Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No, a babázás sem rossz...

Azt hiszem én is egy hasonlóba szaladtam bele Soltnál. Dupladurva volt a múlt hetihez képest a 21-esen. 3 perc, és egybefüggő vízoszlop. Még az sem jutott eszembe, hogy legyen már vége...
Hát, így utóbb majdnem lehet annak is nevezni! Összejött olyannak...

(Betelepítettük a hangyákat a Mega Coolra... )
Najazé'...! Azt hittem, már titoktúrabuli volt!
Semmilyen. Ne is kérdezd. Exem fél ötkor jelent meg a gyerekekért (nem baj legalább babáztam), akkor már nem volt kedvem elindulni, de olyan felhőszakadás volt nálunk, hogy az utcáról ömlött be a viz a házakba. 15 perc volt az egész, de ilyet még nem láttam.
Strapacska? Milyenvóóóóóót'?
esSO-val megbeszéltem, hogy a héten kávézunk egyet. Lacházán. Aztán nem lett Lacháza... Nyírjes lett. Tegnap este felhívtam Dawnt, hogy ha már arra járok, viszek neki GS cumót... mire aszondta, hogy jön Nyírjesbe. Nyuszit is összekaptam, ő is ráért jönni... Tibkin üzent ma reggel, hogy várjuk meg a 2A-n. Menet közben találkozott Erikékkel, akik a Mátrából hazafelé jövet beugrottak. Blue és Marcsi pedig Jászapátiból érkezve tett egy kis kitérőt.

Azt hiszem valahogy így gördült a lavina...
Trh Melonov
Felvilágosít engem valaki?
Te! Ez a Dawntez mit néz engemet így?!

WATERMELONE... Még mindig van a hasamon egy cukros csík a levétől!
Na, szevasztok Ideseim!

Hazaért a Medvetest! Nyuszit egyben hazaszállítottam, mindenféle strukturális kár nélkül... Zséje átvette! Én Solt előtt beletekertem egy oltári felhőszakadásba... bugyiig áztam kettőegészhuszonhatszázad másodperc alatt. Majdnem Bajáig száradtam, a városhatárban pedig újra nedvesedtem. Most kiállok az esőre cigizni, hogy a szentháromság meglegyen!

570 kilométer volt a mai adag! Nagyon köszi esSO-Family a szíveslátást. Űberfrankón éreztem magam!

Az Isten éltessen Benneteket!
Melon zabálás:-)
Szega!

Tdtommal bármelyik 500-as jó bele (Er5, régi GPZ, CBF)
Azok!
De azé arik, meglátogatták a vén ......t!
Motoros huligánok a tóparton!
Ehun-é!
Én tudom így, kép nélkül is!
Ja hogy nem látod a képet?
Kicsit nehezítek. Most kép nélkül találd ki!
Na hol jártam ma?
Halihó.

1 hét alatt 850 km.
Most egykis pihi aztán visszatérek 1 hét múlva.

Üdv Bálint
Az alja (vagyis a felfogatása) egyforma, de a doboz nem!
Ettől függetlenül jó lehet rá. Rá kell próbálni.
Hú de messze van
Iriggymá tentizni, mert holnap leesel a motorról!

No, jóccakát!
Oszt jÓÓcccakÁt!
Kiskőrös.

Elérjetőség

Előtte kérdezz rá, hogy van-e készletem. Bár annyi gumija volt a múltkor, hogy elért a Holdig a rakás.