Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Papi!
Úgy néz ki ez az ucsó KÖTELEZŐ....hiszen október 5.-én lejár a gari
MIvel pedig kötelező - így kicserélik. Ha viszem ha nem..... ha nem? akkor bukok rajta majd 5000ft-ot......hiszen a szervízbe és a legtöbb helyen ez a gyertya 2900-3300 közt mozog. Szóval inkább viszek.

Lánc?
Az Adonyi szerelő fogja felteni (Kucsinak is mindig Ő szerel)....szóval az még talán annyi se lesz.
Nalátod, erről beszélek.
Gyertya. Én 20ezernél kicseréltem, de vissza fogom rakni a régieket, mert majdnem újszerűek. Érdekes, hogy a gyertya gyártója 50ezer km-t említ. Akkor miért is kellene 12ezrenként cserélni? Való igaz, nekem eleve van tartalék beszerelve hengerenként. Az autómban is még a gyári van, egyszer láttam őket a 12 év alatt.
A láncot már mutattam, hogy kell kicserélni, csináld meg magad - bár ha 3500-ért megcsinálják, lehet, nem érdemes.
P-Sz a több.....vasárnap mociztok - akkor még jól is jön az a 6
Hétfő: 29
Vasárnap: 23

Ez miért is nem 6 fok eltérés?
Messze északra, jaja.
A progi: igen, feljön, este jól berúg, horkol, előtte nudlista fürdés lesz neki szomszédasszony ijesztéssel . Én vasárnap reggel 5-kor felverem, kávézunk, és 8 felé dzsalunk arra a szlovák körre, amit voltál oly szíves belinkelni nekem. Aztán este én is berúgok vele.
Még sose ellenőriztem, csak szemmel. Erre kitaláltam, hogy tényleg meg kéne nézni - vagy 2 hónapja. No, volt is eltérés minuszban kb 3 tized, elől, hátul. Nosza, fujjuk fel az előírtra. Azóta szétrázza a testem.
Te papi!

Bevetted a mai matek bogyód?
30-18 = 12
30-20 = 10

Vagyis nem is 4 és nem is 6 fok a különbség:-)

Bár Zakopane-ban volt az 20-25 is:-) mikor befagytak a lukaink hajnalban:-)))
Amúgy most mi a progi?

Maci megyen fel hozzád a messze északra szombaton.....
Te vasárnap végzel.....és mentek arra a körre fel a még messzibb északra?

Én is agyalok mint a rottor......
meg kell rendelnem a gyertyát, meg kell venni az olajat....
Fel kellene tettetni a láncot....el kellene vinni a gépet 24.000-resre hamarosan......és most a nagy kérdés: MIKOR?
Ráadásul ha elviszem a vasat szervízbe akkor pár napig motorom se lesz:(
Igazad van, nem négy, hanem 6. Rettenetes!
esSO!
Mennyire szoktad felnyomatni a gumikat a gépen? Előírás szerint? Nekem kissé keménynek tűnik úgy...(bocs az off-ért, osszad csak Blue-t tovább! )
Károgjon neked egy varnyú, miközben a pöcködet csipegeti

Ha ez neked 4 fok akkor legyen
Te mit károgsz itten, te vészmadár! Ne szarjá má bele a programomba, jó?
Különben se lesz rossz idő. Szerdán 4 fokos lehűlés(borzasztó, 32-ről 28-ra ), péntektől melegedés.
Az M2 azért M2, mert Mo-n így működnek a dolgok. Ha valami nem az, ami, akkor kinevezzük annak. És onnantól szedhetjük a díjakat befelé.
Jól is teszed!

Én mindenkinek azt mondom, hogy SOHA NE MENJ MÁS TEMPÓJÁBAN!

Az viszont tény, hogy jobb úgy menni ha van előtted valaki, hiszen ott csak követned kell.
Nénynyém is így tanult meg "őszerinte" nyélgázon menni a kis CBF250-el. Ráállt az én nyomvonalamra, és ennyi.....
Utána mikor megvette az 500-asát simán állva hagyott.

Menj sokat, szokd a vasat.......
Maci!

MI van? Hova mész?
Mész papihoz weekendezni?
Mikor és merre?

Azért a kérdés, mert ha délelőtt nyargalsz, akkor lehet hogy felkísérlek egy darabon, hiszen szombaton csak fél négyre kell Marcsiért mennem......és itthon leszek cs-p-sz.

A sátrazás most amúgy em ajánlott, mert hétvégére nagy lehűlést jósolnak......
Minek tartasz akkora nagy családot?
Osszátok meg a feladatot Anival: ő vendégvár, te meg moccozol.
Valahogy majdcsak megoldjuk, nyugodtan legyél, mint a kotlós.
A szombati sörödet meg kend a hajadra!
Monóban jössz, vagy sztereóban?
Ha az idő olyan lesz, akár korábbi érkezés után strandolás is játszhat. Te döntesz.
veltetek=veletek
Egyenlőre a biztonságos motorozás rejtelmeibe vezetem be magam, mindezt csapatban csak a második lépcső
Komolyabbra fordítva a szót, egyenlőre állandó rámvárásról szólna a közös motorozás, amit én sem viselnék jól, oszt esni meg csak azért, hogy ne kelljen rám várni nem szeretnék (lehet hogy hülye felfogás, de biztonságos ). A nyár második felére, kora őszre már szerintem csaptra éretté nyilvánítom magam, és akkor majd ezt a minősítést Tőletek is megpróbálom megszerezni - azaz megyek majd egy túrára veletek. Addig is így fórumon keresztül és godolatban veltetek vagyok

Egyébként a Párkányi túrám jól sikerült (bár teljesen eredménytelen volt, mert nem találtam meg azokat akikhez mentem), hazafelé pedig a Letkés-Szob-Zebegény-Nagymaros-M2 útvonalat választottam, nekem nagyon tetszett, egy dolgot modjuk nem igazán értettem: ha már M2-nek nevezik, és néhány helyen kétszerkét sáv is van, akkor miért is kell kirakni végig a 90-es táblát (egyáltalán minek kell autóútnak minősíteni)?

Nem lesz az rossz... de ez sem lett volna az. Na, majd lekkkkközelebb.

(Vagy hozzátok a családot... )
Akkó' a kiskaput hagyd nyitva... Oszt, majd bekúszom a Zudvarodba...
Reggel nem jár sör... majd vasárnap este.
Hoppácska!
Most szólt rám az Ani, hogy vasárnap óriási családi kerti party lesz nálunk Pedig nagyon megnéztem azt az útvonalat a műhóddal!
Nem leszek otthon, kapísi? Vasárnap reggel végzek.
A szomszédasszony azt üzeni, hogy csak fürdőnadrágban pancsolhatsz! Már langyít a hordó.
Azt hiszem, hogy megoldjuk. Lehet, hogy a szomszédaid furcsán néznek majd rád utána...
Szombat estére csak hazaérsz?! Sörrel várunk... hideggel!