Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így tudják legalább miről van szó.
Egyik hétvégén összefuthatnánk.
Hmm, ezt is megértem: bukócsövet neveztek el rólam
Tibkin felébredt?
Mennyetekmá!
Csak nem szeretnék potyára megtenni 300km-t vagy többet, azért kérdeztem.
Mivel a blokk ugyan az, elvileg van rá esély. De azért én hozzánézném.
Fel!
Sziasztok.

Szerintetek a _Sanyika_ féle gyári bukócső felmegy az én 97-es gépemre?
OK, csak beszart itthon egy levegőhűtő és gyorsan meg kellett szerelnem... Most csomagolok, de így marad a holnap reggeli érkezés.
Jó éjt!
Üdvözöllek kösz a linket elolvastam, kinyomtattam, megnéztem, azt hitem milyen egyszerű lesz a javítás. Az első pofon min egy hét mig beszerzik a szimeringet csak a gyárit preferálják.Én azt hitem még nem rég hagyták abba a gyártást minden sarkon találok hozzá mindent.
A moci 2004-es természetesen GS500 F ősszel vetem s kb 700 kilómétert bele is csavartam mostanára lehet etől csömölt meg ezért tet velem ilyet.de ne panaszkodjak mert mikor meghalom a hangját egy negyed orgazmus a többi meg hab a tortán.
Olyan vagy már Tibkinnel, mint egy rossz bébi-sintér!

Nagyon szerencsés utat kívánok mindnyájatoknak! Sok- sok élménnyel... ...biztos jó lesz!
Mennyé csomagóni és alunnyi!
A 2 karbi között van egy menetes csavar amit ha tekersz akkor tudsz állítani az alapjáraton, 1200-1300 körül kell lennie.
Sziasztok!

Köszi mindenkinek, remélem, tényleg jó utunk lesz!

Alalpjrat 1200-1500, bemelegedve, szívató nélkül. A guminyomás a bal hátsó villára van írva, de ha jól emlékszem, 2,35 elöl, 2,5 hátul, de ez 2,8 utassal, pakolva!
Halihó.

Ismét én vagyok, új tapasztalatokkal és élményekkel gazdagodva.

Először is 2 kérdés: Nálatok mennyi az alapjárat? Nálam 2000 körül.
Mennyire fújjátok fel a gumikat? Nálam elől 1.9 hátul 2.0

A nagy melegben mostanában elég figyelmetlenek az autósok, és sajnos én is. Majdnem el is ütöttem egy kicsi zöld gyíkot meg egy öreg nénit. (a gyík neccesebb volt)

Épp jöttem Kaposvárról Kiskunhalasra amikor halastól 20 km-re Kecelen egy néni elindult a zebrán minden körülnézés nélkül. Kicsit meglepődtem de messze voltam és elkezdtem fékezni. Egyszercsak nagy fékcsikorgás rángat ki a bambulásból, de mondom magamnak az első nem lehet mert rég hasoncsúsznék a betonon. Aztán amikor a hátulja kezdett kifarolni akkor esett le hogy a hátsó kerék blokkol. Egy rakás járókelő meg bámult hogy ez meg mit csinál.
A néni is elkezdett sietni.

Amúgy minden rendben van erre felé.
No drága Erdélyes különítmény!

Sok sikert!
Sok élményt!
Sok képet, videót!
És jó utat kívánunk Firstladymmel egyetemben!

Az Én mocóm is kész.....lemosva, leápolva, leellenőrízve......
17:00kor start a hungarise tengerkéhez.
Oks! Akkor majd kések.
Nah, megyek összepaklani, pápá.
Negyed 5-re ne, vagy ha igen, akkor állj félre a buszmegállóban, mert akkor még a Kislányod battyog felfele odafele
Jupíííííí
Ne dobáld a puszikat nyuszek! Beárullak a Mesteremnél!
üdv a csapatban.
Sziasztok régi banda! Senkit nem tudok rávenni motoros találkozóra Júli. 31-től?

Üdv bud!
Na, szevasztok, lassan letelik a munkaidő, megyek haza.
Akkor tucc mindent.
vagyok, leszek, olvasok
Az jó, mert akkor lehet, hogy még előbb megyek. Negyed 5re a soroksárin levő csepeli lehajtón kéne lennem