Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Halihó

Olyan kérdésem volna, hogy a 2001 (?) utáni, tehát már az új gs 500as (szürke vázas) motorjában van e különbség pl 1 1997-eshez képest. Tehát változtattak-e valamit?
És szoknyában voltál?
ma délelőtt az Mo-ról M5-sre kanyarodván a gyorsító sávban jobbról elhúztam egy kamion mellett. Mögötte 2 motoros rendőr ügetett. A kamion előtt index jobbra és kukucsra a belső sávba, hogy jön-e valami, vagy szabad az út, erre az egyik rendőrbácsi mellém jön, és nagy elánnal integet, hogy szabad a pálya, mehetek. mókás volt.
"Lustaság fél egészség!"

Most keltem, de rég volt ilyen késői csípanyitogatás...

OSZT, JÓNAPOT!
Tiszteletem Elnök Úr

Hogy vagyunk, hogy szolgál az egészség.
sráááááácok.... abba lehet fejezni!

Erik! Ani átadta, hogy csókoltatlak téged is, meg a családot? Tegnap összefutottam vele egy pirosnál. szeretem az ilyen véletleneket.
Ajjaj+
Darázsmintással...
Motoros szoknya, bőrtangával?
Émmmáláttamolyat!
Csinos a Nyúlprém ccokknyában.
Szoknyát?
Hiszi a piszi!
Nem olyan bonyolult az, csak türelmesen kell csinálni Egyedül azzal lehet elrontani, ha siet az ember vele...
Lazer fiberpro bulldog eladó
39000.-
ahhh..jó horror áron van a légszűrő...no meg, ha értesz is a pucoláshoz...
no problemo

Csak annyit mondtam BLÚÚÚ űrállomás vétel vége:-)
Blúú!
Bocsánat, hogy kinyomtalak, de elindult a kis kezem a piros gomb felé már És csak most esett le, hogy valamit még mintha mondtál volna
5000ként elég, de egy 4500Ft-os tisztító készlet több pucolásra jó (szerintem 4-re elég 5 ezrenként az 20E km)a gyári szűrő meg tízezer felett van...

Én már ezzel vettem a motort szóval marad, és pucolgatom lelkesen
a sportklégszűrőben mi a praktikum, nem kell 3-5 ezrente pucolgatni?
Nem vagyok benne biztos, hogy minden motoron lehet írogatni. Na meg fékpadon kellene méregetni az eredményt, ami nem olcsó.
Ennyire nem értek hozzá Csak műkedvelő vagyok nem szakértő
Jah, hogy a térképet akarod átíratni...
Eriké meg olyan volt, mint a gyerekek rajzain a napocska!