Üdvözöllek kösz a linket elolvastam, kinyomtattam, megnéztem, azt hitem milyen egyszerű lesz a javítás. Az első pofon min egy hét mig beszerzik a szimeringet csak a gyárit preferálják.Én azt hitem még nem rég hagyták abba a gyártást minden sarkon találok hozzá mindent.
A moci 2004-es természetesen GS500 F ősszel vetem s kb 700 kilómétert bele is csavartam mostanára lehet etől csömölt meg ezért tet velem ilyet.de ne panaszkodjak mert mikor meghalom a hangját egy negyed orgazmus a többi meg hab a tortán.
Köszi mindenkinek, remélem, tényleg jó utunk lesz!
Alalpjrat 1200-1500, bemelegedve, szívató nélkül. A guminyomás a bal hátsó villára van írva, de ha jól emlékszem, 2,35 elöl, 2,5 hátul, de ez 2,8 utassal, pakolva!
Ismét én vagyok, új tapasztalatokkal és élményekkel gazdagodva.
Először is 2 kérdés: Nálatok mennyi az alapjárat? Nálam 2000 körül.
Mennyire fújjátok fel a gumikat? Nálam elől 1.9 hátul 2.0
A nagy melegben mostanában elég figyelmetlenek az autósok, és sajnos én is. Majdnem el is ütöttem egy kicsi zöld gyíkot meg egy öreg nénit. (a gyík neccesebb volt)
Épp jöttem Kaposvárról Kiskunhalasra amikor halastól 20 km-re Kecelen egy néni elindult a zebrán minden körülnézés nélkül. Kicsit meglepődtem de messze voltam és elkezdtem fékezni. Egyszercsak nagy fékcsikorgás rángat ki a bambulásból, de mondom magamnak az első nem lehet mert rég hasoncsúsznék a betonon. Aztán amikor a hátulja kezdett kifarolni akkor esett le hogy a hátsó kerék blokkol. Egy rakás járókelő meg bámult hogy ez meg mit csinál.
A néni is elkezdett sietni.
Egyik hétvégén összefuthatnánk.