Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alakítani nektek kell, mert én dolgozom, nem leszek otthon, és M is osztálykiránduláson lesz.
Csak alakítsátok...
Ügyes a Csóka! Ilyen pályát még majdnem az udvarban is lehetne építeni... mekkora már!
A gondolat helyes, de a sorrend nézőpont kérdése... Ezt bizonyítottuk. Ugyan arról megy a duma...
Nem mindegy, hogy víz a füst alatt, vagy füst a víz felett? Dehonnnnnem...
Inkább az utóbbi nem?

Motor és NŐ........

azt enni lehet akkor is mikor a NŐ már elment, vagy elaludt:-))))
http://videa.hu/videok/sport/j...

Következő pécsi project!
Lesz...
Uh...! Akkor kell!
Az még nem biztos!
Nah, moci eltéve. Csak beletoltam egy 120-at... Híííínnye, ez jó vóóót!
Hohhhhóóó... épp ellenkezőleg gondolkoztam! Motor és nő vs. motor és vacsora... inkább az előbbi és "éhezés"...
Naggyon köszönöm!
Meg is rendelem ízibe'.
Sziasztok!
Öreg!

éveken keresztül éheztem......ne kívánd saját magadnak
Szimmering ügyben csak a méret a lényeg!

Én is vettem ugye majd 6 vagy 7000/db a gyári

Utángyártott van olyan 2-3000ft/pár áron.....

Kucsi meg ingyé szerzett nekem ........és semmi különbség nincs a gyári és amit szerzet közt....szóval bizony! Itt is a motorost nyúlják le.
Én is lenyomtam az 1/3-át.......a többit majd legközelebb:-)))
Elég, ha 2 évet bír, akkor úgyis kéne olajat cserélni, és így legalább muszáj.
Izzítom a pacit...
A legjobb példa. A Louisban 1400 Ft egy 4 lábú relé... bementem az autósboltba, és 400-ért megvettem. Aztán rá 2 héttel a villamoságisnál láttam 390-ért... ez már nem bosszantott.
Lehet.
De az is lehet, hogy te magad vágod gallyra, amikor beszereled (általában itt szokott lenni a hiba, vagy ha "tojás" a villaszár).
Ahogy esSO mondja. A titok nyitja az autósbolt, de legfőképpen a csapágybolt... Ott van ezeknek kifejezetten jó lelőhelye. Ha rám hallgatsz, 3 db-ot vegyél... egyet tuti, hogy elcsípsz... Murphy óta ez rendszeres a szimmeringszerelésnél. Ha bent van, akkor majd kiderül mennyit bír... de örök életű soha nem lesz.
Pssssszzzzzt! Ellopják a biznájc- tippet! Így mi lesz az évszázad üzletével?
Lehet, hogy ilyen méretet fillérekért kapsz autós boltban. Ott nincs rajta a motoros luxus adó.
Kösz a választ a szimmeringre, bár még nem teljes az okosságom...
Lehet, hogy 10-ekm alatt tönkremegy egy szett?
Borzalom...na de azért rendelek majd egyet.
Cseréld el a GSt sutyiban majd egy DLre, fel se fog tűnni senkinek
sátor nem kell! Egyedül leszel az egész házban!