És búcsúzóul, mert vár Nagymami némi erotikával, esti vicc:
Egy orvosnak viszonya van egy férjes asszonnyal, és a nő terhes lesz.
Amikor megvan a baba, AZ orvos azt mondja a nőnek:
- Van egy ötletem. Épp most operáltam egy papot a másik szobában sérvvel.
Mire felébred, odateszem neki a bébit, és azt mondom neki, hogy AZ öve.
Úgy is tesz. A pap felébred, és AZ orvos mondja neki, hogy csoda törtent, és egy bébit operált ki a hasából.
A pap nagyon hitetlenkedik eleinte, de aztan hazaviszi a gyereket és Felneveli.
Mikor a gyerek 16 éves lett, a pap odahívja magához:
- Fiam, valami nagyon fontosat kell neked mondanom.
- Micsodát? - kérdezi a fiú.
- Itt AZ ideje, hogy megtudd, hogy nem én vagyok AZ apád.
- Nem vagy AZ apám? - néz rá a gyerek csodálkozva.
- Nem fiam. Én AZ anyád vagyok. Az apád a püspök úr.
Ilyenkor, általában minden hétvégén!
Ajánlom figyelmedbe, a www.akmt.hu oldalt!
A sok érdekesség mellett vizslasd meg a fórumot, hátha mégjobban megismersz minket!
Ja, a legfontosabb!
Ma este, szakadó esőben hazahoztam szegény motoromat!
Amennyire lehetett egyenesbe húzták az elejét, de egy kicsit így is jobbra áll a kormány. A telócsere elengedhetetlen. Kicsit tesztelgettem de 140 fölé már nem mentem. Kicsit néha szitál.Pár fékezésnél, mikor teszteltem az ABS-t olyan volt, mintha felúszott volna a víz tetejére. Szóval nem olyan vele motorozni mint eddig.
A kanyartapadását pedig maj csak száraz úton tudom megvizslatni!
Ne féljetek, nem vagyok őrült, hogy esőben tesztelgetek, de muszáj kipróbálnom, hogy viselkedik így törötten, mert holnaputántól, megint rajta múlik az életem. Ma visszahúztam a kipuffot,hogy ne olvadjon tovább a rendszámom, holnap már csak indexet és tükröt kell rá varázsolnom, oszt go!
Persze ez már csak olyan pianós motorozás lesz, míg meg nem lesz csinálva hibátlanra.
Az AKTM oldalán a KM óra átalakítást ki csinálta? Fel tudná velem venni a kapcsolatot? Szeretném megcsinálni.
Csak én még egy fordulatszámmérőt is szeretnék a régi helyére. A blokkból kivezető fordulatszámmérő spirált le lehet/kell dugózni?
Tegnap, vagy tegnapelőtt volt néhány beírás, amin sikerült nagyon gyorsan túltekerni az egér görgőjét. De ha jól emlékszem ott nem volt ilyen nicknevű emberke. Bár lehet h tévedek. Tényleg gyorsan tekertem át a fa........okon!
Bár nevet módosítani bárki tud
Mindegy. Ilyen stílusú emberkékre ITT TOVÁBBRA SINCS IGÉNY!
Lenne egy kérdésem,hátha tudsz segíteni!
Van olyan gsx-r indexes lámpa,aminek a felfogatása olyan,mint a gs500f-é és fel lehet rá szerelni?