Szia Teddy, mért nem alszol még?
Nem nősz nagyra akkor..
Firtslady vagyok, csak a drágám neve alatt..de nem maradok inkognitóban, nehogy valaki félreértse a kérdésemet..
Itt nem tudod elrontani. A két kezem és a lábam sem lenne elegendő ujjilag, hogy megszámoljam, hogy Blue hány embert vezetett be a biztonságos csapatban motorozás "rejtelmeibe".
Szia!
Semmi gond megértelek, amúgy az nekem még korai, még délelőtt van 1 pici meló. Nem tudom mennyi, lehet nem is annyira pici, mind1... Szomszédnak kell segítenem...
Jó idő lesz, akkor még utána kellene menni picit döntögetni...
Bárkinek van kedve eljönni jelezheti nyugodtan.
Szia,
Jól hangzik, csak végül hallottam mástól is, hogy most csinálják arrafelé az utat, így M0-Szentendre-Pomáz-Csobánka-Pilisvörösvár úton kimegyek a 10-esre. Egyébként délelőtt megyek (kb 9-10 óra körül indulok) nagyságrendileg a csömöri madaras teszkótól.
Egyébként nem azért nem hívok senkit mert gonosz vagyok, hanem mert eddig "igazi" mocin (értsd nem robogó) csak kb 2000 km tettem meg, és nem akarom elrontani senki motorozását.
Szóval ha ezzekel együtt még mindig jönnél akkor reggel 9 körül csörögj rám (70/516-2995)!
Nagyon szeretnék időm is lenne, mert szombaton dolgozom, de vasárnap szabad vagyok, habár gyermeknap van, és rendszám is kell de van rá esély, hogy meglegyen, már csak egy kis lové kell, a reg adóra és az okmányirodába.
Természetesen!
Ez amúgy is DL-es guriga lesz. Van itt 25 km-re egy srác, vele megyünk. Gyöngyházpiros DL-el.
Varinban nemzetközi DL tali van cs-p-sz-v, oda is benézünk. Mi leszünk a magyar szekció.
Ja, és holnap veszek egy lottót!
Sziasztok!Talán hallottátok,hogy április 24én egy fiatal 21 éves fiú meghalt motorbalesetben pinnyénél Győrvári Dániel! A temetésén több mint 250 motoros kísérte el utolsó utjára! Köszönjük a jelenlétet minen motorosnak!
Most elkészült róla egy emlékvideó kérlek nézzétek meg,a társatok volt...
Akkor kukizd meg a naptárad, és iziben írd bele ezt a napot. A gondod csak annyi lesz, hogy ittalvósra kell venned a figurát, mivel 8-fél9 felé indulandusz van.
Szombaton feljössz, vasárnap megyünk, hétfőn meg haza baktatsz, amikor akarsz.
Ha esetleg van kedved Pilisszentlászló felé menni, akkor elkísérhetlek 1 darabig!
Mikor indulnál Vasárnap?
Esetleg van valakinek kedve picit kanyarokban motorozni Vasárnap?
Természetesen mindenki a saját tempójában, ez nem verseny!
1., a megjelenő sávba beirod a lakhelyed
Balassagyarmat, Magyarország
2., rákkatintasz a térképen megjelenő buborák INNEN felíratára
3., A megjelenő sávba beírod a kövi célt.....pl ÓZD, Magyarország
4., ekkor a bal oldalon megjelenik :
A., Balassagyarmat
B., Ózd
5., ezek alatt lesz egy olyan hogy CÉLÁLLOMÁS HOZZÁADÁSA
ide beírod a következő helyet.....pl., Hnusta, Szlovákia - ENTER
és így toovább......
6., a végén ismét egy cél: Balassagyarmat
Ekkor már végigrajzolja a kört.......
7., a térkép jobb felső sarkában lesz egy LINK nevezetű gomb
Erre rámész és a felső sort (automatikusan kijelölte - nálam legalábbis) másolod a CTRL+C gombbal....
bejösz ide, itt meg CTRL+V gombbal be tudod ide másolni
és rákattintasz a HOZZÁSZÓLÁS ELKÜLDÉSE gombra
Nem nősz nagyra akkor..
Firtslady vagyok, csak a drágám neve alatt..de nem maradok inkognitóban, nehogy valaki félreértse a kérdésemet..
Semmi gond megértelek, amúgy az nekem még korai, még délelőtt van 1 pici meló. Nem tudom mennyi, lehet nem is annyira pici, mind1... Szomszédnak kell segítenem...
Jó idő lesz, akkor még utána kellene menni picit döntögetni...
Bárkinek van kedve eljönni jelezheti nyugodtan.
Jól hangzik, csak végül hallottam mástól is, hogy most csinálják arrafelé az utat, így M0-Szentendre-Pomáz-Csobánka-Pilisvörösvár úton kimegyek a 10-esre. Egyébként délelőtt megyek (kb 9-10 óra körül indulok) nagyságrendileg a csömöri madaras teszkótól.
Egyébként nem azért nem hívok senkit mert gonosz vagyok, hanem mert eddig "igazi" mocin (értsd nem robogó) csak kb 2000 km tettem meg, és nem akarom elrontani senki motorozását.
Szóval ha ezzekel együtt még mindig jönnél akkor reggel 9 körül csörögj rám (70/516-2995)!
Jó lesz a jövő hétre.
Arról van szó, hogy be fogsz jelentkezni erre a gurigára.
Ez amúgy is DL-es guriga lesz. Van itt 25 km-re egy srác, vele megyünk. Gyöngyházpiros DL-el.
Varinban nemzetközi DL tali van cs-p-sz-v, oda is benézünk. Mi leszünk a magyar szekció.
Ja, és holnap veszek egy lottót!
Most elkészült róla egy emlékvideó kérlek nézzétek meg,a társatok volt...
http://www.youtube.com/watch?v...
Mert ő ilyen volt...
Szombaton feljössz, vasárnap megyünk, hétfőn meg haza baktatsz, amikor akarsz.
Viszont mikor tele van sátorral egy akkora terület....
Természetesen AKMT-s sátorral.
Itt van pár kép, tudod írtál 1 bizonyos gépről, az-is kint volt a teszt-napon...
Ha esetleg van kedved Pilisszentlászló felé menni, akkor elkísérhetlek 1 darabig!
Mikor indulnál Vasárnap?
Esetleg van valakinek kedve picit kanyarokban motorozni Vasárnap?
Természetesen mindenki a saját tempójában, ez nem verseny!
Teplice és Beszterce közti szakasz ÜBERQURVADURVASZÉP......
Mi azt lenyomtuk szakadó esőben......
http://akmt.extra.hu/arvavara....
Kany
ar kanyar hátán és még jó az út is (az volt)
De eleve.....a 66-os is jó, illetve Besztercétől az 59-es is Ruzsomberok-ig.......... hiszen azon jöttünk haza Lengyelből.....
Itt vár egy kényelmes kb. 900nm-er.......nekem semmi kedvem ma hozzá
Balassagyarmat, Magyarország
2., rákkatintasz a térképen megjelenő buborák INNEN felíratára
3., A megjelenő sávba beírod a kövi célt.....pl ÓZD, Magyarország
4., ekkor a bal oldalon megjelenik :
A., Balassagyarmat
B., Ózd
5., ezek alatt lesz egy olyan hogy CÉLÁLLOMÁS HOZZÁADÁSA
ide beírod a következő helyet.....pl., Hnusta, Szlovákia - ENTER
és így toovább......
6., a végén ismét egy cél: Balassagyarmat
Ekkor már végigrajzolja a kört.......
7., a térkép jobb felső sarkában lesz egy LINK nevezetű gomb
Erre rámész és a felső sort (automatikusan kijelölte - nálam legalábbis) másolod a CTRL+C gombbal....
bejösz ide, itt meg CTRL+V gombbal be tudod ide másolni
és rákattintasz a HOZZÁSZÓLÁS ELKÜLDÉSE gombra
http://maps.google.com/maps?f=...
De hogy kell?