Elvileg igen, de előtte szombaton robot, tehát reggel 8-kor végzek. Kb fél9 felé tudnék elindulni.Szerintem az meg késő......Vagy nem? Pest alja kb 10 órára.
Áááá, az nem Te/Ti voltatok, hanem a kedves ex, aki megszeretette velem, és miután szétmentünk, és ráálltam a témára, h motorozzak, ő folyamatosan puffogott, és nem volt "jófej". Természetesen megértem valamilyen szinten hogy félt, de önálló vagyok.... Amellett meg ő parádézott szeptemberben rommá törve a mocját, amikor együtt gurultunk. NA AZ elrettentő volt!
Ööööö, én úgy értelmeztem, hogy aki jön az, aki nem az nem! De erről Teddy tud bővebben nyilatkozni! hisz ő intézi a halakat, meg a kajcsit. De feltételezem előtte meg kell mondani, h ki jön, kb hány fő lesz, mennyi kaja legyen, és mennyivel kell majd beszállni. De ez csak az én kútfőm. Erősítsetek meg fiúk!
Ezt: a lehúzás után, amit azért kapok, h elmenjen a kedvem a mocizástól.
Határozottan visszautasítom!
Lehet, h eccer-eccer élcelődtünk veled, de h elvegyük a kedved?
A halléből ki ehet? Vagy jelentkezésre müxik a dolog? Nem bánnám, ha így lenne, és én is beleférnék a Big Bend-be!
Ha nem akarjátok, hogy menjek, tegyétek a bulit 21-ére(de lehet hogy 22-e a szombat?), vagy a következő szombatra!
A békám úgy nyilatkozott, hogy 29-e környékén várható szép idő.
A többi emlegetett hétvégén valószínűsíthető, hogy esni fog.
Majd azért Pataki Zitát is meghallgatjuk előtte.
Nem lett még királylány, de az időt azt jól mondja (általában). Ha pedig téveszt a jóslásban, akkor pusziszünet van, tehát esélye sincs jóvá tenni az átváltozással sem.
Vagy ilyen tuti munkahelyeitek vannak?
Eddig akkor neked is okés a 29-e, vasárnap?
Határozottan visszautasítom!
Lehet, h eccer-eccer élcelődtünk veled, de h elvegyük a kedved?
Ha nem akarjátok, hogy menjek, tegyétek a bulit 21-ére(de lehet hogy 22-e a szombat?), vagy a következő szombatra!
Ezekszerint nem csak számítástechnikában nem vagyok otthon, de értő olvasásban sem.
Ti.nem értem az utolsó mondat végét!
Hogy őszinte legyek, nem segítettél.De: A hiba NEM az ön készülékében van!
Egy hat éves gyereknek el tudod magyarázni a relativitás elméletet?
Nahát, micsoda békád van! És te még ezek után puszilgatod, meg kényezteted?
A többi emlegetett hétvégén valószínűsíthető, hogy esni fog.
Majd azért Pataki Zitát is meghallgatjuk előtte.
Nem lett még királylány, de az időt azt jól mondja (általában). Ha pedig téveszt a jóslásban, akkor pusziszünet van, tehát esélye sincs jóvá tenni az átváltozással sem.
A karbiban ami a subert nyomja rugó, nem volt egyforma hosszu a kettő, és az egyik keresztben volt.
Még egy karbi szinkron is bejátszott, kicsi volt az eltérés.
Még van benne egy kis "lyuk", de szinte már észrevehetetlen.
Tudom milyen meló után elindulni, csak vicceltem.
Én is ha 4.40-kor kelek akkor 8-kor megyek aludni.
Nem lett még egyszer sem szép&gazdag királylány a brekkencsből?
Kinek a békája milyen időt jósol a többi napra?