Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Davntez!

A hátsó konzolom megtartom neked. Ha nem kell, majd szólsz. Addig elvan a garázsban.
Ha szükséged van rá, akkor elviszem felpróbálni hozzád... cseppfarkú GS-hez van csinálva, lehet, hogy hozzád nem annyira passzol.
Szerintem például a "HJC-boltban"... . De igazából lila gőzöm sincs.
Ja,jut eszembe!
Honnan lehet bukósisak matricát szerezni?
Tudja vki?
Pl HJC-t?:)
Vagy csináltassak vkivel?
Másik sarkos pont?
De jó,h felhoztam ezt is,nem?Legalább van téma!
Márkára valóban nem lehet adni! Én szerencsésnek érzem magam,mert mindenféle hercehurca nélkül azonnal,elsőre megtaláltam magamnak az ideális bukót!
Tibkin
És van az SY-Max is,csak az már nem elterjedt a köztudatban!
Sztem azért,mert 55e ft az ára és azért,mert nem napszemcsis!
Teljes mérkékig osztozok a véleményeden! Ugyanígy vélekedek az enyémről,ahogy te a tiedről! meg vok vele elégedve! Nem tudom,de a HJC vhogy ezet a Max-os felnyithatós szériát nagyon eltalálta!
Enyén is 1650g és nem túnik nehéznek!
És az uccsó mondatodra a válaszom: én is napszemüvegest veszek következőnek,de sztem azt is le tudom zárni magamba,h HJC lesz az is!
Tibkin,alánlom figyelmedbe a HCJ egyik legújabb darabját,amely még magyarországon nem kapható,az SY-Max 2!
Kiküszübölték az elődnek a hibáit és beletették a miáltalunk hiányolt nagyszemüveget! nagyon felkeltette az érdeklődésemet!
Várom már a Mo-i megjelenést!
És íme pár kép róla ízelítőnek!
Meg 2 szarvat, hogy jobban kapaszkodjon bele a szél:-))))
Nyugi Dawn!

Én is ma kaptam meg......
A tavalyi egyenlegem + 2000ft

A minusz szaltó: -270.000ft

Szóval jól jártam:-(
De sebaj.......messze van és azt még meg is kellene élni.
Jó persze....vannak mindig májer csávók, akiknek a segge alatt ott van 150-200Le azt egész évben motoroznak 2000km-ert.

Én is megkaptam: TE ELMERSZ MENNI KÜLDFÖLDRE A GS-sel?

Ilyenkor a válasz: BENZINEL MEGY EZ IS NEM?

Oszt mikor látták, hogy mig ők autópályáznak BP-Siófok közt - Én meg bejártam már lassan az összes szomszédos országot - akkor jön a huppogás.......

De ugyan ez megvolt a kis TZR-emmel is.....
1 év alatt 18000km és azzal is voltam 500km-es "túrácskán" is.
125-ös Aprilia Futuráal csináltuk meg az AKMT-s Baranya Túrát (kb 800km)

Na jó...ezekhez a benyán kivül kellett még a méregdrága 2t oil is:-)
Na ez a másik sarkos pont:-)))

Jópáran esküdöznek a MÁRKÁKRA....mert az milyen jó, az milyen szép.
Az ucsó teszt amit olvastam meg épp a lényeg!

A Legcsendesebb bukó az a Schubert. Ez tény! (no de az ára...horrrrror)
A legtutibb belseje annak van, ami felfújhatós.......(Én pl a BMW-nél halottam egy ilyet)

szóval ............bla-bla-bla

Nekem volt GREX, AIROH, STREETFIGHTER (LOUISOS), MTR, BT

A GREX jó! Egyszerűen ennyi.......
Az AIROH-ból nekem a MATISSE volt, ami 3 hónap alatt kitágult a fejemen - vagyis nekem SZAR.
Streetfighter 05 - immáron 5. éves és még mindig pattent.....(Ebből lett az ÖRDÖGÖS bukóm- "A BONCTEREMBEN" látthatod)
Streetfighter SFK - zajos, de általában a felhajthatóak azok - bár a Nolan 102-őt istenitik itt is páran, vagyis az jó lehet.
Tavaly voltam kint a LOUISBA. Ott vettem az MTR-t is....kőkemény 6000ft-ért (akciós volt) IMÁDOM!
Kényelmes, halk (az Mp3 lejátszót 150-nél is hallom).....és elérhető

A lényeg!
Próbálgasssssss végig jópár darabot abban az árkategóriában amire gondolsz.....a kobakod úgy is tudja melyik kell majd.

A lényeg!
NE A SZÍNRE, MÁRKÁRA MENJ! Mert lehet hogy csecse darab, márkás is, azt 100km után leszédülsz a mociról, mert elnyomja a halántékod, homlokod.....stb
Megmérem majd milyen hosszú és mennyi az átmérője, sajna a GS-ét nem tudom mekkora, pedig már volt a kezemben.
Azok progresszív rugók? Vajon jók a GS-be?
Láthatod nem szól hozzá, ezek szerint nem érdekli.
Szólj Eriknek, neki "asszem" pont ezek hiányoznak...
FIGYELEM FIGYELEM

Eladó egy Suzuki GSF 650 SA Bandit első sárvédője törötten, villanyak kompletten, első teleszkóp pár egyben vagy bontva.
Még nem tudom... majd, ha odáig jutok és kipróbálom, kiderül.
Amúgy szerintem ezt az "apróságot" a gyártók biztos belekalkulálják, szóval szerintem elfér!
Tbkin!
A napszeműveg része nem zavarja a rendes szemüvegedet?
Bukósisak témához:
Nekem HJC CL-Max van, ez az alap felnyithatósuk, van még az IS-Max és a FS-Max, utóbbiak napszemüveggel is rendelkeznek. Ugyan egyszer még tavaly az ERW-n letörött az állrésze , de gariban simán cserélték, azóta tuti, valószínűleg az anyaghibás volt. Ez 1650g, de sosem éreztem nehéznek, bár az is lehet, hogy csakúgy mint Erik, "Erős vagyok, mint az állat!" Sosem kell levennem a szemüvegem, ami nagy előny, könnyű le-föl venni, és szerintem nem zajos. Ami lényeges, és a kiskönyve is írja: 6 havonta mechanika-pucolás, és akkor nem lesz lötyögős és a zárja is finoman megy! Sajnos a pántja viszont könnyen lazul, hetente húzom újra meg. Kivehető az egész bélés és az arcpárnák, így simán mosható. És szubjektív dologként: rám abszolút pontosan passzol, nem lötyög, nem szorít és még télen sem kell bele maszk, nem fázik a fejem benne. De következőnektuti napszemüvegest veszek!
Egy rendes férfi nem nyavajog 15 dekán, csak a kislányok. Majd ragasztunk rá egy 1000 grammos papírt, oszt attól minnyá könnyebb lesz.
Na ugye,látom te is tudod, h mire gondolok!
Én nem érzem olyan nagy problémának ezt a pár g különbséget!
Persze nagyobb,hosszabb túra során lehet,h érezhető! Én még szerencsére nem tapasztaltam,h fájna tőle vmim!
Erik,ennek örülök! Remélem az én HJC-m is ennyire be fog válni!
Egyetértek, nagyon macerás a zárt nekünk szeművegesnek.
De a felnyithatónál is le kell venni elöbb a szemüveget és ha fenn van a bukó akkor tudom visszavenni.(Viszont tudsz cigizni ,enni, inni bukóban
Szóval nekem a súly a legnagyobb problémám 1450g- még elmegy.
Haveromé 1250 g, na az tutti, de jó drága is volt (70-80e))
Királyság!
Hali! Az elmúlt 2 napban ettől volt hangos a topic. Kérlek olvass vissza!