Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azóta viszont belement több mint 25ezer km...pöcc-röff..ha így nézem nem is volt drága, hiszen teszi a dolgát rendesen. van egy megbízható motorom, nekem ez a legfontosabb, a többi mellékes
Akkor ez a két véglet lehet...

Basszus, azért nem semmi a 75 ropi. Kicsit lehúzás szimata van, bár lehet, hogy annyira spéci a csapágygarnitúrád... a fene sem tudja.
Dawntez!

Itt vannak a képek. Erre sajnos az oldaldoboztartód nem bír felmenni a hagyományos módon. Viszont átvariálható. Gondolom ezt én. Ha passzolnak a méretek, akkor örülnék!
nem tudom hol találtál ennyi pénzért hajtókarcsapágyat...én 2 éve 75ezret fizettem csak a csapágyakért....
Jah, izé! Ha döntés születik, akkor egy kötöjelet szertnék még kérni a DL és a Szekció közé. "DL-SZEKCIÓ".

Köfi!
Elment a vihar... megyek fotózni, és megtaláltam a képeket. 20 perc és itt vagyok velük.
Főni!

Ilyenre gondoltam!
Ha megfelel a Népeknek, akkor én is második mellé teszem a voksom.
Pólómesternek is meg tudod csinálni a kívánt minőségben, ha döntöttünk?
Kedves gyerekek, és felnőttek!
Elkezdek egy mesét nektek, mely ecseteli a Kappa és a Givi h doboztartó konzol, és a spanyol és a japán verziók között különbséget. Vagyis hogy miért nem illeszkedik a spanyol gépre a kappa konzol a japán gépre gyártott givi helyére. Vagyis hogy a givihez gyártott oldaldoboztartóhoz.
Bonyolult mi?

A hátsó idom alatti "segéd" váz távolsága a csavarhelyhez kicsit más.
A két konzol hátsó felfogató "L" alakú lemeze kicsit más.

Ötleteket szívesen fogadok.
Hi!
Lehet hogy APEH-ilag többet kerestél, de azt is nézhetik hogy szült 2 gyereket meg nevelte... (na jó te meg csináltad )
Szerintem mázlid van, hogy elköltözött a közös házból, mert ha ö maradt volna , te meg elmész, akkor simán használhatja az egészet, nehezen tudnál a lakott részeddel csinálni valamit is.
Itthon vagyok, tiszta szívből várlak! Lehet, hogy meglepetés is ér majd titeket, hogy ki lesz még itt.
Ha nagyon lóg, állítsátok fel!

Ha esetleg a logót érted alatta, akkor felőlem mehet a 2.
Helyes, legyél úriember!
A sógorodat meg csókoltatom, ha télleg Magyarok Nyilai tag volt.
No meg.....

esSO!
Vasárnap mit csinálsz?

Mi ha minden igaz vasárnap jövünk majd haza, és ha kánikula van, akkor lehet, hogy megcélzok egy pancsit......ha meg ott vagyunk akkor beugorhatunk.

NEM SZENTÍRÁS! De lehet......(116km-re lennél)
Papi!

És a lógóról a véleményed?
Kezd már körvonalazódni hogy a GS megnézi a Fogarasokat!
Papi!

Meg van állapodva......tudod a semmiről könnyü, hiszen a berendezésre nem tartok igényt, ami itt marad az meg nem az enyém még (motor még 7 évig a banké, a laptopom még 1 évig a cégé).......ami itt marad azt Ő nem akarja elvinni.......(Pl. hütő, mikro, sütő) - de legalább lesz hely Marcsi cuccainak:-) A fürdő már tele van vele:-))))

A lakás meg ugye 50-50% az megtámadhatattlan, hiszen ha meg is lehetne támadni, akkor szarul járna, mert akkor ugye APEH jön, ott meg kiderülne, hogy kb 20% az ővé csak......hiszen nem kicsit kerestem többet az elmúlt 10 évben.

Nem!
Jelenleg mindenben megvan az egyezés. Pl a pénzt is simán átutalom, nem letiltásos lesz.
Persze ebben van egy adag gipsz, hiszen ha le akarja tiltatni akkor beadom a gyermekelhelyezési eljárást.....és mivel manapság már nem kizárólag anyapárti a bíróság - hanem a gyerek érdekeit nézi, akkor meg ugye szopás, hiszen egy ápolónői fizu van egy MOL-os és egy Osztályvezetői pénzzel ellentétbe......(halkan megsúgom az arány 1 a 4-hez.....Tehát ki tud jobb életkörülményeket biztosítani?
A legtöbb esetben ma már ezt nézik. És akkor neki kell gyerektartást fizetnie.

Ilyen eljárás pedig 2 évente indítható....vagyis Viki esetében 7x índíthatok/nék.

Arra már ki sem kell térni, hogy ugyebár élhetek a "félelem" eszközével, hiszen a sógikám épp a siten csücsül. Ő volt az a hires battai terrorista aki az Mszp-s adonyi kollegát akarta "állítólag" megröptetni:-) A nőjét pl. a "szervezet" pénzeli.....szóval?

Adott egy ilyen család - és vagyok Én, normális, dolgozó, leinformálható ember......
Nyerhetek?

De épp ezt a szardobálást akarom kikerülni, mert abba bizony sok sok durva dolog folyna bele.
Dzsoki, dawn!
köszi! Egy már letudva!
H valakit érdekel, a Pennyben 160 ákcijósan. Ennyit vastagon megér!
Ne örülj előre, ezeknek a dolgoknak semmi jelentősége! Így is, úgy is elválasztanak, csak formaság az egész. Aztán jön a vagyonmegosztás, ami már kemény dolog lehet, ha nem tudtok megegyezni. Itt fognak kaszálni az ügyvédek, mert nekik az a jó, ha civakodtok, és így több tárgyalás lesz, mert mindegyikre elkérhetnek 100 ropit. Legjobb lenne, ha meg tudnátok egyezni, lepapírozva, mert csak veszítetek, ha nem. Persze ehhez társ is kell, tudom.
mondom: JÓFÉLE!
Sok boldog névnapot!
Az egy igen-igen féle nedű! Én is szeret(ném)em! Egészségedre!
Erre a koronát már csak az teheti fel ha a fél óra múlva jövő "vevő" IGEN-t mond
Bocsi a késéért!
Maci!

Ide teszem fel, mert miért ne:-)

Ilyesmire gondoltál?
nem tudtok eladó kipufogót gs-hez? A dob nem is lenne fontos csak a leömlők. Nem akarom szétvágni az eredetit.