Szevasztok szia mindenkinek,egy kis segitséget szeretnék kérni tőletek.milyen motor tipusu teleszkóppal,,tudnám helyetesiteni a gs-nek az elejét,mert sajnos össze tört a telószár,és a csizma része is előre is köszönöm a segitséget köszönöm,szevasztok aki holnap megy,annak jó gurigát.
Kiscsávó! Hétvégén a hangulatban készítettünk Neked egy fotót! Viktor már biztosan felnyomta az ftp-re. Bár, ha hazaért, megkérjük, hogy tegye fel ide is.
Csak Neked.....
Na Hápika ilyenkor szokott egy laza előzésbe kezdeni, és hanyag eleganciával egy köszit inteni a rend szigorú őreinek! hihirihi
Lehet, hogy a dobozra felragasztott sárga gumikacsa, vagy más az oka, de még sosenem jöttek utánam!
Ezen csodálkozom, ugyanis tavaly csináltam a nagymocis jogsit, és ott még sinmán 40-et mondott a szaki, plusz most kiváncsiságomban megnéztem a netet is, és ott is csak negyvenet találok...
A negyvenötös max sebesség nem arra vonatkozott abban amit olvastál, hogy hivatalosan csak az számít segédmotoros kerékpárnak, ami önerőből nem tud 45-nél gyorsabban menni (teszem hozzá, hogy nem sok ilyen robiról tudok)?
vicces jelenet ma reggel az Árpád fejedelem útján:
látok a távolban valami menetet: fehér autó elöl, mögötte 3 motor, azok mögött autók, mindenki lassan halad. Közelebb érve kiderült, hogy elöl rendőrautó ment 45 km/h-val (a másik oldalon elhelyezett digitális sebességmérőre pillantva csekkoltam), mögötte Suzuki GSXR 1000-es dohog (a csávó lapít), mellette 2 robogó pöfög. Mindenki lassú és totál szabályos...
95! Az Való bele! 99-el először kopogásos égés, aztán dugattyú kilyukadás a kavitáció miatt... A benzinkutas meg nyomja a baromságot, hogy még az orrodat is tisztíccsa... Ja.
Igen, a kilóméteróra "bolondozása" a spirál miatt történik... Az órát viszont le tudod tesztelni. Az Óránál, ha kicsavarozod és teszel alá valamilyen alátétet, akkor nem lóg túlságosan bele az órába és rendesen beleszorul a négyszögletes foglalatba. Így remélheted, hogy működik az óra és nem az a sz@r, hanem a spirálod megnyúlt... Próbáld, ki és siprálcsere... Ha pedig ugrál az órád egy bizonyos sebességnél, 120 és 130 között, akkor biztos is lehetsz a dologban...
Remélem valami jó kis kompromitálló.