Szerintem olyat kellene megpróbálni mint a "GS500 fanklubos" csak a felsö köriv "www.akmt.hu" az alsó köriv pedig "DL 650 szekció" középen pedig a Dl motor képe lenne látható
Jó estét.
Olvasgattam itt ezeket az önsajnálatokat. Sokan örülnének ha felülhetnének egyszer egy ilyen gépre, ti meg itt sírtok hogy csak "ez" van. Szerintem ugyanúgy visszaintenek nektek is, mind mindannyiunknak. A kis porbafingó gyerkőcök tátott szájjal figyelik ha elmész előttük, az öreg tati a kúton odajön megnézni, stb. stb. Legjobb 500-as gép van a seggetek alatt, nem kétség. Ha valaki lenézni a másét az nem motoros, hanem műmájer majom.
...még valami. Nem lehet a földön az összes nőt megdugni, de mindet meg kell próbálni.
El van nézve . Vasárnap, Kékes, jól hangzik, benne vagyok . Hol találkozzunk? Gondolom M0-son jössz(tök), ha a maglódi Auchannál találkoznánk, akkor tundnék felfelé kanyargós, jó utat (Maglód - Pécel - Isaszeg - Dány - Zsámbok - Tura - Hatvan). Igyekszem még egy GS-es kollégát bevonni a dologba. Küld el a tel.számod mail-ben (skodafreund@freemail.hu-ra) én meg az enyémet küldöm, h ha vmi közbejönne. Meg írd már meg, h mi a terv, vigyek-e pl láncot, meg ilyenek...
Havi hatvanra,meg anyu apu eltartja!
Van pár ismerösöm!Nem is jönnek velem!
Bár pl mostvehetnák jobb motort,de minek ennél jobb!?
Lehet,hogy nekem nincs is jobb ennél!
kellene nekünk is egy "Régi, de ki van fizetve!:-)" matrica, mint némely autón.
hogy kinek mije van, az csakis pénz kérdése. nekem a kényelmes cruiserek a kedvenceim alapvetően, de azokra ráérek, ha majd teljesen megőszült a hajam (és a magyar cruiser-társadalom visszavesz az arcából), addig meg nagyon szeretnék egy utcai túraendurót (asszem), csak hát ugye "mibű?".
majd évek múlva.
A visszaúton valaki egy darabon elkísér ?
Visszaút Bp-Miskolc