erről visszaolvasva:itt/

szóval: ennél jobb helyre nem is vetődhettél volna! :-)
Tibkin,
NEM én Józsi üzenek az Eriknek
Bocs a fogalmazásért kicsit sok volt az ital.
Viszont ahogy olvasgatom eléggé összeszokott bandába ez a banda.
Üdvözlök mindenkit!
Így vettem. Még nem tudom hogy leszedem-e róla.
Viszont legalább nem nekem kell izgulnom, ha elszalad az út szélén az a fekete macska.
üdv a csapatban! ezt a mocit zimacsnak is látnia kell. miccoda fekete macska...

kérem a folyamatos jelentéseket a zerdélyi különítményről!
Tibkin!
Józsi üzeni Ericnek, hogyha lehet hivja fel, lenne egy két apro kérdése.
Az erdélyi különítmény megérkezett Borzontra, a Kerekhegyi szállásra. Mindenki jól van a dupla szilva és a töltelékes káposzta után...hú de irigy vagyok mindegyikért! (Teddyvel beszéltem telefonon.) Azt mondja Teddy, most került elő az áfonya pálinkás üveg...húúú, mi lesz ott!