Pedig a VÉRVARANGY nélkül megáll az élet. Egy reggeli találkozás az állattal már-már nélkülözhetetlen... Lehet, hogy az gőzöli be a Zeszét, amikor rálépsz... talán pontosabban kellene célozni! A szeme közzzzééééé...
Maci!
Kiadod az AKMT szent állatkáinak felismerhető neveit?
Még a végén megtetszik másoknak is, és szaporítása következik be.
Az tény hogy Firstlady nagyon szereti a nyaligátort és a szopontyot, de a vérvarangytól gőzős lesz az agya:-)))) Még ha csak említést teszek róla:-)
És való igazság:-)
Tegnap elvittem a csajt......na jó....nem vittem majdnem sehova, hiszen hazafelé lett volna az út 63km, igy ezzel a körrel meg 100 - vagyis 40km-ert mentünk csak pluszba, de mégis plusz 5 óránkba került, mert megálltunk itt-ott, sőt még gavallér voltam és elvittem "vacsorázni" is:-) (Mert qurvára nem volt kedvem főzni:-)))
Szóval jó volt, ráadásul rohadtul unom már a láncot, vagyis le kell gyilkolni:-)
A 11-estől elmentünk Ratiék felé, és át Üröm felé. BASZKI:-))) Olyan út megyen fel a hegyre, hogy gyönyörűűűűűséges:-))))
Onnan át Pilisborosjenő - Üvegtigrincs - Zámbék - Érd - Batta - Adony
Nem hiszed el, de kb 2 hete gondolkodtam a nyaligátor szón az üvegtigrisből!
Annyi eszem persze nem volt, hogy megnézzem a filmet.
Tegnap a drágám elvitt egy körre (nem kicsire) és megnéztük Lali bódéját, én még nem jártam arra.
Tegnap már meglehetősen ki voltam akadva (4 nap alatt 7 vizsga) és szerintem azt gondolta hogy vagy megver, vagy kicsit kiszellőztet.
Hál istennek az utóbbit választotta.,,
Aztán eltekergek valamerre Baranyába... kedvem szottyant hozzá!