Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogy kell a kész útvonalat linkelni?

Mindegy, játéknak jó: írd be:
Bgyarmat, Zvolen, Banska Bystrica, Ruzomberok, Zilina, Varin, Turcanske Teplice, Banska Bystrica, Bgyarmat.

Ajánlom figyelmedbe a Teplice és Beszterce közötti szakaszt. Tedd át műhód üzemmódba, és totál nagyítsd fel.
Meg fogsz lepődni!
Oppácska, ez nem az.
Úgy tökéletes. De biztos, hogy jó lesz használatilag is.
Jövő hétvégére tervezek egy szép kis szlovákiai gurigát, azzal talán le is nullázom a régit. Utána felkerül az új, és majd akkor tudok érdemben referálni.
Tehát, akkor szemrevételezésileg jó.
Szerintem élvezd ki ezt a 10 szavas időszakot a kisfiaddal!
Majd ha eljutsz a két szavas mondatokig...
- Fater, motorkulcs?
Így születik a nosztalgia...asszem.
engem múlt héten egy lidliben a pénztárnál szólított le egy szintén szőke kisfiú (először a bukó, utána a tanktáska tetszett meg neki), de nem tudtunk hathatósan értekezni, mert a nagymama folyton rászólt. De arra azért sikerült rávennie a nagyit, hogy eljöjjenek megnézni a mocit, és az elindulást (és ő is megkérdezte, hogy mindig felveszem-e a sisakot!).
Ja és a kisfiú nagyon udvariasan megköszönte, hogy megmutattam a motort! Ő is nagyon aranyos volt!

Ha még hozzáteszem azt is hogy a kisfiam megőrül a bukósisakért kijelenthetjük, hogy a motorozás nagy valószínűséggel nem fog kihalni az "ifjabb" nemzedék érdeklődésének hiányában (egyébként a fiam kb 10 szót ért, az egyik a bukósisak, egy másik a motor, bár ő nem felpróbálni, hanem felnyitni és lecsukni akarja állandóan, vagy püfölni az oldalát)
Mindig utólag okos az ember...
Én is, asszem fordítva sminkeltem reggel...figyelmesre sikerült.
Nem okfejtés, tény.
Én is csodálkoztam, mert magam is kéket "hordok".
A költői az megengedi...no de nekem? Ilyen? Honnan volna?
Jaj, hát nem is pedofil a bácsi! ...csak kicsit türelmetlen.
Éhes, influenzás malac makkal álmodik, s aki nem tud úszni, ne másszon fára, mert elüti a kombíno!...ha már képzavar...
Mi az, hogy bírom? Elbírom? Felemelni? Mer azt igen.
Igen, nálam van már. Szép tisztának látom. Relatíve mély barázdákkal.
A szememnek kitűnő lett, nemsoká felkerül - 1-2 hét - és akkor megmutathatja....

Tényleg nem tudok róla nyilatkozni. Tudod, én lassan járok, nekem a Heidenau is megfelelő.
Te, Papi!

Gumit birod? Nálad van, már, milyennek látod?
Remélem jó lett az éles szemednek is...
Tudjátok, eszembe jut egy történet...
Incivel mentünk Pécs-Pogányra, Mecseknádasdon megálltunk egy KV-ra, egy 4-5 éves kisfiú rácsodálkozott a VL-re...
Máig lelkiismeretfurdalásom van! Miért "nem foglalkoztam" Vele?!
Felülhetett volna, közös fénykép... :-(((
"Mit mondjak? Meglett. Ettől! Nem hiszem, hogy felejthető számomra ez a kedves kis történet."

Az anyuka?!
A költői szabadság ennyit megenged.

Most akkor hogy van?
Nincs kék, csak barna. A kék a barna hiánya, tehát a kék is barna? Érdekes okfejtés!
Ja! És ezt a "madár"dolgot kezelteted?
Mert nem az volt. A kék az egyébként is egy kifakult barna.Nincs kék kromatin a szemben, csak barna.Annak a kis aránya miatt kék. Tehát "barátaidnak" is kék s szeme, csak NAGYON!
Itthon más nem, legfeljebb a madaraim.
Miért nem hatalmas kék szemekről írtál?
Nálad otthon más is szokott nevetni a vicceiden?
Ha kokeró lett volna, akkor is! És téged is szeretlek!
Nem sírós...
De vannak pillanatok, mikor történik valami...ez egy ilyen.
szÉpjÓnapotmindenkinek!
Szabad sírni, de minek, miért? A kis kokeróért? (így kell "népszerűtleníteni" magam )

Az előadásmód viszont nagyon jó! Tiszta XXI. századi Móricz Zsigmond.
ez jutott eszembe nekem is...