Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az lehet, hogy egy állat beleesett a bélelt kéménybe? Nagyon durva aparászás jön a konvektor felől... Segíccsééééééééééééég
Szaszol főni!

Lehet esetleg a képeket megint mint a múltkor? Hogy átküldöm, te meg FTP?
Nem ma, talán holnap.
Tomival gondoltam kipróbálni Csak a következő olyan lehetőség tuti egy Bandás guriga, mert nem megyünk ezeken kívül sehová
Mi a Lidl-ös 3000Ft-ost használjuk, nagyon csúcsszuper, viszont a walky, ami szinten Lidl termék, egy nagy kalap kaka, szépen mondva 50-nél már csak a sistergést hallom...
Dorcsi!

Azt tudod ugye hogy a BT JÓ esetben 100m
Vagyis ez neked, meg a BIG G-nek lenne jó megoldás.
Vagyis ezzel nem tudsz mással dumálni......ugyan annyit kapnál belőle - mint a kis LIDL-s rádióval.

A BT viszont zabálja az akkut!
Oksa, kipróbálódik akkor a legközelebbi gurigán, mert engem nem furikáznak sajna csak akkor, ha Bandázás van
Lesz még amúgy valami a NagyErdély előtt?
"nincs ilyen hirtedés"

nálam ez jelenik meg
Nem - szerintem legalábbis.

De ki kellene próbálni....
Teddy dumáját támogatom Én is.

Nekem mindegy kinek-milyen van - örüljön neki és akkor Én is örülök. De specc nekem azért nem volt egyik motoron se dob, mert specc én sajnálok a HANG-ra 100.000-reket......mivel sem a GS, sem a Bandit nem az a gép, ami a sportdobbal nyerhet mást.

Amin meg mosolyt csalok az arcomra? Mikor valaki jön azzal, hogy nyert 1-2-3-4Le-öt...... És azt minek? Annak tudatában, hogy a MAX LE leadás már GS esetében is 150km/ó-át jelent, ahol a moci már nem kicsit tud szitálni. (Nekem is volt, sokat mentem vele, tudom mit beszélek)

Szóval egy GS nem 150-re van tervezve.....
Tud menni, de nem arra való. Akkor meg nem mindegy, hogy 48 paci, vagy 51?

Szóval egy olcsó és jó megoldást kerestem, amit a Handó féle dobban találtam meg.
Dugóban, utcákban hallják, hogy jövök, így nem lép ki elém senki rejtett takarásból. Nekem ez a lényeg.
Üdv!
Max. 10 napig eladó !
Utána már csak augusztusban
Banditon ilyen:

Nekem vastagabb van, mint Erikosz rocknagyfaterosznak.....de Én is csak ajánlani tudom.
Főleg mikor megtudam mennyi egy gyári dob (baleset esetén).......

http://www.akmt.hu/sufnituning...

Ahogy láttod majd, a Banditnak nincs HANGJA....amit hallasz az a BLOKK ZAJ.....
De a csővel? Hááááát:-)
Én meg örülök, hogy örülsz maci tesó!

Maci!

Megoldás lehet
1., fék leszerel
2., Villás kulcs betesz a betétek közé
3., ráhúzód a féket
4., Dugattyúk kijönnek
5., Petróval lemosod a koszt
6., visszanyomkodod a dugattyúkat
7., még egy párszor megcsinálod a 3-4-5-6-ot
8., a betéteket megcsiszolód csiszolópapirral

Én ezt megcsináltam mikor megnéztem mennyi ferodor van még a betéten.....másnap majdnem fejre álltam az utca végén......
kb 2 hónap telt el......most kezd megint "elnyúlni".......

Szerintem nálad is a szokásos lesz a hiba...kicsiket fékezett az ipse, és megéget a felső réteg.......ezért nem harap, hanem csúszik....
A mai telcsikben van már ún. Adó-vevő. Az is ez?
Amikor visszaengeded a gázt, akkor bugyborékol ki Matkából a hatttalmas és csudááááááás hangorkán! A többi meg csak "mese"
És mondjuk én nagyon nem is hiszem, hogy a "márka" annyival jobb lenne...
Mikóóóógyüsszmáá?
MI VAN?

LEMARADTAM VALAMIRŐL?

Akkor ezért sírt a majom?

Mesélj már, mert nagyon kiestem a paxisból.
Csak nem DL?
Bekapcsol!

Több rádióval is prbáltuk már.......akár márkás, akár noname.......akkora a cúggggg hogy bekapcsol.

Ehhez legalább egy Schubert kellene, de az meg 100db rádió ára
Nem... A LIDL-s rádió az interkom, vagyis folyamatos a komunikáció, de az nem rádió.....hanem egy erősített átvitel.

Pluszba rádugható MP3 lejátszó is.......

Ilyen:
Csak a keloban 10.000, a LIDL-ben meg MAX 3500
Azért, mert mindegyik KERES - és amit jelet fog akkor kapcsol be

Ezért hivják ADÓ-VEVŐNEK:-)))))

Amugy tudtommal van egy NOKIA ami tudja ezt......BT-n kapcsolódik egymáshoz és akkor ott folyamatos az adás-vétel........(talán a 5500-as?)
Én csak most olvasom de........

a csak te akarsz más motorossal beszélni: Akármilyen Walky-talky..... kivéve tescós akármilyen NONAME, mert azokhoz csak vagy VOX-os füles van, vagy telefonos headszet - amit ugye 90-nél keress meg a lobogó szélben....
Vagyis a megoldás (nekem is ez van): ALAN 441
Párban lehet kapni.....
kb 20 az ára és kell 2 headszett (11ropi/2db)
..........................................
.
Össz: 32.000ft

Ha utassal akarsz dumálni?
LIDL-s interkom..... Én tavaly 1200-ért vettem.....és a banditon olyan 120-ig volt jó, mikor már hozzászoktam....amugy 70-ig érthető igazándiból
..................................
Álta
lánosan: 3000ft

Vagy:
Alan 451.
Ez rádió....vagyis Te az utassal tudsz dumálni
és
Te a többi rádióssal....de az utas csak halja őket!
Ezt utoljára 12.000-ért láttam.....
PLUSZ kell 2 headszet: 11.000ft/2db
PLUSZ kell egy kábel : 1000ft
...............................
~24000ft

A Dechatlonba is van sok féle.....Én ott néztem ki egy Motorolát......34.000ft/2db (minden van hozzá!)

Vagy a TBálinti Office Depóban is lehetett kapni egy csomó félét még tavaly......
Remélem jól telt a hétvége! Az akmt-n olvastam, hogy jól sikerült az őzbika, a nem túl baráti időjárás ellenére...

Egyébként nem tudom ki ismeri, de Leányfalun (Szentendrétől északra egy kicsit) kitűnő termál-strand van (bár a belépő 1400ft fejenként és a parkolás 500 ft egész napra). A múlt héten szabin voltam a szentendrei szigeten, és két nap átmentünk a családdal, mindenki nagyon élvezte, csak ajánlani tudom.
No, akkor helyben vagyunk!

Aztán tessék eljönni néha egy-egy gurigára. Így szerveződünk-ismerkedünk, és nem utolsó sorban gyűjtjük a tapasztalatot. Egymás motorjáról és persze egymásról... ennek a topicnak ez a szelleme. Hála az égnek!

És erre vigyázunk mindannyian.
Igen, értelek!
Teddy, teljes mértékig korrekt volt a válaszod!
Igen,ez így van! Csatlakozom a véleményedhez!
No, ez viszont kissé kérkedőnek hangzott...

Komolyan örülünk, hogy örülsz a Bódisnak! Csak kérlek láss túl ezen... minden motoros más, más igényekkel, más lehetőségekkel. Ez fontos!
Mint írtam az én egyéni, szubjektív véleményem olvashattátok alább. Nem dicsértem és nem szóltam le semmit. Sőt, azt mondom, hogy legyen mindenkinek a sajátja a legszebb, legkedvesebb. Ezért megértelek!
Én azonban olyan pali vagyok, hogy képes vagyok dupla árat fizetni, ha valamibe "szerelmes" leszek... de triplát már semmiképp. Nem állítom élére a forintot, de azt a 100.000 körüli árat túlzásnak tartom. Ahogy írtad... márka, meg kell fizetni. Jogos. És működik is, ameddig megfizetik. Hála az égnek azonban van alternatíva. Harmadáért. Így aki nem tud, vagy akar kinyögni ennyit, az is tud "hangolni". És a nevezett olcsó megoldásnak a minősége semmiben nem marad el a többitől. Sőt! És a vasdaraboknál ez lényeges...

Én azért javasoltam az érdeklődőnek ezt az alternatívát, mert nem tudja megfizetni a "szerelmet"... vagy tudja, de érthetően nem akarja... szóval látszott a szavaiból, hogy mire vágyik.

A nagylényeg. Nem fogok kardoskodni egyik dob mellett sem. Nem is értek hozzá... mert ez olyan téma, aminek sohasincs vége... mert mindig az enyém lesz a legjobb!

(Próbálom lezárni a témát... mert nem lehet eldönteni, hogy melyik a jobb.)