Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak nosza! Sajnos most nem otthonról netezek így nem tudok kapcsolatot létesíteni a Ftp-vel.
Remélem valami jó kis kompromitálló.
Szevasztok szia mindenkinek,egy kis segitséget szeretnék kérni tőletek.milyen motor tipusu teleszkóppal,,tudnám helyetesiteni a gs-nek az elejét,mert sajnos össze tört a telószár,és a csizma része is előre is köszönöm a segitséget köszönöm,szevasztok aki holnap megy,annak jó gurigát.
Kiscsávó! Hétvégén a hangulatban készítettünk Neked egy fotót! Viktor már biztosan felnyomta az ftp-re. Bár, ha hazaért, megkérjük, hogy tegye fel ide is.
Csak Neked.....
Ezek nem Koxi féle ruhát te kis Te.
Koxinak már nem kell?
Szia! Fegyverneken lakok . Szolnok megye. Ha esetleg erre jársz jelezd Üdv.Jani
Pupákok! Van egy -két eladó motyó!
Már hívott, juppijé!
Szegény viktor csúnyán meg fog ázni!
3 óra alatt gondoltad a 150 km-t?
Na Hápika ilyenkor szokott egy laza előzésbe kezdeni, és hanyag eleganciával egy köszit inteni a rend szigorú őreinek! hihirihi
Lehet, hogy a dobozra felragasztott sárga gumikacsa, vagy más az oka, de még sosenem jöttek utánam!
Zigyvan! az Unióban, de akkor az miért nem van ugy mint ott, hogy 2 személlyel is lehet segédmotorozni?
Az én ebattám még a 35-öt is alig tudja.
Jogos, amit beszéltél. Szabály szerint 40.
És a jármű definíciójában van a max 50 ccm, a max. 45 km/h, és a max. 4 kW.

Hatályos KRESZ
Szia,

Ezen csodálkozom, ugyanis tavaly csináltam a nagymocis jogsit, és ott még sinmán 40-et mondott a szaki, plusz most kiváncsiságomban megnéztem a netet is, és ott is csak negyvenet találok...
A negyvenötös max sebesség nem arra vonatkozott abban amit olvastál, hogy hivatalosan csak az számít segédmotoros kerékpárnak, ami önerőből nem tud 45-nél gyorsabban menni (teszem hozzá, hogy nem sok ilyen robiról tudok)?
Döntésképtelenné váltam...
Mióta a Zunió van, azóta a 45 a segédbringa max. sebessége. Ezt én is pár hónapja tudom. Az én időmben még valóban 40 volt.
A robogó 45 km/h-ig szabályos, ha jól tudom. A rendszámos már 50ccm feletti, ami mehet többel, mint 45.
Halkan jegyzem meg, hogy 45-tel a robogó nem szabályos, hacsak nem rendszámos...
vicces jelenet ma reggel az Árpád fejedelem útján:
látok a távolban valami menetet: fehér autó elöl, mögötte 3 motor, azok mögött autók, mindenki lassan halad. Közelebb érve kiderült, hogy elöl rendőrautó ment 45 km/h-val (a másik oldalon elhelyezett digitális sebességmérőre pillantva csekkoltam), mögötte Suzuki GSXR 1000-es dohog (a csávó lapít), mellette 2 robogó pöfög. Mindenki lassú és totál szabályos...
Üdv!

95! Az Való bele! 99-el először kopogásos égés, aztán dugattyú kilyukadás a kavitáció miatt... A benzinkutas meg nyomja a baromságot, hogy még az orrodat is tisztíccsa... Ja.
Szia!

Igen, a kilóméteróra "bolondozása" a spirál miatt történik... Az órát viszont le tudod tesztelni. Az Óránál, ha kicsavarozod és teszel alá valamilyen alátétet, akkor nem lóg túlságosan bele az órába és rendesen beleszorul a négyszögletes foglalatba. Így remélheted, hogy működik az óra és nem az a sz@r, hanem a spirálod megnyúlt... Próbáld, ki és siprálcsere... Ha pedig ugrál az órád egy bizonyos sebességnél, 120 és 130 között, akkor biztos is lehetsz a dologban...

Üdv: G
Akinek inge, DL-esek, nézzetek már odaátra.
Vélemények.
Erik

Kész van minden cuccod, nem tudom még mi lesz, de holnap reggelre ott vagyok az biztos.
Ha ma mennék akkor hívlak.
túl gyorsak vagytok, nem bírok ilyen iramban olvasni
Megnyugodtam akkor, hogy nem az én hátsóm extrakényes akkor, amikor 3 órát nem bírok végigülni rajta.