Na na na! Hátrább az agarakkal Oscar ügyben. Vagy az én gépem szar?
De nekem a média pléjer nagy fekete ablakában egy kb2×2 cm-es filmecske van. Megyek lupét venni!
Nagyon jól indult a reggelem, hogy láthattam az első részletet... tökéletesen elégedett vagyok az operatőrökkel, a vágóval, a hangmérnökkel, és köszönöm apámnak, anyámnak, a barátaimnak, és mindenkinek aki aktívan közreműködött, és benne lesz a TÉVÉ-ben! Ja, és a világbéke is nagyon fontos számomra!
"Egyszóval", nagyon klassz lesz a vidi! Gratula Blue Mester! Jár a motoros OSCAR! Ossszi bácsi!
Viktor!
Nem mentegetőzni akarok, csak tény: én 24 órás meló után mentem a "túrára". Ezért éreztem magam kicsit megfáradtnak. Szerintem te is tudod, milyen ez: fáradt vagy, de a csapat tuningol, de este, mikor kijössz a kádból, összeesel.
Mindenesetre akkor is megérte!
A klipp nagyon faja lett
Húúú ezt eltoltam... Nem voltam fórumon 1 hete és lemaradtam a túráról is. Ma én is gurultam egy 150est, ha tudtam volna... Legközelebb mikor mentek? Szeretnék én is részt venni!
Na kicsit elvesztem a pákozdi emlékmű után, kifogyott a nafta... jól van na, 4 napja van meg a gép, még nem tapasztaltam ki, hogy és mennyi... Eljátszottam az előző géppel is... Épp tolni kezdtem a műszert (ritka látvány e típusnál, mi?), amikor jött egy helyi srác egy Schwalbe-n és fél liter benzint lefejtett a nekem a gépéből, soha nem felejtem el, na ez a motoros összetartás! OK, mondta is, ez keverék, de ebbe a motorba nem gond, egy mai gép lehet nem szeretné, de azt is javasolta, most egy ideig magas oktánszámúval járjak, amíg ki nem megy a maradék olajos cucc. Szóval visszamentem a velencei kútig, tele, aztán a tisztesség kedvéért mentem egy tókört. Néztem mindenfelé, hátha látok egy nagy adag GS-t egy kajálda parkolójában, de nem jött össze. Haza, aztán fogadalom: nyitott bukóval nem megyek túrázni, mert még mindig zúg a fejem a menetszél sivításától... Tanulság? Túra előtt tankolok! Túra előtt legalább egy mobilszámot elkérek, hogy tudjak szólni: lüke vagyok, porzik a tank, itt dekkolok az út szélén. De nagyon jó volt, várom, a következőt!
Üdv mindenkinek!
Hello Gs-esek!
Véleményetek szerint mennyit lehetne kapni egy 92-es GS 400 E-ért? Kábé 3000km-es lánccal, és gumikkal, sportkipufogóval, és az eredetivel, bukócsővel, szerelési könyvvel, és egy plexivel ami repedt szerintem javítható.
Köszönöm a segítségeteket.
De nekem a média pléjer nagy fekete ablakában egy kb2×2 cm-es filmecske van. Megyek lupét venni!