Hát igen, tehettél volna oda egy vesszőcskét, Te kis KORREKTOR!
Amúgy nagy-nagy motoros ellenőrzések vannak, minden épkézláb (ez nehéz ) zsandár ki van vezényelve az útra, fel kell tőtni az államkasszát. Bár a mieink most kiestek, mert csak integetnek a forgalomnak.
Jó reggelt ! Pfű, azt a párás héccencségit . Hajnali hatkor indultam ma Pöfivel evezni, és mintha valami trópusi esőerdőben flangáltam volna, olyan volt a levegő .
Egyébként tele van rendőrbácsikkal minden, a hatos bevezetőjén trafi, a Hungárián motorosokat piszkálnak stb .
Csak óvatosan, engem ma reggel majdnem kivasaltak .
Szia, nekem a Kék Hold motorszervizzzel kapcsolatban van jó tapasztalatom. Korrekt srácok, jó áron dolgoznak.
(egyébként akár ezen motoros fórum-lakói egymásnak is szerelhetnének némi prémiumért:-)
Jáj, az iylen jellegű találkozó az nem jó sosenem ...
Fork oil 10W-s
egy gyors info kene, milyen olaj megy a teleszkopba?
http://www.noob.us/humor/partl...
Milyen mieink (millyejink ) hol integetnek?
Ha gondolod akkor lehet lemezből.....
Amúgy nagy-nagy motoros ellenőrzések vannak, minden épkézláb (ez nehéz ) zsandár ki van vezényelve az útra, fel kell tőtni az államkasszát. Bár a mieink most kiestek, mert csak integetnek a forgalomnak.
"Pöfivel evezni", topppppon vagyok
Egyébként tele van rendőrbácsikkal minden, a hatos bevezetőjén trafi, a Hungárián motorosokat piszkálnak stb .
Csak óvatosan, engem ma reggel majdnem kivasaltak .
A fennmaradó időben pedig a Bőgőmajmok etetése, fenntartandó a párzási szándék.
Kár, hogy nem ott...
Összeakasztjuk az agancsunkat!
(egyébként akár ezen motoros fórum-lakói egymásnak is szerelhetnének némi prémiumért:-)
Este 6-tól szabad vagyok!
Megyek ma feléd. Nem moccolunk egyet?
A jövő hétvégén program van... odaát tudsz olvasni róla! Kámon!