Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hűha, majd kitanálok valamit!
jah, meg aki előtte ezt szétszedte, annak egy nagy f@szt a seggébe! szét volt gányolva szinte minden benne..., meg fele platni hiányzott
nah, tul estem rajta.. csak kipróbálni meg nem birom... utolsó csavart szoritom erre elkezd zuhogni az eső.
Ez nagyon ééééédes!
Ez jó
OFF: 6-án szerelik az ablakokat, utánna jöhettek
Nagyon szép dolgok, már én is nézegettem régebben. De pénzt is küldj a link mellé.
'reggelt!
Egy kis vizuális élményt láthattok ezen az oldalon. A hétvégén mutatok referenciamunkát! Nagyon szépen dolgozik!
Naon ari volt!
Kapsz helyette viccet!
Nemsoká csupa ilyeneket hallunk majd!

Esti vicc:

Székely nő a férjének:

- Miért nem mondod azt nekem sose hogy szeretsz?

Székely dörmögve:

- Asszony, egyszer mondtam, ha változás van majd szólok.
Oszt jócccakát!

3/4 3-kor kelés...
15W-s telóolaj. A márka mindegy, de száranként 382 ml kell bele.
Többet ne tegyél... ez is elég, csak legyen benne.

Nekem megoldotta a gondom!
Én se állítottam, hogy Te állítottad!
Van ott telószimmering csere is, videóval, talán több is. Nézzed meg.
Nem is állítottam róla, hogy az vót. Elhasználódott fekete löttynek neveztem .
na majd reggel :)
úúúúú

rugó. De az is értelmes, amit írtam
mar elegem van abbol hogy kis lukacska és puff, na meg abbol is, hogy a fékem már szinte tocsog az olajban, annyira ereszt a szimering. reggel szétkapom, olajatkeresek, és utána meglovagolom
Mer az mán nem olaj vót.
Több nem jó, esetleg súrúbb, ami a 15W. Eredeti asszem 10W-s.
Én konkrétan progresszív rúgón gondolxom. Vagy egy másik motron .
De sztem jobb több olajjal is. Legalábbis igencsak érezhető a különbség ahhoz a az elhasználódott fekete löttyhöz képest, amit kiöntöttek belőle .
es arra mit ajanlatok hogy kemenyebb legyen? csak toltsek picivel ?tobbet bele, vagy surubb olaj?
Akkó nem jó, ha én vok benne.
Az enyimében Castrol van. És nem 282 (asszem annyi a gyári mennyiség + – mittoménmennyi ), hanem 300 ml. Így már nem üt fel, csak ha sikerül belegurulnom valami nagyobb gödörbe vagy ilyesmi .
Unalombóóó? Hát rendőrök!
Lehet, hogy nem ártana nagyon. De a Repsol fork oil 10W, vagy 15 W tökéletes bele. asszem száranként 384ccm kell bele.