Má mé mondanám meg? Tőlem mindenki azt vesz, amit akar! Én csak el szoktam mondani a hezitálóknak, hogy ha tényleg kényelemre gyúrnak, akkor a DL. Ha a dizájn vagy a lóerő a fontos, akkor vegyenek mást. Ennyi.
Eddig utasként volt szerencsém több motort "kipróbálni". Ezekhez húz a szívem: gsx750, gsx1400. Meg persze a gsr, vfr ( ) is nagyon kényelmes volt. Bár igazából a hondák is nagyon tetszenek. vezetni még egyiket sem vezettem. Egyenlőre nem kacérkodom gondolatilag más motoron, mert még van mit tanulnom a gs-sel is (mingyá jön esSO és jól megaszongya...). Néha, előzéseknél érzem, hogy lehetne még ott pár paci, de egyébként tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Arról nem beszélve, hogy már jól összeszoktunk minden téren.
Ez azért jó hír! Sztem mindenki azt mondja, ami neki a legfontosabb.(szervíz)
Mondd azt: MOTORT AKAROK!
Mint a kiscsávó, aki látja, hogy a nővére a tükör előtt állva körkörösen masszírozza a melleit, és hangosan mormolja: - Férfit akarok! Férfit akarok!
Délután a fotelben látja nővérét smárolni a szomszéd fiúval. Beáll a tükör elé, mellkasát masszírozva mormolja:- Biciklit akarok! Biciklit akarok!
Nekem is nagyon bejön a sárga szín, cseppet sem csodálkozom az "elfogultságodon".
De had kérdezzem már, hogy ha lépnél följebb (ccm, vagy típus, márka), akkor mit céloznál meg? (persze a pénzt nem vizsgálva.)
Legalábbis a gsöccázas attttyának volt, amikor megkonstruálta eme műremeket. Főleg ez a sárga szín szürkével kombinálva....
hétvégén voltunk veterán autó&motor vásár és kiállításon ósztriában, és voltak mocis kitűzök. gs500e-ből egyféle szín volt, sárga, szürke vázzal. azt hiszem nem is kell ennél többet mondanom...
Halihó, rég jártam erre.
Végül is nem kell blokkot cserélnem. 1 hete elvittem 1 szerelőhöz aki tegnap hívott hogy jövőhétre kész.
A főtengely csapággyal és a generátorral volt a gond. Azt mondja meg tudja csinálni, de nem lesz 100-as és 1-2 szezont használjam csak, utána adjam el.
A márkaszervízesek kb másfél hónapot tökörésztek, és nem jutottak semmire. Eléggé kiábrándultam belőlük.
Hogy sikerült a vizsga? Íííííííígy ment a drukk.