Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Streetfighter!
Nekem az van, nem zajos, csak a szellőzőket kell csukva tartani.
Még sohasem zsibbadt bele a fejem, egyidős a mocimmal 15 hónapos, 31ezer km-rel.
Segitsetek!
Keresek GS-hez kipufogo ötletet!
De mint Blue Devil mondta valah,nem vegyok hajlando sokat áldozni!
Rendszer is érdekel,bontott,vagy bármi okos 5let!
Most ment el Viktor, itt hagyott nekem egy csutkakormányos Banditot!
itthon drága, osztrákban, németben megfizethető.
Nagyobb súly? Ok,elhiszem,de akk mondjatok paramétereket!
Az enyém felnyithatós HJC, 1650g és egyáltalán nem érzem meg,ha fent van és nem megterhelő a nyakamnak,pedig nem vok egy kigyúrt állat!
Szerintem,ismétlem szerintem hasznosabb egy felnyithatós,mint egy sima. Jobban fel lehet venni, szemüveges révén jobban kezelhető és ha megállok, nem veszem le! Fenyitom és ennyi!
Simánál plexi fel,szemüveg le,bukó le....kicsit macerásabb!
Dizájnban pedig semmivel nem néz ki rosszabbul, mint egy nem felnyithatós!
Persze ez az én véleményem!
Várom a tieteket is!
Shark?
Nem tudom....
Árban milyenek?
nedee!

Sajnos tudom!
Ilyen az átlag magyar mentalitás! Neked csak egy szaros GSed vagy? Nekem ezres gixxerem
Kb ez megy mostanság...
Te mióta vagy törzsvásárlóóóóóó?
Sziasztok!

Mindkét kép a te géped, Erik!
Indulás előtt, mikor jött a zuhé, akkor fotóztam.
Fönt van ftp-n mindkét kép eredetije.
Tessék, válogassatok:

Tisztelt Törzsvásárlónk!
Ezúton szeretnék értesíteni, a következő akciónkról.
Bukósisak vásár az RMC Motor törökbálinti üzletében!
Hozd el, régi megunt, ütött-kopott bukódat, és mi beszámítjuk 5000 Ft-ért, ha legalább 30.000 Ft-ért vásárolsz újat!
Az akció részleteiről bővebben a honlapunkról tájékozódhatsz.
www.rmcmotor.hu
Üdvözlettel: RMC Motor
Ugy tudom hogy a magánnyugdijpénztárba fektetett pénzt is külömböző papirokba fektetik, részben államapirok részben részvényekbe stb. De a válság során a részvények nagyon sokat vesztettek.
A szomszédba egy nő tavaly nyáron ment nyugdijba és már ö se kapta mega befektetett pénze 100%-át. A vicc hogy az OTP-nél dolgozott(Ingatlan üzletág), Szoval még házon belül se jól fektették be a dolgozok pénzét
Kockáztass, senki nem tiltja, csak más pénzből...ez a rész kötelező nyugdíj, lesz amennyi lesz, de ha nem kell ide rakni akkor tuti elqrná a sok hozzáértő...utána meg sírna az államnak, h semmi sem maradt...

Most legalább van kire fogni.
Köszönöm a receptet!
Ám ez is az enyém... no, és így ne legyen már füles nyikhajjok játéka. Ha kockáztatni vágyom akkor azt szeretném az "ezen kívüllel" tenni.
jobb volt a nagy állami közösbe? arról nem kaptál kimutatást...persze nem is fájt, hisz nem tudtad....
Nem csak ebből lesz a nyugdíj, félre kell rakni..ezenkívül ...
Én is aggódom. Hiszen az én pénzem nálamnál jobban elqrni senki nem tudja! Egy véleményen vagyok Dawnnal! A minimum az volna, hogy a nyugdíjpénztár tőkegarantált legyen... picsába a nagy lehazudott hozamokkal. A sűrű fillér jobb barátom, mint a ritka forint...
Öreg dawntez
Bezzeg én majd csak 8 év múlva megyek nyugdijba, ha megérem, hiába ez a fiatalság
Egy hátránya van : a lényegessen nagyobb suly! Nekem ez elsődleges szempont, még fontosabb mint a kényelem szemüveges létem ellenére. Vettem is egy felnyithatót, de nem hordom, mert elfárad a nyakam, a lányom se hajlandó felvenni, éppen ezért.
A plexit meg az integrálton is fel lehet huzni,ha hüsit akar az ember
és? jövőre mész nyugdíjba? mit túrázol ezen? be lehet rakni a cihába is, ha az jobb....
Elsőőőőőőő...
shark a tuti.
Teddy meg itten kínálgatja az olcsóbb hátsóját. Ménem olvasol?
Na, akkor kezdheted nézegetni a felnyithatósakat. Higgy nekem!
Szükséges tulajdonságok: Kivehető bélés, orrvédő, állvédő, napszemcsi.........
Mert ha nem, meg fogsz benne fulladni az új moccodon.
"Kedves" brókerek, bankárok, politikusok!
(alapban nem beszélek csúnyán, de...)
Hallgassátok meg egy régi deszki polgármester, még régebbi, egy bizonyos útkereszteződésben elhangzó kabaré részletét. Annak is az elejét! (segítek: Nagy Bandó András)
Ennek a kétszeresét szeretném rátok zúdítani! (agyonlövős smiley, soooooooooooook)

Ma végre megkaptam mindkét nyugdíjpénztári elszámolást a tavalyi évről!

Az eddig "félrerakosgatott" pénzemből egy-egy szép összeget lenyúltatok! ANYÁTOK!
Persze gondolom nektek ez alig egy havi fizetésetek, de nekem a befizetett összeg majd 25%-a!
BEKAPHATJÁTOK!

Mindenki másnak: Van új gummám hátul! bibibíííííííí
Heidenau k64 szerelve 16900pénz, egy nap alatt
Szóval igy merem a Lazert ajánlani,ahol a csat (DD)hevedere van,ott süvit be a levegö,mivel az arcpárna is kivehetö!
Ha ide behelyeztek 1-1 szivacsot,már 30%-al halkul!
DE a shox ad kis pénzért próbasityakot!Én ezt nem hagyom ki és kipróbálom öket!