A korrektségük ennyiben ki is merül.....vagyis KP megveszik tőled - csak mint Te is tapasztaltad POÉN áron.
Persze mikor arra jársz akkor 2-300-al többért árulják.
De ugye ez annak jó, akinek SOS eladó....mert a piacon se nagyon vinnék el az első nap piaci áron.
Szelepfedél tömítésre lenne szükségem SOS-be. Honnan vettetek ilyet? Nekem mindenhonnan 2 hét átfutást mondanak. Esetleg ha van valkinek elfekvőben bontatlan darab az is érdekelne.
Én Conti Avenuet használok hátul. Penge kis gumi! Ajánlani tudom mindenkinek... vagy az utódját.. ContiMove, vagy ContiGO ezt nem tudom pontosan.
Zimacsnak van az említett Conti supermoto gumija hátul. Még nem panaszkodott rá. Szerintem más terhelésre van kialakítva egy SM gumi, de a GS-nél nem hiszem, hogy téma lenne. Azt gondolom a kis eszemmel, hogy egy SM gumi lágyabb... ergo gyorsabban kopik. Talán.
Én is gondolkoztam rajta, de a fentartási költségek (gumi, lánc) és az ésszerűség a 650 mellett szólt
És tényleg bőven elég a 72 LE, még két személlyel, megpakolva is simán viszi a 140-150 utazót autópályán
(Egyedül csomagok nélkül megaztán...)
Az üléspozíciója (S) viszont sportosabb, mint a GS-é ami némi tűrőképességet igényel, de szerintem az sem vészes (a napi táv rekordom 850 km, ami után nyilván nem éreztem jól magam, de túléltem )
Mik a tapasztalataid a Gs után a 650es sv-dről?
Nekem GS500F-em van és gondolkodok egy ilyen váltáson!
Mennyivel erősebb az sv érzésed szerint?650 vagy akk inkább már 1000? Milyen különbségeket tapasztaltál eddig a gs és az sv között?
Várom válaszod!
Üdv
Nagy kérdés: mi a különbség a Super Moto gumi és a városi gumi között?
Continental esetén: 130/70-17 M/C 62H TL ContiTwist SM és a másik 130/70 - 17 M/C 62H TL ContiGo!
Sajnos ezt tudomásul kell venned, mert ennyire leesett a GS-ek ára és értéke!
Én is ha várok 1 évet a vásárlással,sokkal jobbat tudok venni ugyanazon az áron!
És itt egy példa az árakra: (a motor kora ne tévesszen meg)
8.600km-es GS500F 850ezer Ft
http://www.hasznaltauto.hu/3060637_suzuki_gs_2005
Szóval sajnos ilyen árak vannak!
Jó,azért a mocid valóban nem 650ezret ér!
Hali! Hmm. Én az enyémet náluk vettem. A motorra és az ügyintézésre meg a hitelre nem lehet panaszom. Node . Vittem a garis szervízre, de csak kettőre óvatosságból, mivel 3 ezrenkét köbö 20 rongyot kellett volna otthagynom folyamatosan, hogy meglegyen a fél év garancia. Kicsit lenyúlósnak éreztem. A másik meg, nem vagyok meggyőződve, hogy pl az olajszűrőt kicserélték. Mivel esőben mentem oda, csupa mocsok volt a fedele meg a csavarok is. És amikor visszakaptam, ugyanolyan koszos volt. Nem volt nyoma, hogy hozzányúltak volna.
Amúgy mindenki aszongya, náluk az a biznic, hogy amilyen ocsóért csak lehet, úgy veszik meg, oszt rádobnak néhány százast, piaci ár fölött adják el.
Üdvözlöm a GS fórumot
A véleményeteket szeretném kérni.
Ma felhívtam a RedBaron-t mert naon korrekt motorkereskedőként hirdetik magukat. Namost az adatok leegyeztetése után az 1éves első tulajos 12.000km-es szervíz utáni motoromra új gumikkal nevetséges kb. 650.000 mondtak. Kérdem én hol itt a korrektség?
Nem az van ráírva hogy HF138! De a méretei ránézésre ugyan azok voltak és ugye itt az számít