Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem!
Majd lécci küldj egy képet a nyomógombról!
Köszi
Helló! Úgy tudom, ez esetben a gyári kipuffrendszert a motorblokknál kell leszedni, az új kipufogóhoz pedig csövek is kellenek, tehát nem elég magát a kipufogódobot megvenni. Az a bilincses megoldás a jó?
Persze csak anyagilag érdekel, mi mennyi, és majd úgy intézkedem.
Nem pár, hanem egy db walkie-talkie. Van még benne asszem 4 db AAA aku is.
Értem,ok!
Akk ez most tulajdonképpen egy pár walkie-talkie headsettel és nyomógombbal?
Ha nem haragszol a kérdésért(csak h a viszonyokkal tisztába legyek ha esetleg nekem is cserére kerül a gs):
Kinek és mennyiért adtad el a gsed?
Nincs kivel. Senki ismerősnek nincs.
Én még 8-ért vettem, ha nem kapsz 4-ért máshol, akkor 8-ért (+posta) odaadom.
Azzal nem szolgálhatok.
Hátsó kellene!
De akk miért vetted meg,ha nem használod?
Egyiket nem adod el?
Hali Népek!

Eladó egy Continental 110/70 R17 TL H (ContiGO) gumiabroncs. A GS-re ez az első kerék mérete. A gumi 1 hónapos, teljesen új. Motortalanság miatt eladó. Alku nélkül az ára 15.000 Ft. Jelenleg Szigetszentmiklóson van, de ha valaki innen délről érdeklődik, akkor elhozom neki.
Volt a motoros akciós héten, talán még tavaly. 8e/db, és van hozzá gomb is a csomagban. Én vettem 2 db-t is, de még sosem használtam.
Aztán megmaradt pár helyen, akkor lenyomták 4e-re az árat. Lehet hogy még itt-ott elvétve lehet kapni belőle.
Úgy értem, abban nem vagyok biztos, hogy a vox funkció működik-e a huzatban. Azaz nem csak beszédre kapcsol be, hanem esetleg folyamatosan bekapcsolgat a huzat/zaj miatt.
Igen,érthető!
Lidlbe lehet walkie-talkie-t venni?
Ja és a jobb PMR-ek tunak egy ún. VOX funkciót is. Ez annyit jelent, hogy nem kell nyomni a gombot, hanem hangra bekapcsol, és adni kezd. ért lehet a PMR-t babaőrzésre is használni: elkezd sírni a babuci, erre a PMR adni kezd, és anyu/apu meghallja pl. a szomszéd szobában. Bár ezt nem tudom, hogy egy zajos motoron mennyire használható. Szerintem a huzat/zaj miatt nem igazán.
Szerintem a Lidlishez adtak gombot is!
Persze,h szabad!
De mivel jössz? Van már vmilyen motorod?
Egyébként ha megszokod, teljesen jól használható így is. Nem is értem miért kéne folyamatosan foglalni a csatit, mikor úgysem beszélsz?
Azért mert ezt ilyennek találták ki. Van alapesetben 8 ingyenes frekvencia (csatorna), ami teljesen nyilvános, és bárki beszélhet rajta.
Ennek van előnye és hátránya is.
Ha lefoglalod valamelyiket, akkor azon már más nem tud beszélni.
Biztosan van más megoldás is, de az nem ingyenes.
:-) dejóóóó...ha szabad majd kereslek, mihelyst lesz szabadidőm megnézni :-D
Balatonlelle
sziasztok!
tervezem egy suzuki gs500f vásárlását, viszont az ismeretségi körömben senkinek nincs ilyen mocija, nagyon szeretnék látni egyet élőben. esetleg lakik valaki veszprém vagy balatonfüred közelében, hogy megleshetném a mociját? :-)
Íme a Bódis!
A többi az adatlapomon!

Jól mondod!
Bódis az egyik legjobb!