Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na na na! Hátrább az agarakkal Oscar ügyben. Vagy az én gépem szar?
De nekem a média pléjer nagy fekete ablakában egy kb2×2 cm-es filmecske van. Megyek lupét venni!

Ha nem vagyok indiszkrét: az mi?
Blue!

Nagyon jól indult a reggelem, hogy láthattam az első részletet... tökéletesen elégedett vagyok az operatőrökkel, a vágóval, a hangmérnökkel, és köszönöm apámnak, anyámnak, a barátaimnak, és mindenkinek aki aktívan közreműködött, és benne lesz a TÉVÉ-ben! Ja, és a világbéke is nagyon fontos számomra!

"Egyszóval", nagyon klassz lesz a vidi! Gratula Blue Mester! Jár a motoros OSCAR! Ossszi bácsi!
Gratula
A karrierem töretlen...

Sikeres járműkezelési vizsgát tettem ma reggel! Örülök, mint állatka!
Viktor!
Nem mentegetőzni akarok, csak tény: én 24 órás meló után mentem a "túrára". Ezért éreztem magam kicsit megfáradtnak. Szerintem te is tudod, milyen ez: fáradt vagy, de a csapat tuningol, de este, mikor kijössz a kádból, összeesel.
Mindenesetre akkor is megérte!
Állat lett Blue! Meg lesz az az Oscar!
Kameragyilkos 4:15-nél!
ááááhhh Velence tőlünk 100km!
Fel kéne nyomnod a klippet a sportmotorra is Blue!
A klipp nagyon faja lett
Húúú ezt eltoltam... Nem voltam fórumon 1 hete és lemaradtam a túráról is. Ma én is gurultam egy 150est, ha tudtam volna... Legközelebb mikor mentek? Szeretnék én is részt venni!
No a kis KLIP

http://akmt.extra.hu/gstopic2....

vagy a GS fanok főoldalán le is játszható!

http://gsfanklub.extra.hu/inde...

vége
ztem már:-)))
Hulla vagyok:-)))
A végén ott egy lsita.....aki beazonositja magát (pl "ÉN VAGYOK A 6.) az irja ide....

pl 6., Kicsi JOE
No kész egy majd 7 perces rész:-))) a gurulásról......

Nekem tetszik.-))))

Hamarosan fent van (kb 30 perc) akkor belinkelem
AÚÚÚÚÚÚÚÚÚ

A jó viszont hogy TÉNYLEG van összetartás!
Kb 100.000ért

Japán belpiacos....semmi alaktrész hozzá..........szóval ha baj van vele (és lesz) akkor a gatyád rámegy!
Hali!

Na kicsit elvesztem a pákozdi emlékmű után, kifogyott a nafta... jól van na, 4 napja van meg a gép, még nem tapasztaltam ki, hogy és mennyi... Eljátszottam az előző géppel is... Épp tolni kezdtem a műszert (ritka látvány e típusnál, mi?), amikor jött egy helyi srác egy Schwalbe-n és fél liter benzint lefejtett a nekem a gépéből, soha nem felejtem el, na ez a motoros összetartás! OK, mondta is, ez keverék, de ebbe a motorba nem gond, egy mai gép lehet nem szeretné, de azt is javasolta, most egy ideig magas oktánszámúval járjak, amíg ki nem megy a maradék olajos cucc. Szóval visszamentem a velencei kútig, tele, aztán a tisztesség kedvéért mentem egy tókört. Néztem mindenfelé, hátha látok egy nagy adag GS-t egy kajálda parkolójában, de nem jött össze. Haza, aztán fogadalom: nyitott bukóval nem megyek túrázni, mert még mindig zúg a fejem a menetszél sivításától... Tanulság? Túra előtt tankolok! Túra előtt legalább egy mobilszámot elkérek, hogy tudjak szólni: lüke vagyok, porzik a tank, itt dekkolok az út szélén. De nagyon jó volt, várom, a következőt!
Üdv mindenkinek!
Hello Gs-esek!
Véleményetek szerint mennyit lehetne kapni egy 92-es GS 400 E-ért? Kábé 3000km-es lánccal, és gumikkal, sportkipufogóval, és az eredetivel, bukócsővel, szerelési könyvvel, és egy plexivel ami repedt szerintem javítható.
Köszönöm a segítségeteket.
Még nincs, de szerintem pár perc (remélem:-)
Na egy kis mézesmadzag a nevem alatt a videóknál (hamarosan, vagy már fent is van?)
csak vicceltem
Nem hiszem, hogy függő lennék, mert bármikor ki tudom kapcsolni gond nélkül, de csak ilyenkor lehet nyugodtan netezni.
lehet hogy függő vagy neeeemmm
10-kor menni aludni?

Én sosem bírom abbahagyni éjfél előtta netet, mégis kelek 6,40-kor.
A magas labdát muszáj leütni.
A tesztpilótás karrieredhez pedig minden jót kívánok. Úgyszintén a független szakértéshez. Ámen!

Na lépek, mert már alig látom a billentyűket. Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!
No, jóccakát mindenkinek!
Elvermelek, mert holnap húzós nap ígérkezik, de ma feltöltödtem teljesen!