Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elég fapados kivitel nemde?
Köszi Nyuszi!

Hmm,ez nem semmi volt:

Kelo motor: sajnos nem tudnak,küldtek fóliáshoz---

Fóliavágás.hu: tudnak,küldjem a mintát,adnak árajánlaton---

Spirro: semmi probléma,küldd a címed és küldünk ajándékba!

Hát ilyet! Vannak még segítőkész boltosok szerencsére...
Spirro előtt le a kalappal!
ki akar Korg szintetizátort, vagy digit zongorát? Ma érkezett Japánból, gyári dobozban. út közben megdázsmálták....
miért nem kérdezed meg a nagykert, hogy nincs-e ilyenjük? Asszem a Spirro a nagyker, de én még a kelomotort is felhívnám.
Teddy jól gondolja!
HJC márkalogora van szükségem!

Na de találtam goglin egy jó és nagy felbontású HJC logot! Tudtok vkit,aki így minta alapján tud matricát készíteni?
Szia Sanyi!

Hát jah, volt egy kis fáziskésés! Remélem elnézed!
De igen,úgy volt,csak aztán megteccett nekünk a Bódis és...végülis ez lett!
Koccanhatnánk vmikor ha gondolod! Mi körzetünk Balatonlelle és a déli part! De vasárnap megyünk a Kékesre! Csak legyen jó idő!

Bálint
Sajnos idővel nem vagyok eleresztve... Így nem merek ígérni.
Igen jól sikerült eladni. 750 a max amit én is beválalnék. 20-30% önerővel. Minden az állapottól függ. Köszi azért.
Amúgy nem is te lennél, ha nem lenne egy doboz cigi a DL hátsó ülésén! :) Solymok talira gyüssz? :D
Pesti lesz? Akkor majd viccesen néz a tulaj mikor odamegyek, h csá Teddy!?
Drágán adtam. 750 volt.
Hasonló paraméterekkel már tudsz venni 650-től. Persze azoknak nem én voltam a gazdája.
Nna akkor erről lecsúsztam. Megkérdezhetem, hogy mennyiért vitték el?
A múlt héten adtam el.
K6, naked, 22.000 km, markolatfűtéssel, bukócsővel, plexivel... megkímélten, kvázi szalon állapotban.
Lezárattam a hitelét, és eladtam. Már az új gazda papírozza... jövő héten pesti lesz a moci.
Szevasztok! Ha van valakinek egy szép gs-e eladó szóljon. 2002-es vagy fiatalabb érdekel,mert bank által lenne szponzorálva a gép. Gracias.
Üres memóriakártyát vinni kell!

Úúúúú, ez csodaszép! Alig várom!
Sziasztok,

látom lesz Erdély túra. Tegnapelőtt voltam fent a Fogarasokban (igaz busszal, de azért láttam motorosokat ), gondoltam teszek fel pár képet kedvcsinálónak.

Sanyi
Sziasztok!
Most csinálom a korlátlan A jogsit,s még nincs mocim, de hamarosan én is gs500-as tulajdonos leszek ha minden jól megy valamint ha tényleg ez lessz a választásom. Tegnap volt a rutin vizsgám egy XJ 650-es volt rendőrmotoron tanulok. Valaki esetleg rakott már fel n95 telóhoz telefontartót a mocijára? Ha igen érdekelnek tippek hogyan miként.
Előre is köszönöm. Zolee
Lila gőzöm nekem sincs amióta eladtam milkát!
Szia vans007!

Kösz a gyors reagálást .
Nem úgy volt, h "Handó-féle" dobot teszel rá? Gondolom jó hangja van a Bódisnak .
Múlt héten telefonáltam körbe kipufogó ügyben a Kawához: Finster 57eFt, Martin 47eFt (felszerelve)...

Sanyi
Teddy ! utolag is gratula a szép sárgaságodhoz
GS--el mi lett?Vagy beszámitották?
Gondolom, mert márkalogora van szükség...
Olyan is van? Mitől bukósisakmatrica valami?