Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hhh, ez teccik!
Bárcsak 70 lenne a különbség!
Szia!
Jah,már látom,h lecserélted a gs-ed!
Még régebben érdekelt a sportdob a gs-re! Na végre meg lett csináltatva: Bódis lett!
Nézd meg a képeim között!
Am gratula az új Kawasaki-dhoz!
Amikor visszaengeded a gázt, akkor bugyborékol ki rajta a 70ezer forintnyi különbség.
Természetesen nem akarom leszólni a Handó-féle dobot,de azért érdemes lenne meghallgatnod pl az én Bódis ovál dobomat. kiváncsi lennék arra,h mit szólsz hozzá!
Amikor visszaengeded a gázt és "bugyborékol",na akk k.rva jó hangja van. meg mindig!
Üsd be itt a topic-keresőbe, hogy "handó"... ott van a száma. Már beírta Erik.
Mondom én neked. Típustól függően 28-35000 Ft-ért készít dobokat. Plusz 2000 Ft egy hangtompító alkatrész, ami egy csavarral be és kiszerelhető. Ha minden igaz GS-re van mérete, így nem kell elmenni hozzá leméretni. Amikor kész, akkor el kell menni hozzá és ebben az árban felszereli a motorra... néha kell a helyszínen alakítani picit. Ha Zsé70 méretei megvannak, akkor 1-2 hét alatt kész a dob. Minden egyedi, így az átmérőt is megválaszthatod, a kipufogó végének állását is. Egy a lényeg, hogy ezen az áron kerek dobok készülnek. Ovált, triovált még nem tud gyártani.

Elérhetőséget majd ad valaki a csapatból, aki tudja a számát. Mátraszelén dolgozik a mester.
A gyárit mindenképpen meg akarom hagyni, már csak a szabályosság végett is.
Akkor már csak Handó elérhetőségét szeretném megkérdezni , és kérek tőle árajánlatot.
Ami érdekes a Handónál, hogy ahány motoron van, mindnek más a hangja. Még típuson belül is eltérnek. Van a csapatban vagy 10 ilyen dob...(nem véletlenül, és nem egymás majmolása okán), Banditokon, GS-en, DL-en, hamarosan VFR-en... szó, mi szó mindegyik egyedi és szépen szól. Messziről tudom, hogy ki érkezik, annyira meg lehet különböztetni.

Állítólag a srácnak van füle is a "hangoláshoz"..., nem csak ügyes keze a szép vasas munkához.

Ha lesz a motoromon, akkor nála gyártatok. Ez tuti. Ajánlani tudom csak.
Ezt nem ismerem.

Nem vagyok sportdob párti, de hangra a Handó, a Bódis és a Finster tetszett GS-en. És ez nálam rangsor is, ezért teljesen szubjektív.
A gyárihoz ne nyúlj! Olyan ocsmány hangja lesz, hogy borzalom. Láttam már ezer variációt az átalakítására, hát... nem kevés kívánni valót hagy maga után. Ocsmány hangok jönnek elő belőle.

Ez egy végdob. A gyári leömlők meg vannak hagyva, valahol a felfelé ívelő cső van elvágva a végdob előtt. Oda van egy bilinccsel felszerelve ez a rozsdamentes gyártott dob. Így lehet cserélgetni is.

Tényleg ne bántsd a gyárit... bánni fogod!
van egy ilyen:
http://www.karkuskipufogo.hu/
ez milyen?

sajnos ezen a PC-men nincsen hang, úgyhogy marad az otthoni megnézés.
akkor ez gyári kipuff, átalakítva?
Zsé70 kidörrentője

Hát, mit mondjak... a video egyáltalán nem adja vissza a hangot. Élőben azonban tetszetős.
Zsé70 Handó-félét szerelt a GS-re. A Bódis árának töredékéért. Egy éve fent van neki, nem kell polírozgatni, szép a hangja... érdemes vele foglalkozni. Az adatlapján van video is, ha minden igaz.
Atyavilág...sportdobot szeretnék + a kormánymagasításon (vagy túrakormányon) is gondolkodtam, így már viszont sokkal jobban megérné, ha eladnám a motorom, és olyat vennék, amin mindkettő van.

Eléggé fájdalmas,100e felett van! De csak azért,mert Bódis a dob,aminek ára van! Mert a nevet és minőséget sajnos meg kell fizetni!
Ajánlom neked esetleg a Handó-féle dobot! Sokan mondják,h jól és jó áraon dolgozik! Eriknek is (Erik64) ilyen van, kérdezd őt!
Köszi a képeket, jól néz ki a cucc. Nos, mibe fáj egy ilyen?
(cakk & pakk)
megelőztem a kérdésed...
Amúgy ezt a klónos dolgot már kiveséztük nem?
Cuccom? Macskával tele? Zimacs mit szólna elrabolnám?
Élők?! Hehe azért ott még nem tartok! Inkább csak egy halvány árnyéka a múltnak! De legalább beleférek a ruhámba!
mikó gyüssz átfele? még mindig nálunk porosodik a múltkori cuccod. már teli van por és igazi macskával. (semmi klónozottal)
Inkább szabadkozom mint szabdalkozom!
há-há-há szabadkozol, mi?!
Nagyon helyes! Üdvözlégy ismét az "élők sorában"!