A gondolat helyes, de a sorrend nézőpont kérdése... Ezt bizonyítottuk. Ugyan arról megy a duma...
Nem mindegy, hogy víz a füst alatt, vagy füst a víz felett? Dehonnnnnem...
A legjobb példa. A Louisban 1400 Ft egy 4 lábú relé... bementem az autósboltba, és 400-ért megvettem. Aztán rá 2 héttel a villamoságisnál láttam 390-ért... ez már nem bosszantott.
Lehet.
De az is lehet, hogy te magad vágod gallyra, amikor beszereled (általában itt szokott lenni a hiba, vagy ha "tojás" a villaszár).
Ahogy esSO mondja. A titok nyitja az autósbolt, de legfőképpen a csapágybolt... Ott van ezeknek kifejezetten jó lelőhelye. Ha rám hallgatsz, 3 db-ot vegyél... egyet tuti, hogy elcsípsz... Murphy óta ez rendszeres a szimmeringszerelésnél. Ha bent van, akkor majd kiderül mennyit bír... de örök életű soha nem lesz.
Kösz a választ a szimmeringre, bár még nem teljes az okosságom...
Lehet, hogy 10-ekm alatt tönkremegy egy szett?
Borzalom...na de azért rendelek majd egyet.
Nem mindegy, hogy víz a füst alatt, vagy füst a víz felett? Dehonnnnnem...
Motor és NŐ........
azt enni lehet akkor is mikor a NŐ már elment, vagy elaludt:-))))
Következő pécsi project!
Meg is rendelem ízibe'.
Sziasztok!
éveken keresztül éheztem......ne kívánd saját magadnak
Én is vettem ugye majd 6 vagy 7000/db a gyári
Utángyártott van olyan 2-3000ft/pár áron.....
Kucsi meg ingyé szerzett nekem ........és semmi különbség nincs a gyári és amit szerzet közt....szóval bizony! Itt is a motorost nyúlják le.
De az is lehet, hogy te magad vágod gallyra, amikor beszereled (általában itt szokott lenni a hiba, vagy ha "tojás" a villaszár).
Ahogy esSO mondja. A titok nyitja az autósbolt, de legfőképpen a csapágybolt... Ott van ezeknek kifejezetten jó lelőhelye. Ha rám hallgatsz, 3 db-ot vegyél... egyet tuti, hogy elcsípsz... Murphy óta ez rendszeres a szimmeringszerelésnél. Ha bent van, akkor majd kiderül mennyit bír... de örök életű soha nem lesz.
Lehet, hogy 10-ekm alatt tönkremegy egy szett?
Borzalom...na de azért rendelek majd egyet.