Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már megtettem!
ok. átnevezem.
Én voltam.
Ha tartalékig még 350 km-ert akkor jó hisz ez csak 15 liter.
Az már triatlon
Üdv! Van egy újszerű állapotban levő Gs-500 ülésem . 92-en volt. Fekete-sárga huzattal,vastagított szivacsozással. 8000Ft+posta.
Hát 7000-8000 fölé ritkán pörgettem. Najó néha. Ja és nem teljesen üres akkor még van a tartalék. De amugy mit kéne rajta megnézetnem a fogyasztásügyileg?
Nyélgázon jó, egyébként nem!
Szasztok!
Nektek mennyit fogyaszt a csacsi? 350 Km az jó vagy kevés? (Teli tankkal)
hát igen

nagyon hasonló
De jó is lenne!
Akkor lehet, hogy vasárnap két telek fűnyírása között fürdenék egyet a nyírjesi tóban!
Nekem is a második tetszik a kötőjeles fazonban.
Viszont eléggé hasonlít a vstromclub logojához...nehogy valaki keverjen plágium miatt.
Most akarok az ftp-ről fényképet letölteni, de valaki feltöltött név nélkül képeket , ki volt ?
Akkor eddig 3 annak a javára!
Szerintem legyen az, amelyikben a Suzuki jel is benne van, hiszen így nem olyan üres a közepe.
Válassz kérlek!

És még Faty-t is meghallgatjuk...
Nem én találtam, hanem a szerelő. Azt mondta hogy ha az országban nem talál megfelelő színkódú csapágyat akkor Japánból kell rendelni de az se lett volna sokkal több...

Van 1 kódszám és 3 féle színkód (asszem). Az egyikkel megszorul, a másikat szétveri a motor a harmadik meg éppen jó.
Blue
Nekem tetszik mind a kettő, ilyesmire gondoltam.

Erik

Lehet, hogy ha jó időt futok holnap délután, élek a lehetőséggel, és láthatod a pofámat este.
A tipp egy Jagert ér...
És én fizetem!

Kár, hogy nem tudtatok jönni Őzbikázni...
Ha csak 5 mm az eltérés, akkor a bilincsen lévő lyukakat tágítanám megfelelő méretűre(elég nagynak tűnik az anyagvastagság). Semmiképpen nem fúrnám át a kart.
Legrosszabb esetben csinálnék egy új bilincset!
Szerintem
Pedig ez még mindig csak tizede a bolti új árának...
Ha vágjátok, akkor nagyon kulturált bilicsekkel vissza lehet szerelni. Ahány sportdobot láttam GS-en, mindnél szépen el volt dolgozva a "slip on" rész... és ugyan ezzel vissza is lehet szerleni a gyárit úgy, hogy nem fúj ki.
Robi,
suzimin.hu--- 20e komlett,de én speciell sokallom érte szétvágni,pont ezért keresem én is!
Nincs neki nete, ezért válaszolok helyette!
Szerelő lett a vége, mert a beállt önindító elnyírta a lendkerék és a szabadonfutó csavarjait.
Szerencsére Nyuszi jóáras szerelője segített, Így kapott másik önindítót, lendkereket, szabadonfutót, (bontottat) és friss olajat, mert a blokkot át kellett mosni a forgácsok miatt!
Oda nincs rögzítve. Gépészkedj csak...nem sürgős eladnom. Ha tutira nem kell, akkor kezdem el árulni.
áhá!
Szóval ez nincs is rögzítve a problémás csavaromhoz.

Attól félek csak hogy Tibi karját mégegy helyen megfúrva esetleg "elgyengítem" a konzolt, és aztán tényleg csak 5kg lesz a teherbírása. A shox-ban elvileg 13500 forint.
Van vkinek esetleg "524F Speciális Monorack karok" című karja?
Ha Tibi ideadja kicsivel kevesebbért, és a plusz egy fúrás miatti elgyengülés következtében a Transzfogarasokban elhagyom, akkor az egész nem ért annyit.
Beszélek Tibivel az árról, és várom a shox visszajelzését.

Köszi a képeket