Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem hivatalos a klub, de nem is cél, hogy azt tegyük magunkévá! Viszont ötletelni abból is lehet.
Eddig még semmit! Vagyis nem, mert bizonyos Staropramen című üvegek már hűtődnek.
Vagy a V-Strom Club-os logot vegyítenénk a miénkkel. Bár, nem tudom, hogy a hivatalos klub mit és mennyire védett le...
Egyik GS-ben sincsenek benne az összes sebfokhoz tartozó érintkezők. Tudtommal. Tehát ez nem járható út. De volt már, aki megcsinálta valahogy, nagyon ügyesen, egy kis nyomtatott áramkörrel. Sajnos, mivel érdektelen volt számomra a téma, már nem tudom ki volt. De a megoldás és kivitelezés nagyon leleményes, jó munka volt! De hátha jelentkezik, vagy valaki más, aki elmentette a cuccost.
Na milyen meglepit kaptál?
Majdnem. Én úgy gondoltam, hogy az eddig is kinyomott AKMT logo alé második sorban egyszerűen csak felírnánk a DL szekciót... szóval, majdnem két kép, de mégsem. Az alsó karéj lenne 2 soros.
Valaki az alábbi link alapján már megcsinálta. Nagyon szép munka volt, láttuk a végeredményt. És a lényeg, hogy házilag!

Én nem vagyok elektromos tudor, így nem mertem belefogni... forrasztópákát is egyszer láttam messziről!

GS500-ra fokozatkijelző

Reméelm, hogy tudod hasznosítani!
Pólók még nincsenek is rendelve! Nem is biztos, hogy összejön a 10 db.

Mi az, hogy a hivatalos AKMT-s ábra, meg plusz vmi DL-Re jellemző? Ez nálad akkor 2 képet jelent? Mert az nem fér el.

Felül: AKMT.hu - körívesen
Alul: DL szekció - körívesen
Középre meg valami DL-es ábra.
Így érted?
Békítő? Az nem jó! Nálam az ki is maradt! De esély nem lett volna rá! Veled vagyunk!
Szeretnék fokozatkijelzőt csinálni és ehhez lenne egy kérdésem.
A 2000/2001-es évjáratú GS-ben a váltóállást érzékelő kis fejen csak az üresnek az érintkezője van fent vagy fent van az összes fokozaté és csak a kábelt kell ráforrasztani?
Illetve milyen cikkszámmal lehet megrendelni a teljes, 6+1 érintkezős fejet, ha szükség lenne rá?

Köszi!
Én még mindig a mellett vagyok, hogy maradjon az AKMT hivatalos logo és alatta valami V-Stromra jellemző. Vagy csináljuk úgy, hogy ne kapkodjuk el, és a következő rendelésbe tesszük bele a a pólókat. (sajnos szét vagyok csúszva, így nem tudok kitalálmányozni semmi egyebet... ) De azért figyelek...
Kösziköszi fiúkák!

Blue! A verset Gordonkának küldd el, rajta múlik, hogy hagy-e a zsebben motorozásra költhető pízet! Jelenleg nem úgy néz ki.

A képhez:
Sztem így, ebben a formában a motor ábrázolása kivitelezhetetlen. A felirat a fanklub helyett legyen szekció, mert ez az igény. És talán a 650 se kell, elég a DL. Ki tudja, hátha lesz egy ezres kolléga is egyszer.
Képként nem biztos, hogy kell az egész motor, talán elég lenne egy rá jellemző részlet. Pl a lámpák. De ez is csak egy ötlet.
Boldog esSO- napot!
THX!
Boldog Névnapot esSO Api
Mekkora költőcsávó lettél Főni!
Jót tett neked ez a Nő...
Minden Istenek éltessenek esSO Papi!
És itt is....

Bóóódog neved napját esSO papika:-)))))

Ne egy 5 másodperces:-)

DL-ed nyergében suhanjon a táj
Pénzed ne az állam vigye el, hanem a nyár
Gurulj-gurulj a messzeségbe ám
motorozzzzz egy nagyot a Neved napján :-)
Apukááááám!

nagyon boldog Névnapot!
Nesztek:-))))

Itt egy 3 perces munka........ EZ NEM JÓ PÓLÓRA MERT Tartlmaz szürkét is....vagyis 3 szinű......

Most megyek aludni, mert 1-re a bíróságon kell lennem:-)
Megy a "békítő show"
tessék.......4000res felbontás megfelel?
Gyógyulgass Papi!
Aztán várunk, ha idő és pénz úgy engedi.

Hápinak meg b.sszál le egy sallert! És üzenem, hogy legalább egy túrára jönnie kell az idén...

Hááát még nem.
Voltam a dokinál. Azt mondta rám, hogy elmebeteg. Én meg úgy értettem, elmehetek.

A vállam még nem százas. Aszonnyák, azabaaaaj, hogy sokáig volt kint a helyéről és ezért nem olyan eccerű... Motorozni már tudok.
Járogatok tornára meló előtt azt majd lesz valami.
Na, úgy áll, hogy a mesterek kiegyenesítettek mindent?
Örülnék, ha összejönne...
Köszi Tibi!

A lábadozásnak vége? Egészséges vagy teljesen?