Ígértem,hogy beszámolok a hátsó teló felújításról:
Miután szomorúan konstatáltam,hogy szar a teló írtam egy emailt a Kárászy kft-nek.Hamar jött a válasz felküldtem postán és röpke egy hét alatt meg is csinálták 13 ezer forintért.1 év gari van rá.
Szerintem korrekt ár és a szolgáltatással is elégedett voltam.
Ma beraktam is röviden leírva:ISTEN LETT!
Végre nem pattog a hátulja tudok kanyarodni stb.
A rögzités még megoldható lenne, hiszen a kormánynyakhoz hozzáhegesztesz egy darab laposvasat, és alul-felül már arra viszed amerre akarod.
Itt a fő gond amit írtam. Egy idom még nem idom....abba kell egy idomba való lámpa is, tükrök, indexek......
És persze milyen lámpa? Csak nappal mész?
Mert specc az Én idomom (sáska) szép volt, jó volt, de alapban robogó idom volt (Peugeot Speedfight) így a lámpája egy rakás ka-ki:-)
Xenonnal volt elviselhető......
Plusz ugye szélvédelemnek kell, vagy formailag?
Mert pl kis idomokat - Streetfighter szerűeket lehet venni.
Ha meg egybe kell? Akkor irány a bontó......
Ha a lámpa megvan, akkor lehet hogy elég neked egy utánygyártott idom is (pl. Majosházai gyártmányban)
A Szigeten lévő bontóban Talán a Habi habi? (azt tudom, hogy Rádió utcában van) - ott lehet venni ilyeneket. Pár éve (6) 3000-ért vettem egyet még a TZR-es időmben
Most nézegetek más, régi motorokról idomokat. Árban még talán találnék is, csak nem tudom, hogy melyiket lehet ráerőszakolni és miként kell egyáltalán rögzíteni.
Hali ha érdekel tudok egy fejidomot fekete színű (gs 500 f) a bal oldali indexnél van rajta repedés, de kérésre megjavíttatom, de a fényezés a te dolgod lenne. 25 000 + posta érdekel?
Na halihó.
Kész lett a motor
Motor és villaolaj csere, új karburátor, karburátorszinkron, új generátor, 2 új gumi, szelephézag állítás, hajtókar csapágy csere, a motor belseje teljesen ki lett mosva, friss műszaki. Kb olyan mint új korában.
Néhány észrevétel:
- a hátsó fék nagyon lent fog, ha meg fog akkor hamar blokkol, egész nap a többi közlekedőt ijeszgettem a csikorgó fékezések miatt, az első fék oké.
- hidegen kicsit makrancos
- az új gumik remekül tapadnak, és nagyon jól dönthető, tegnap esőben is volt alkalmam tesztelni, akkor sincs gond.
Egy kis segítség kellene nekem.
Van nékem egy szép kereklámpás gs500-asom. Szeretnék rá idomot, de hát a gyári ugyebár 100e felett van. Érdeklődnék, hogy csinált-e már valaki erre a motorra idomzatot, vagy mely motorok idomja kompatilibilis vele?
Motoros esőruhát szeretnénk venni! Kinek milyen van? Milyet ajánlatok?(márka,ár,stb)
Várjuk tanácsotokat,segítségeteket. hogy hol tudjuk beszerezni!