Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most látom neked is új motorod lett.
Megkérdezhetem milyen évjáratú volt az előző és mennyiért ment el?
Gumigumókat asszem nem találtam de nagyon melegnek tűnt.
Kaposvár-Sásd-Kaposvár felé mentem egy gyorsat.

Odafelé nem volt gond, visszafelé olyan érzés volt mint mikor sáros a gumi és már egy kis döntéstől csúszkál. Vagy mintha jégen mennék. Enyhe döntésnél már ment ki a hátulja, meg bizonytalankodott.

Egy erdős részen megálltam 20 percre pihenni, kicsit hűlt, utána jó volt.
Előfordulhat.
Bár, hogy a GS ezt megcsinálja bármelyik gumival, ahhoz nagyon meg kell erőszakítani. Ha megnézed a futófelületet, akkor kis olvadt "gumigumóknak" kell lenni rajta, vagy "rojtos" hatást keltő felületi elváltozásnak. Ha ez nincs, akkor valami volt az aszfalton...
ez így van rendjén.
Sziasztok.

Az előfordulhat hogy ha túlságosan felmelegszik a gumi akkor elveszti a tapadását?
A Louisban van készen is.

Cikkszámok:

10023000
10023001
-ez a nagyobb, az ára 43 EUR

10023005
10023003
-ez elég pici, az ára 33 EUR
A leggyorsabb, legegyszerűbb amit Fatynál láttam. Vannak bizonyos konyhai kiegészítők, mint például rácsos hűtőpolc, mosogatógéppolc, edényszáríró. Ezek műanyaggal bevont drót cuccok. Egynek jó lehet. Mivel fővárosi vagy, így azt mondanám, hogy tekerj el egy IKEA-ba, és valami rozsdamentes fürdőszobai tartót nézz ebben a méretben. Ez még végleges is lehet... Én is így teszek hamarosan.
Sziasztok! Tud valaki nekem tippet adni, hol lehet occón venni doboz tetejére fabrikálható rácsot sátor felpókolása céljából?
Tudom, hogy lakatos szakik olcsón csinálnak ilyent, de nem ismerek egyet sem+ hamarba' kéne. Számomra most gyorsabb-eccerűbb lenne vmi bóti verzió.
Pl:

Előre is köszi!
Ni, most veszem csak észre, hogy jól lehagytam a bal tükröt... Na holnap folyt.köv...

Erik, ez jó hír, jó éjt!
Na, motor másfél óra alatt összerakva, lepróbálva, pöpec!
Sör megívva, megyünk Viktorral alunni!
Jóvannajóvanna! Értem én a viccet, csak nem szeretem!
És mindenkinek akarták, aki nem jött el! Alig tudtam lebeszélni őket.
A kutya fáját!
Ezt csinálták Hápikának, mert nem jött el. Szemét banda, a barátomat így megalázni!
Csokíííííííí.....
Mi a kutya vörös f@sza ez?
Érdek nélkül túl szép lett volna!...de érdekkel is szép!
Ezt is Hápinak csináltátok!
Vándor fékbetét... Tibkinre száll a Főördög hátsó fékbetétje...

(Jah, és fotogén a motorom! )
Értem én! (de azért mondd meg, mit fizetett Teddy a személyi kultusz magvainak elvetéséért?
Ez az elnöki rendszer...hmmm
No erre nem is gondoltam...
De azért ő, mert róla van ez a képem, világos színű a gépezet, így jobban kirajzolódik fekete-fehérben a motor alakja.
Én már láttam, amikor nem ivott belőle...