Ááááá, nem így megy az. Nekem a délután nem jó, mert 5ig gályázom. Esetleg szombat, vagy vas de, egy gurulás előtt, vagy a Teddy-féle halászleves balhé előtt. Baja pölö úgyis messze van, jó előtte egy kis fekete a szervezetben. vélemény?
Csinálunk "B" menüt is. Mondd, milyen állatot csemegéznél? Ha vegetáriánus "rágcsáló" vagy, akkor kicsit neccesebb lesz az ügy, de egy jó kávéért majdnem bármire hajlandó vagyok.
Már azt is kifundáltam, hogy hol lesz a nagy evészet... a Petőfi szigeten tervezem, majdnem a természetben, majdnem vízparton... egyedül csak a szúnyogok szólhatnak bele. Azok is annyiban, hogy kint eszünk, vagy bent... szúnyogháló mögött!
Jelzem, hogy én nem vagyok kibékülve a sült/főtt/párolt/pácolt és egyéb módon elkészített halacskákkal, de szívesen megyek Teddyékhez, csak hogy vigyek kóstolót a kv-ból. Amúgy nem baj, h nem szoktam kávét főzni?
Kedves Teddy! Igaz még nem néztem meg a vidit, de mivel élőben is láttam a felvételt, ezért így is merek gratulálni a TV-s kárriered kezdetéhez!
Idősebb Teddynek már elővezettem a halászléfőzést. Nagyon szívesen megteszi nekünk. Összehozzuk a dátumot, "megfogom" a halakat, és már csak enni kell!
A gyufatészta elengedhetetlen, és ha nagyanyám bevállalja, akkor házi lesz a javából.
EGYETLEN FELTÉTELLEL. Ha Nyuszi kávéjából hoztok egy kis kóstolót!
Nyuszi, szerintem ne foglalkozz a hegesztéssel. Meg lehet csinálni jól és szépen, de nem lesz olcsóbb, mint a boltban egy új. Ha az új felkerült, akkor ezt meghegesztetheted (de szép szó) tartalékosnak... én vennék néhány ezerért újat. Azt meg verd ki a buksidból, hogy még lesz dőlés... mert ha nem tudod elfelejteni, akkor lesz is még. Mindenkivel előfordulhat...
Jééé, télleg semmi galádság nem volt a hozzászólásodban. a sorok között esetleg? Köszi a zárójeles részt, jól esik a lehúzás után, amit azért kapok, h elmenjen a kedvem a mocizástól.
A leves többe lenne mint a hús.....
Mivel az a gombocska nem oszt és szoroz így vagy járhatsz így, vagy cseréld le......hisz ez tényleg nem gyilkos ár......
Ráadásul lehet venni kromost, feketét, karbonmintást...sárgát, kéket....szóval ez már totál ízlés szerint megyen......
Köszi, hogy ilyen kedvesk vagytok, és már írjátok is, hol lehet venni másikat. Egyenlőre azt hiszem marad a régi (mert mi van ha megest eldőlök? ) Szentetek meg lehet hegeszteni? Érdemes?
No a szervezésemet tekintve itt már hiányos az időm:-( hiszen Én főleg hétköznap érek rá......
Aki akar az jöhet május 5-6 Szlovákiába.......
Részleteket az oldalamon találhat..... (akmt.extra.hu) és ott a túrák rész...
De épp tegnap említettem Teddynek hogy egy jó Bajai halászlét bevágnék......
Így vagy leugrubnk a Sobri csárdába - vagy megdumálja a felmenőit és házi levet szürcsölünk........
Az elengedhetettlen BAJAI gyufatészta természetesen kötelező!:-))))))
Ha a Gs főoldalról nézed akkor elég ha 2x rákkatintasz a képre és akkor TELJES képernyős lesz!
Ellenben ugye ez egy lebutitott WMV file - szóval ne várj tőle DVD mínőséget!
A Készülő anyag is ilyen lesz - hiszen a netre nem tudok 100-200-500mb-kat felteni...
A 3 kazi anyaga 1,4Gb lett.....pedig csak VCD minőség. Ebből lesz majd egy kb 800mb file......és végül ezt kell letömöriteni WMV-re - amiből lesz egy 80mb.....
Tehát 90%-os tömörités......
Akinek kell - és eljön a kövi gurulásra (ami már túra lesz) annak elviszem max DVD-n beszerkesztve az egészet.....
Az egy olyan RUTIN vizsga! Csak, amióta felvitte az Isten a dolgom, azóta szaknyelven határozom meg a fogalmakat.
Fejembe szállt a dicsőség... de már elmúlt!
A mediaplayeren be tudod állítani a képméretet (valahol), mielőtt költségekbe vernéd magad keresd itt a beállítást:
Beépűlő modulok
Beállítások
Tulajdonságok
Képernyőméret (640*480)
Képernyőpuffer (384*288)
Így nézhető, de lehet még lejjebb is venni a felbontást....
Nekem jó:-)
8 (vasárnap)
14 (szombat)
29 (vasárnap)
bár ezeken olyan leszek mint tegnap EsSo.......kicsit nyugodt:-))) mert vagy éjszakáról jövök, vagy éjszakára megyek:-)
Csinálunk "B" menüt is. Mondd, milyen állatot csemegéznél? Ha vegetáriánus "rágcsáló" vagy, akkor kicsit neccesebb lesz az ügy, de egy jó kávéért majdnem bármire hajlandó vagyok.
Már azt is kifundáltam, hogy hol lesz a nagy evészet... a Petőfi szigeten tervezem, majdnem a természetben, majdnem vízparton... egyedül csak a szúnyogok szólhatnak bele. Azok is annyiban, hogy kint eszünk, vagy bent... szúnyogháló mögött!
Ezt nem hagyhatom ki:-)
Nekem specc jó....
Délután:
8, 9, 10, 14, 15, 18, 19, 21, 23, 24, 25, 26, 28, 29, 30:-)))
Lehet választani:-)))
Jelzem, hogy én nem vagyok kibékülve a sült/főtt/párolt/pácolt és egyéb módon elkészített halacskákkal, de szívesen megyek Teddyékhez, csak hogy vigyek kóstolót a kv-ból. Amúgy nem baj, h nem szoktam kávét főzni?
Kedves Teddy! Igaz még nem néztem meg a vidit, de mivel élőben is láttam a felvételt, ezért így is merek gratulálni a TV-s kárriered kezdetéhez!
A gyufatészta elengedhetetlen, és ha nagyanyám bevállalja, akkor házi lesz a javából.
EGYETLEN FELTÉTELLEL. Ha Nyuszi kávéjából hoztok egy kis kóstolót!
Nyuszi, szerintem ne foglalkozz a hegesztéssel. Meg lehet csinálni jól és szépen, de nem lesz olcsóbb, mint a boltban egy új. Ha az új felkerült, akkor ezt meghegesztetheted (de szép szó) tartalékosnak... én vennék néhány ezerért újat. Azt meg verd ki a buksidból, hogy még lesz dőlés... mert ha nem tudod elfelejteni, akkor lesz is még. Mindenkivel előfordulhat...
A leves többe lenne mint a hús.....
Mivel az a gombocska nem oszt és szoroz így vagy járhatsz így, vagy cseréld le......hisz ez tényleg nem gyilkos ár......
Ráadásul lehet venni kromost, feketét, karbonmintást...sárgát, kéket....szóval ez már totál ízlés szerint megyen......
No a szervezésemet tekintve itt már hiányos az időm:-( hiszen Én főleg hétköznap érek rá......
Aki akar az jöhet május 5-6 Szlovákiába.......
Részleteket az oldalamon találhat..... (akmt.extra.hu) és ott a túrák rész...
De épp tegnap említettem Teddynek hogy egy jó Bajai halászlét bevágnék......
Így vagy leugrubnk a Sobri csárdába - vagy megdumálja a felmenőit és házi levet szürcsölünk........
Az elengedhetettlen BAJAI gyufatészta természetesen kötelező!:-))))))
Én is szeretnék egy DVD-t Blue!
Nem győzöm kihangsúlyozni, hogy nagyon kultúrált volt a csapat! Fő az, hogy mindenki hazaérjen, és ez szem előtt volt tartva...
(Féltünk Blue-tól, hogy hazaküld... biztos! )
Ha a Gs főoldalról nézed akkor elég ha 2x rákkatintasz a képre és akkor TELJES képernyős lesz!
Ellenben ugye ez egy lebutitott WMV file - szóval ne várj tőle DVD mínőséget!
A Készülő anyag is ilyen lesz - hiszen a netre nem tudok 100-200-500mb-kat felteni...
A 3 kazi anyaga 1,4Gb lett.....pedig csak VCD minőség. Ebből lesz majd egy kb 800mb file......és végül ezt kell letömöriteni WMV-re - amiből lesz egy 80mb.....
Tehát 90%-os tömörités......
Akinek kell - és eljön a kövi gurulásra (ami már túra lesz) annak elviszem max DVD-n beszerkesztve az egészet.....
Fejembe szállt a dicsőség... de már elmúlt!
A mediaplayeren be tudod állítani a képméretet (valahol), mielőtt költségekbe vernéd magad keresd itt a beállítást:
Beépűlő modulok
Beállítások
Tulajdonságok
Képernyőméret (640*480)
Képernyőpuffer (384*288)
Így nézhető, de lehet még lejjebb is venni a felbontást....
Remélem segítettem. Most húzok dolgozni...