Értem köszi!
Amugy nagyon jó a fórum! Tetszik! Jófejek a srácok. Meg elég részletesek a hozzászólások. Már nézegetem néhány napja, rengeteg hozzászólást elolvastam.
Jó kis közösség.
Szimmering terén nem vagyok képben. Mármint márkailag. A legfontosabb, hogy "friss" legyen (van, amikor hónapokig áll a bóóótban és előtte ki tudja még hol), Minél pontosabban illeszkedjen, és a berakásnál ne legyen "elütve sehol". Ha valamelyiknek két lehúzópereme van, akkor az nem lehet ártalmas, de nem feltétel. A csilliárd forintos sem lesz hosszabb életű sokkal (háromszor meg pláne nem)... ugyanis a mi poros útjaink kinyírják, ezt is.
Szóval, ha rám hallgatsz, azt veszel, amit akarsz! Komolyan...
Sziasztok!
Elkezdett folydogálni az olaj a jobb első telómból, egyenest
a féktárcsa irányába... Olyan érzésem van, hogy ez nem jót jelent.
Nézegettem a neten, és van Athena nagyon olcsón kb. 2800.-ért,
meg "japán szett" a nagyvas.hu-n kb. 8900.-ért. Érdemes Athenát venni, vagy csak a drágábbat...vagy milyet?
Köszi előre is...!
Ihajjj ... Egy hónap, az fini .
Szét fogod unni magad itt olvasgatni, akkor már muszáj lesz belekóstolnod a kulturális rovatba . Tőlem gyühecc, de akkor előre leadminisztrálok itt mindent a hülye papírokkal meg ilyenek.
Sztem nyár végén elég lesz elkezdeni ...
Amúgy jöhecc ismét ugyanide, nem kell máshova venni gyakorlatozni
Mi is voltunk ma egy szűk kis karikát, nagyon élveztem, imádooookmotorozniiiii És imádom a csizmámat is, mert nagyon jól tartotta a tegnap összetört bokámat a motoron Szóval köszönöm Apukám, hogy megkaptam tavaly a 30. szülinapora előre
Én már eldöntöttem... mondtam, hogy érdekel... Jah, csak neked nem szóltam!
Szóval, szombaton megyek.
(és nem csak azért, hogy leteszteljem az új sátram... )