Gumigumókat asszem nem találtam de nagyon melegnek tűnt.
Kaposvár-Sásd-Kaposvár felé mentem egy gyorsat.
Odafelé nem volt gond, visszafelé olyan érzés volt mint mikor sáros a gumi és már egy kis döntéstől csúszkál. Vagy mintha jégen mennék. Enyhe döntésnél már ment ki a hátulja, meg bizonytalankodott.
Egy erdős részen megálltam 20 percre pihenni, kicsit hűlt, utána jó volt.
Előfordulhat.
Bár, hogy a GS ezt megcsinálja bármelyik gumival, ahhoz nagyon meg kell erőszakítani. Ha megnézed a futófelületet, akkor kis olvadt "gumigumóknak" kell lenni rajta, vagy "rojtos" hatást keltő felületi elváltozásnak. Ha ez nincs, akkor valami volt az aszfalton...
A leggyorsabb, legegyszerűbb amit Fatynál láttam. Vannak bizonyos konyhai kiegészítők, mint például rácsos hűtőpolc, mosogatógéppolc, edényszáríró. Ezek műanyaggal bevont drót cuccok. Egynek jó lehet. Mivel fővárosi vagy, így azt mondanám, hogy tekerj el egy IKEA-ba, és valami rozsdamentes fürdőszobai tartót nézz ebben a méretben. Ez még végleges is lehet... Én is így teszek hamarosan.
Sziasztok! Tud valaki nekem tippet adni, hol lehet occón venni doboz tetejére fabrikálható rácsot sátor felpókolása céljából?
Tudom, hogy lakatos szakik olcsón csinálnak ilyent, de nem ismerek egyet sem+ hamarba' kéne. Számomra most gyorsabb-eccerűbb lenne vmi bóti verzió.
Pl:
Megkérdezhetem milyen évjáratú volt az előző és mennyiért ment el?