Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy látom nem hagytad ki a magas lasztit!
De a nyilvánosság érdekében nem részletezném ezt az "ismerettséget". Hátha valakinek megülné a gyomrát... Nem szeretnék álmatlan éjszakát okozni senkinek!
Maradjunk szigorúan a száraz tényeknél. Lassan (!) benevezek gyári tesztpilótának, és független szakértőnek! Mától felfelé ível a csillagom a médiaiparban...
Teddy!

Ez a fórum nyilvános, ergó sokan olvassák! Ne tégy ilyen kijelentéseket: Úgy ismerem, mint a tenyerem!
Én nem dicsekednék vele, hogy a tenyerem(markom) mennyire ismerem!
Ja-ja, már vagy 1600 km van benne... úgy ismerem, mint a tenyerem!

DE, benne leszek a TV-ben, ez nagggyon nagy áttttrákció!
Én is úgy éreztem... aztán a majrécsík meg volt vagy 2 centi.

Már csak az operatőrökben bízom, hogy jó szögből vették azt a 10 fokot és többnek látszik majd!
És a fő-fő 2 tesztsztár a 2 legrutinosabb, legtapasztaltabb, és a GS-t legjobban ismerő pilóták voltak!

DE!
Benne lesznek a tévében!
mindenki!

A lapotokra tegyetek már ki arcképet is, hisz tudjuk má kivel beszélgetünk.....
No meg ugye mivel olvasom itt a szólást....meg ma láttalak....szóval nem bizti hogy összeáll a kép.....

Főleg ugy hogy pl Axen......GS-F.....kék.....de volt vagy 4:-))))
Engem úgy kiszívott a nap...
Nekem 340 km körül jött ki a guriga, 4,3-as fogyasztással az adonyi kútig hazafelé. Ám van benne egy jó adag "rutinpálya" is kb 20 km. Egyre elégedettebb vagyok a paripával... és ma jól le is teszteltük őket csoportosan is.
Azért ez a mai hosszútáv, meg 5 000-es fordulat fölött nem nagyon járok.

Viszont új hobbim van! Vagyis lesz. Hazafelé a 6-oson jöttem be, majd Petőfi híd - és itt gondoltam egy nagyot. Cél a Váci út, menjünk a körúton, évek óta nem voltam erre.
És nekiálltam cikázni a sorok között. 10 perc alatt a Nyugatinál voltam, de az élmény az beszarás. Világbajnok! Szenzáció!
Ezt vidéken nem lehet gyakorolni, így nem tudtam az ízét sem. Mostantol ez a drog!
Szép jó estét!

Jómagam is már itthon kisebb kitérővel.
Remek volt a "túra". Várom a videót. Kíváncsi vagyok, hogy amit én "már majdnem lent van a térdem"-nek érzek az a valóságban 7, vagy 10 fok dőlés.....
Nyuszikusz! Ha nem veszed tolakodásnak,mi történt zümivel?
Bocs

Fogok még menni
Kicsit irigyellek Titeket, de foglak még én is menni veletek.
3,74-es átlag? Beszarás... Gratulálok!
De legalább is ez az ország!
Majd elfelejtem!

380 km lett a vége, a fogyasztás 2 személlyel + doboz: 3,74 liter
Szia greatman

Holnap 10 re viszem a Suzukiba, azt mondták a fiúk megnézik és megcsinálják, tudják mi a probléma 1 óra munka. Ha nem jutunk eredményre a szavaid mindenképpen az eszembe véstem.

Az alapjáratom tökéletes 1200, hidegen is pöc röf. 3000 felett király, fogyasztás ok.
-----------------------------------------------------------
---------------------------
esSo

90%-ban csak jó emlékeim vannak Balassagyarmatról, szerettem. Azóta voltam arra egy párszor és elcsodálkoztam, hogy megváltozott egy pár dolog.
Az MZ-t, hogy Miskolcra adtad el erre azt szokták mondani "kicsi a világ".
Nyuszi!

Tényleg nagyon sajnálom, hogy így jártál szegény Zümivel! A kar ügyben látom Blue már intézkedik. Csak vegyétek figyelembe, hogy a Tiéd állíthatós. A sima nem biztos, hogy jó lesz. Nyilván nem tudom, de figyeljetek rá!
Egyébként maximális elismerésem! Több ilyen "karakán pöpec kis motoros csajszi"-t kívánok az utakra! Remélem, most nem voltam galád!
Oscar?

Majd a vágás után:-)))
Kész van Bexi videózása is...... No abban van tényleg pár jól elkapott kanyar!

Most jön Hawk......azt utána a keménység.....mert szét kell cincálni:-)))))
De még ma este csinálok egy szerpentin Clipet - ezt megigérem:-)
Nyuszika!

Ó bocs én a kuplungra értettem:-)))

A fékkarod:

10019875 - 9,95 euró (1990-2002)
10019862 - 4,95 euró (2003-4-5-6-7)
Na urak. Hadd csatlakozzam az előttem szólókhoz. Tehát én is köszönöm a mai napot, nagyon frankó volt. És végre a valóságban is láthattam azokat, akik eddig "csak" egy kód alatt lapultak. Mondhatom - irományaik alapján - pár emberkében nem csalódtam!

Mégegyszer köszi!
Király volt minden,köszi a szép napot mindenkinek! Blue-t jelöltetjük az Oscar-ra?
Jut eszembe! Miről maradtam le,mi történt nyuszikusz Motorjával?
Elvileg megy Blue!Csak időnként ledob a gépem!
Viktor!

Esküszöm neked, hogy én ártatlan vagyok! Még rokonom sincs a Határőrségnél. Ez akkor lényeges, ha kellemetlenek az emlékeid!
A lépcsőzetesség elve ugye az MZ. Most adtam el pár hete - na hova? - Miskolcra!