Úgy látom nem hagytad ki a magas lasztit!
De a nyilvánosság érdekében nem részletezném ezt az "ismerettséget". Hátha valakinek megülné a gyomrát... Nem szeretnék álmatlan éjszakát okozni senkinek!
Maradjunk szigorúan a száraz tényeknél. Lassan (!) benevezek gyári tesztpilótának, és független szakértőnek! Mától felfelé ível a csillagom a médiaiparban...
Ez a fórum nyilvános, ergó sokan olvassák! Ne tégy ilyen kijelentéseket: Úgy ismerem, mint a tenyerem!
Én nem dicsekednék vele, hogy a tenyerem(markom) mennyire ismerem!
A lapotokra tegyetek már ki arcképet is, hisz tudjuk má kivel beszélgetünk.....
No meg ugye mivel olvasom itt a szólást....meg ma láttalak....szóval nem bizti hogy összeáll a kép.....
Főleg ugy hogy pl Axen......GS-F.....kék.....de volt vagy 4:-))))
Engem úgy kiszívott a nap...
Nekem 340 km körül jött ki a guriga, 4,3-as fogyasztással az adonyi kútig hazafelé. Ám van benne egy jó adag "rutinpálya" is kb 20 km. Egyre elégedettebb vagyok a paripával... és ma jól le is teszteltük őket csoportosan is.
Azért ez a mai hosszútáv, meg 5 000-es fordulat fölött nem nagyon járok.
Viszont új hobbim van! Vagyis lesz. Hazafelé a 6-oson jöttem be, majd Petőfi híd - és itt gondoltam egy nagyot. Cél a Váci út, menjünk a körúton, évek óta nem voltam erre.
És nekiálltam cikázni a sorok között. 10 perc alatt a Nyugatinál voltam, de az élmény az beszarás. Világbajnok! Szenzáció!
Ezt vidéken nem lehet gyakorolni, így nem tudtam az ízét sem. Mostantol ez a drog!
Jómagam is már itthon kisebb kitérővel.
Remek volt a "túra". Várom a videót. Kíváncsi vagyok, hogy amit én "már majdnem lent van a térdem"-nek érzek az a valóságban 7, vagy 10 fok dőlés.....
Holnap 10 re viszem a Suzukiba, azt mondták a fiúk megnézik és megcsinálják, tudják mi a probléma 1 óra munka. Ha nem jutunk eredményre a szavaid mindenképpen az eszembe véstem.
Az alapjáratom tökéletes 1200, hidegen is pöc röf. 3000 felett király, fogyasztás ok.
-----------------------------------------------------------
---------------------------
esSo
90%-ban csak jó emlékeim vannak Balassagyarmatról, szerettem. Azóta voltam arra egy párszor és elcsodálkoztam, hogy megváltozott egy pár dolog.
Az MZ-t, hogy Miskolcra adtad el erre azt szokták mondani "kicsi a világ".
Tényleg nagyon sajnálom, hogy így jártál szegény Zümivel! A kar ügyben látom Blue már intézkedik. Csak vegyétek figyelembe, hogy a Tiéd állíthatós. A sima nem biztos, hogy jó lesz. Nyilván nem tudom, de figyeljetek rá!
Egyébként maximális elismerésem! Több ilyen "karakán pöpec kis motoros csajszi"-t kívánok az utakra! Remélem, most nem voltam galád!
Na urak. Hadd csatlakozzam az előttem szólókhoz. Tehát én is köszönöm a mai napot, nagyon frankó volt. És végre a valóságban is láthattam azokat, akik eddig "csak" egy kód alatt lapultak. Mondhatom - irományaik alapján - pár emberkében nem csalódtam!
Esküszöm neked, hogy én ártatlan vagyok! Még rokonom sincs a Határőrségnél. Ez akkor lényeges, ha kellemetlenek az emlékeid!
A lépcsőzetesség elve ugye az MZ. Most adtam el pár hete - na hova? - Miskolcra!
Úgy látom nem hagytad ki a magas lasztit!
De a nyilvánosság érdekében nem részletezném ezt az "ismerettséget". Hátha valakinek megülné a gyomrát... Nem szeretnék álmatlan éjszakát okozni senkinek!
Maradjunk szigorúan a száraz tényeknél. Lassan (!) benevezek gyári tesztpilótának, és független szakértőnek! Mától felfelé ível a csillagom a médiaiparban...