Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

JA van ilyen:-)

Nekem nem is lenne kötelező elmenni.....de elmegyek, mert kiváncsi vagyok, hogy nekem van e megint igazam - vagy sem.

Ősárkányossága azt hiszi, hogy most valami nagy tárgyalás lesz.....én meg ahogy az előbb írtam, csak 1-1 kérdést tesznek fel - mire NEM lesz a válasz.......így pedig kiirnak egy válóperes tárgyalást......gondolom úgy szeptember-december közti időpontra.

Hogy nálam más lehet-e a válasz?
Szerintem kizárt:-) Bár ezt már tavaly októberben tudtam, pedig akkor még nem is volt egy ilyen bomba jó csaj mellettem:-) aki azóta már ide is cuccolt.
Köszi!
Általában a logók védetnek számítanak!
Én is használtam anno az első AKMT-s-ben az Adonyi címert, mire jött egy anyázos telefo, hogy kurva gyorsan vegyem le, mert jogi per is lehet belőle!

Szóval a forma lehet, de mégse ugyan az legyen mint a Dl-es klubé!
Délután hazajövök akkor megcsinálom.

Azt feldobom a "klisét" és akkor lehet még rajta tökölni.

A rajzolás nagy részét egy 10 éves progival csinálom aminek IPhoto PLUS 4 a neve. Ezt még anno a MUSTEK scanneremhez kaptam.
Főni!

Szeretném, ha az elgondolásom "Papírra vetnéd". Mert füles vagyok hozzá.
Kör alakú lolgo. Azzal a betűtípussal felíratova, mint az AKMT. Felső karéjon "Adony Környéki Motoros Tekergők", alsó karéjon "DL SZEKCIÓ"... a logo közepén pedig vagy a DL első lámpájának sziluettje, vagy a "V-Srtom" típusjel. Mindjárt küldök egy képet emilben. A lámpa sziluett meg mintha a hűtőrácsos tervekben meglenne...
Én nem tudom megcsinálni, neked meg pikk pakk megy. Milyen programot használsz hozzá? Mert szerszám nélkül végképp esetlen vagyok...

Összedrótozod ezt az A és B tervet látványilag?

Köffffiiii!
Cicuka:-)

Ne aludj hanem dogozzzz és akkor lehetsz első:-)))

De mikor bent ülök, és egy óriási felkiáltójel van a naptárban a fejemtől 50cm-re akkor ugye miért ne alapon is elküldhetek egy SMS-t:-))))

ugye nincs hari?
perforált Cső a csőben, kitömve üveggyapottal.......ennyi. az enyém kb igy néz ki.
Teljesen gyári. Olyan, mint a távolsági Ikarus!
Né má.........

Közöm semmi hozzá - ez meg még itt igényeket is támaszt

Papi!
Ezt valóban 3 perc alatt dobtam össze....... ha szeretnéd, szeretnétek akkor kigrafikázom, hogy annyira legyen látható, mint az AKMT-s vagy a GS-ses......

Ehez ki kell nyomtatni és filccel átrajzolni bizonyos részeket, majd bescennerelni és átfesteni.......ennyi........és akkor egy színű lesz.

És igen:-)
Jót tesz nekem ez a maca:-)))
A régi meg 1 óra múlva kiderül mennyire nem akar nekem jót - mivel "békítő show"-ra megyek, ami tudtommal annyi, hogy bemegyek és megkérdezik, hogy láttok e esélyt a kapcsolat megjavítására.........
Ő viszont ügyvédel jön és már kész terveik vannak......na ebbe kell beleköpnöm, mert nehogymá minden úgy legyen ahogy azt Ő megálmodta. Mert tőlem pl. nem Gordon bácsi akarja elveni a benyapénzt hanem az ügyvéd néni.......mivel az első verzióban olyan dolgok vannak mint:
- a lakás kizárólagosan a használatomba kerül - amig el nem adjuk
- de a fizum 40% - de minimum 54.000ft ugrik. Na ezt kell majd megtámadnom, hiszen a kettő együtt nem megy.
Vagy legyen %, VAGY LEGYEN FIX ÖSSZEG.
De mindegyiknek megvan a hátonütője......és előnye is.
Mert Fix összegnél pl mi van ha minimálbéres leszek egyszer? Akkor marad nálam az "életre" 10.000ft egy hónapra?
Ha meg %-os? Akor ugye nem midegy hogy 100.000-nek a 40% vagy 1 millának.......

De előnyös is lehet, hiszen ha ezt így fektetik le, akkor én meg pl egy duplapénznél nem vagyok köteles 80-90.000-ret adni - hiszen ott egy olyan hézag, hogy MINIMUM.......
Tehát elég azt adnom...hiszen a MINIMUMOT teljesítettem.

Szóval 1 óra 16 perc múlva keződik a csata.
A főpoén? Úgy volt, hogy mindent megbeszéltünk.......erre a picsa meg ügyvédet fogadott........
ez a sárga gyári fényezésű? jópofa...
Van egy telefonos-koszosmotoros az adatlapon...
Töltök fel mindjárt. De annyira új és annyira nem volt érkezésem lefotózni, hogy nem bővelkedek még képekből.
Kellene nekem sportdobról metszet hogy mi van benne. Ha van valakinek ilyen képe az legyen oly szíves és töltse fel. Köszönöm.
ígértél képeket az új bringáról...
Papi!

Megvan a megoldás, ha megvénülünk!
Na akkor nem marad más, mint a szétbontás... aztán kiderül, hogy mi van benne. Egy érzékelő 10000Ft körül van, tehát csak úgy nem veszem meg.
megyek dóóógoz
"Csak" 2. lettél, de ez ne szomorítson el! Mert akkor is az a legkedvesebb!
Aszittem első leszek
SZerintem a szétbontás után derül ki, hogy benne van-e. Így én sem vagyok képben. Mert az enyémben már biztosan nem volt.
Hát akkor most passzolok. Nekem ugye már nincs GS, ezért nem is szoktam turkálni a róla szóló írásokban.
Jah, hogy a kézzel nem fogható is ér?
Akkor a főnöktől jött sms-t említhetem éjjel fél 2-kor.
Az AKMT fórumon is van egy kész példány. Ott szúrt szemet nekem, hogy azt írta, hogy 2003 előtt benne van a "soklábú" csatlakozó (Na de melyik szériában?), csak a kábelek nincsenek beleforrasztva.
Van ott egy cikkszám is a "soklábúra", nem tudom, hogy az él-e még. Ezért is kérdeztem.
Nem feltétlenül kézzel foghatóra gondoltam...
De ha semmit, akkor semmit