Na látjátok erről beszéltem!
Nem veletek van a probléma! Ti nem nézitek le,mert szinte mindenkinek ilyen volt! Hanem az olyanokkal van a baj,akiknek esetleg egy nagyobbra tellett és úgymond kihagyták a GS "lépcsőt"!
Na erre ne vegyél mérget!
Sokan lenézik!
Legutoljára megkérdezték a kedvesem,hogy milyen motort vettem,erre ö mondta hogy Gs500-at!
Na erre a figura elkezdett szitkozódni,hogy milyen hülye vagyok,meg ilyen szart,megfogom unni!
Visszakérdezett a barátnöm,"hogy lehet,de neked milyen motorod van"?
Erre a fickó elkullogott,mert most vett egy Kymkó robogót!
Schubert sem halkabb sokkal?
Na ez meglepö!Bár beszéltem egy nagyothalló emberrel,ö pont ezt monta!Akkor meg minek reklámozzák annyira?
Szóval hiába agyaltam a Lazer cserén,mikor a profi Arai,meg a többi 200ezer forintos sityak is füldugós!Bár mondom a Lazernál rájöttem a csendesitésre!
Ha valakit érdekel,elmesélem a technikát!
Jelenleg HJC SY-MAX bukóm van! És nagyon meg vok vele elégedve!
Szellőzése megfelelő,esőben is már teljesített,fenyitható és kényelmes! Zaj sztem nem nagy benne!És a lényeg: kevlár ötvözet,ami nem műanyag! Bukásnál azért jól jöhet! Elég ritka ez a bukó,de egy utánna nézést megér!
És igazatok van: jó,ha van tartozék kínálat is! Mielőtt megvettem,nem gondoltam volna,h ennyi mindent lehet venni utólag egy bukóhoz! Rengeteg bevonatú plexit lehet hozzá venni,egyre tuti rászánom magam!:)
Grex G-06. Olcsó és jó, de a szélzaj 100 fölött elviselhetetlen. Kiválóan leviszi a párát a szellőző.
Grex R-1. Olcsó és jó... 3 éve használom (nem keveset), a bélése még olyan, mint új korában. A GS-en 130-ig elviselhető volt a szél benne. A szellőzés kifejezetten jó. Jövőre cserélem, mert fröccsöntött műanyag a héja... jobb a békesség.
Mellesleg az általános szabályok érvényesek. Próba nélkül sisakot venni lutri. A próba nem árt, ha 15-20 percig tart. Az nem mérte, hogy "L", "XL" stb... az viszont igen, 50-52-56 stb. Nem árt, ha könnyű alkatrészt kapni hozzá (plexi...). És a lehetőségek tárháza korlátlan, de ami érdekes, hogy a teljes piac, mint minden esetben itt is 4-5 gyártó kezében van.
Nekem egy FG14-esem volt, most pedig egy SchubertR1-em.
Az R1 korántsem jobb annyival, mint amennyivel drágább
(Bár a belső napszemüveg nekem aranyat ér)
NEhogy azt higgye bárki is, hogy egy Schubert olyan mint a süket szoba. Persze halkabb (sőt még halkabb lenne, ha még a nemtudomhányezerforintos jazcsökkentő párnát is megvettem volna) de csodák nincsenek
Ha a legolcsóbb nem műanyag sisakot szeretnéd akkor HJC ZF9-es
Szerintem 20-30-között hozzá lehet jutni
Utasbukónak, ami egyszer-egyszer kellhet, pedig pl. Louis MTR 40-50 euro
Hello,ezen én is agyaltam sokat!
Próbálgasd melyik a kényelmes,mert nekem egy Lazer fiberpro bull-om van,Április óta és most kezdett el fasza lenni!
Eddig szoritott,igaz 1 számmal kisebbet vettem a tágulás miatt!
Igaz hangos mint az állat,de kipróbáltam az AGV-t is,de 100 felett már az is süvit!
Ja 2 db szivacsot beillesztettem a bélésbe,és hopp 30%-ot csökkent a szélzaj!
Meg a Fullos sisakok is általábon füldugóval müködnek!
Jut eszembe: bukósisak kérdésben mi az álláspontotok?
Márka,azon belül árkategória?
Melyik márka illetve típus vált be nektek?
HJC szerintetek milyen minőségű?
Várok minden hozzászólást!
A maga nemében szerintem a legjobb 500-as gép, hiszen occó és őszvér.
Nincs benne ami nagyon meghibásodhat.
Anno a GS tesztnap is erre készült, hiszen olvastam az új CBF kapcsán, hogy az mennyire fasza.
Az is jó, de annyival amennyiért többe került már nem, hiszen annyival nincs benne több, ráadásul töb hibalehetőség is van.
Én a "csak" jezést főleg arra értettem, hogy ebből nem lehet sportgépet csinálni.
És folyamatosan emlitve van a CSAK A MAGAM NEVÉBEN BESZÉLEK!
Vagyis Én tuti nem tennék fel még a 4 millás motoromra se (ha lenne ilyen) 100.000-ért dobot.
Nem csinálnék sok-sok pénzért fejidomot...
Nem vennék rá tükörbe lévő indexes cumót...
A válasz a miértre egyszerű: Nem szeretem költeni a pénzt - SZÁMOMRA - ilyen felesleges kiadásokra.
Az nagyon jó ha van egy elképzelés - SŐT KIRÁLYSÁG!
De elsőre én mindig azt nézem, hogy hogyan lehet minimalizálni a kiadásokat.
GS esetében?
Lásd.
Csomagtartó konzol - gyári!
Ára 35.000ft volt - és 5kg a terhelhetősége. VICCCCCC
Csináltunk egyet a szomszéddal ami nem volt 2000ft.....
Ebből jött, hogy a hátsó füleket meg kell erősíteni, mert letörik.
ÉS? Azóta ezt már mindenki így csinálja.
Nem kell drága doboz......
És? Azóta sokunknak van LOUIS-os, MotoDetail-es, vagy akár noname doboza - mert bevállt.
Egy olajcseréért nem rohanunk a szervízbe - mert aki full hülye volt hozzá már az is megtudja csinálni - és így sok-sok pénzt sporol meg.
Én ezért szeretem a fórumot, mert nem minden ötlet halott. Van ami sokunknak segítséget nyújt.
Én elhiszem, hogy ez a Bódis dob most maga a tökély.
Elhiszem hogy a tulaj most a fellegekben jár.
Örülök az örömének! KOMOLYAN!
Én ebben csak a "makacsságot" nem tudom "értékelni"(?), mert nincs alapja az egésznek. Egy Gs-re rálehet költeni még egy GS árát - akkor sem fog egy erőmű lenni.
És tényszerűen a kiadott 100.000-re csak hang, hiszen mint tegnap is leírtam annyit semmi nem dob a gépen, hogy az sokkal több legyen, hiszen nem ez az a motor - és nem arra használjuk a motorot.
Aki pedig arra használja a GS-t? Az sűrűn cserélgetheti, hiszen nem arra lett tervezve, hogy nyélgázon működjön.
De az arany igazság!
Minden ember más - minden ember máshogy látja a világot - ÉS EZ ÍGY JÓ!
Pár embernek nem jön be a Bódis
Pár embernek tök mindegy mi van fent neki
Pár ember pedig örül ha tankolni tud.
Aki Bódis párti nem tudod lebeszélni
Aki Handó párti - szintén
Akinek meg van pénze, és mindegy neki - az max meggyőzhető - de a meggyőzés magában hordozza az "elnyomást" is, hiszen nem azt választja amit akar . hanem amiről meggyőzték.
De ez az oldal erről szól.
Adjuk egymásnak a tippeket, tanácsokat - és jó néha az ilyen véleménykülönbség is - hiszen ebből okolunk.
Nekem Vans eleve egy szimpi csávó - mert nem az a begyepesedet tulok - aki felkapja a vízet, és elkezd anyázni!
Szerintem Ő is tudja jól, hogy nem leszólás, lenézés van itt - hanem csak szimpla véleménycsere.
Csütörtökön megyek a bíróságra (első csata) - majd pedig megyünk Jászladányba, mert Marcsi öcsének diplomaosztoja lesz.
Kb. Vasárnap délután érünk haza. Szóval ha jönnél vasárnap akkor csörges......mert az a délután se időpontos
Nekem is Gs-em volt. Csak kinőttem.....
Jelenleg amúgy nincs is mocim - pont azért mert nem tudom fizetni.
Én kb. februárban vissza adtam volna, de Kicsim nem engedte - így pedig sok más mellett beszállt a finonszirozásba - mert Ő is szeret motorozni - ergo most Ővé a gép.
Épp ezért vagyok úgy, hogy minden forintott megnézek hova teszek.
Ma is megyek és telitankolom Hitelkártyára a tankot - mivel holnaptól 20ft-ot emelkedik a benya. Nem sok, de 400ft az már egy kenyér meg egy L tej.
Nem veletek van a probléma! Ti nem nézitek le,mert szinte mindenkinek ilyen volt! Hanem az olyanokkal van a baj,akiknek esetleg egy nagyobbra tellett és úgymond kihagyták a GS "lépcsőt"!
Sokan lenézik!
Legutoljára megkérdezték a kedvesem,hogy milyen motort vettem,erre ö mondta hogy Gs500-at!
Na erre a figura elkezdett szitkozódni,hogy milyen hülye vagyok,meg ilyen szart,megfogom unni!
Visszakérdezett a barátnöm,"hogy lehet,de neked milyen motorod van"?
Erre a fickó elkullogott,mert most vett egy Kymkó robogót!
Na ez meglepö!Bár beszéltem egy nagyothalló emberrel,ö pont ezt monta!Akkor meg minek reklámozzák annyira?
Szóval hiába agyaltam a Lazer cserén,mikor a profi Arai,meg a többi 200ezer forintos sityak is füldugós!Bár mondom a Lazernál rájöttem a csendesitésre!
Ha valakit érdekel,elmesélem a technikát!
Jelenleg HJC SY-MAX bukóm van! És nagyon meg vok vele elégedve!
Szellőzése megfelelő,esőben is már teljesített,fenyitható és kényelmes! Zaj sztem nem nagy benne!És a lényeg: kevlár ötvözet,ami nem műanyag! Bukásnál azért jól jöhet! Elég ritka ez a bukó,de egy utánna nézést megér!
És igazatok van: jó,ha van tartozék kínálat is! Mielőtt megvettem,nem gondoltam volna,h ennyi mindent lehet venni utólag egy bukóhoz! Rengeteg bevonatú plexit lehet hozzá venni,egyre tuti rászánom magam!:)
Axencrow, nem gondoltam volna ezt a Schubertról!
Grex G-06. Olcsó és jó, de a szélzaj 100 fölött elviselhetetlen. Kiválóan leviszi a párát a szellőző.
Grex R-1. Olcsó és jó... 3 éve használom (nem keveset), a bélése még olyan, mint új korában. A GS-en 130-ig elviselhető volt a szél benne. A szellőzés kifejezetten jó. Jövőre cserélem, mert fröccsöntött műanyag a héja... jobb a békesség.
Mellesleg az általános szabályok érvényesek. Próba nélkül sisakot venni lutri. A próba nem árt, ha 15-20 percig tart. Az nem mérte, hogy "L", "XL" stb... az viszont igen, 50-52-56 stb. Nem árt, ha könnyű alkatrészt kapni hozzá (plexi...). És a lehetőségek tárháza korlátlan, de ami érdekes, hogy a teljes piac, mint minden esetben itt is 4-5 gyártó kezében van.
Nekem egy FG14-esem volt, most pedig egy SchubertR1-em.
Az R1 korántsem jobb annyival, mint amennyivel drágább
(Bár a belső napszemüveg nekem aranyat ér)
NEhogy azt higgye bárki is, hogy egy Schubert olyan mint a süket szoba. Persze halkabb (sőt még halkabb lenne, ha még a nemtudomhányezerforintos jazcsökkentő párnát is megvettem volna) de csodák nincsenek
Ha a legolcsóbb nem műanyag sisakot szeretnéd akkor HJC ZF9-es
Szerintem 20-30-között hozzá lehet jutni
Utasbukónak, ami egyszer-egyszer kellhet, pedig pl. Louis MTR 40-50 euro
Szerintem.
Próbálgasd melyik a kényelmes,mert nekem egy Lazer fiberpro bull-om van,Április óta és most kezdett el fasza lenni!
Eddig szoritott,igaz 1 számmal kisebbet vettem a tágulás miatt!
Igaz hangos mint az állat,de kipróbáltam az AGV-t is,de 100 felett már az is süvit!
Ja 2 db szivacsot beillesztettem a bélésbe,és hopp 30%-ot csökkent a szélzaj!
Meg a Fullos sisakok is általábon füldugóval müködnek!
Márka,azon belül árkategória?
Melyik márka illetve típus vált be nektek?
HJC szerintetek milyen minőségű?
Várok minden hozzászólást!
Köszi nektek!
Mindenki jófej az oldalon!
GS 4ever
A maga nemében szerintem a legjobb 500-as gép, hiszen occó és őszvér.
Nincs benne ami nagyon meghibásodhat.
Anno a GS tesztnap is erre készült, hiszen olvastam az új CBF kapcsán, hogy az mennyire fasza.
Az is jó, de annyival amennyiért többe került már nem, hiszen annyival nincs benne több, ráadásul töb hibalehetőség is van.
Én a "csak" jezést főleg arra értettem, hogy ebből nem lehet sportgépet csinálni.
És folyamatosan emlitve van a CSAK A MAGAM NEVÉBEN BESZÉLEK!
Vagyis Én tuti nem tennék fel még a 4 millás motoromra se (ha lenne ilyen) 100.000-ért dobot.
Nem csinálnék sok-sok pénzért fejidomot...
Nem vennék rá tükörbe lévő indexes cumót...
A válasz a miértre egyszerű: Nem szeretem költeni a pénzt - SZÁMOMRA - ilyen felesleges kiadásokra.
Az nagyon jó ha van egy elképzelés - SŐT KIRÁLYSÁG!
De elsőre én mindig azt nézem, hogy hogyan lehet minimalizálni a kiadásokat.
GS esetében?
Lásd.
Csomagtartó konzol - gyári!
Ára 35.000ft volt - és 5kg a terhelhetősége. VICCCCCC
Csináltunk egyet a szomszéddal ami nem volt 2000ft.....
Ebből jött, hogy a hátsó füleket meg kell erősíteni, mert letörik.
ÉS? Azóta ezt már mindenki így csinálja.
Nem kell drága doboz......
És? Azóta sokunknak van LOUIS-os, MotoDetail-es, vagy akár noname doboza - mert bevállt.
Egy olajcseréért nem rohanunk a szervízbe - mert aki full hülye volt hozzá már az is megtudja csinálni - és így sok-sok pénzt sporol meg.
Én ezért szeretem a fórumot, mert nem minden ötlet halott. Van ami sokunknak segítséget nyújt.
Én elhiszem, hogy ez a Bódis dob most maga a tökély.
Elhiszem hogy a tulaj most a fellegekben jár.
Örülök az örömének! KOMOLYAN!
Én ebben csak a "makacsságot" nem tudom "értékelni"(?), mert nincs alapja az egésznek. Egy Gs-re rálehet költeni még egy GS árát - akkor sem fog egy erőmű lenni.
És tényszerűen a kiadott 100.000-re csak hang, hiszen mint tegnap is leírtam annyit semmi nem dob a gépen, hogy az sokkal több legyen, hiszen nem ez az a motor - és nem arra használjuk a motorot.
Aki pedig arra használja a GS-t? Az sűrűn cserélgetheti, hiszen nem arra lett tervezve, hogy nyélgázon működjön.
De az arany igazság!
Minden ember más - minden ember máshogy látja a világot - ÉS EZ ÍGY JÓ!
Pár embernek nem jön be a Bódis
Pár embernek tök mindegy mi van fent neki
Pár ember pedig örül ha tankolni tud.
Aki Bódis párti nem tudod lebeszélni
Aki Handó párti - szintén
Akinek meg van pénze, és mindegy neki - az max meggyőzhető - de a meggyőzés magában hordozza az "elnyomást" is, hiszen nem azt választja amit akar . hanem amiről meggyőzték.
De ez az oldal erről szól.
Adjuk egymásnak a tippeket, tanácsokat - és jó néha az ilyen véleménykülönbség is - hiszen ebből okolunk.
Nekem Vans eleve egy szimpi csávó - mert nem az a begyepesedet tulok - aki felkapja a vízet, és elkezd anyázni!
Szerintem Ő is tudja jól, hogy nem leszólás, lenézés van itt - hanem csak szimpla véleménycsere.
Bocsi Teddyére válaszoltam
Nem hiszem hogy itt bárki lenézné...
Hétvégén nem vagyok.......
Csütörtökön megyek a bíróságra (első csata) - majd pedig megyünk Jászladányba, mert Marcsi öcsének diplomaosztoja lesz.
Kb. Vasárnap délután érünk haza. Szóval ha jönnél vasárnap akkor csörges......mert az a délután se időpontos
Nekem is Gs-em volt. Csak kinőttem.....
Jelenleg amúgy nincs is mocim - pont azért mert nem tudom fizetni.
Én kb. februárban vissza adtam volna, de Kicsim nem engedte - így pedig sok más mellett beszállt a finonszirozásba - mert Ő is szeret motorozni - ergo most Ővé a gép.
Épp ezért vagyok úgy, hogy minden forintott megnézek hova teszek.
Ma is megyek és telitankolom Hitelkártyára a tankot - mivel holnaptól 20ft-ot emelkedik a benya. Nem sok, de 400ft az már egy kenyér meg egy L tej.
Ha jössz a hétvégén Blue-hoz, akkor csörgess már meg, ha ráérek én is megvizuálnám a dlpacit!
Sokat nem tudok hozzászólni, mert én már azzal vettem. Ami biztos a fékcsövem hosszabb és fém. Ha kell róla fénykép szólj