Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hehe! ezt ugye csak "hallottad"? és nem gondolod komolyan! Majd mesélek a "nittelésről"
Ok ok....Ti eleve szomszédok vagytok:-)

Nekem 5000-ért csinálja......bár Ő csinálja..............
ezeket hálisten még nem produkálja, remélem egy darabig még így marad...
Milyen nittelője van a srácnak? Tudtommal lánc típusonként van - pl külön a D.I.D.-hez, külön az RK-hoz, stb. Egyáltalában igaz ez az eltérés?
Minden motornál általános:
- túlnyúlik (nem tudsz már utána húzni, feszíteni)
- zörög, csattog, csörög
- X km -es szervíznél "ajánlott"
Meg fogod tudni, ha eljön az ideje...
azt honnét lehet tudni, hogy a lánc csereérett (nemhiszem, hogy nálam ilyen gond lenne, de azért szeretném tudni mire figyeljek).
A lánc felrakás az nekem ingyen megy.Az egészből a Jani csak annyit csinál, hogy ha szólok neki, hogy kész a szerkezet a nyitelésre, akkor átugrik és 5 perc alatt kész a meló. A lánckerekeket én teszem fel, a láncot én vágom méretre, ha hosszabb. Ez nem olyan bonyolult művelet.
Hogyhogy?
vicces,h rezegteted a pilláidat!
bocs, de nem követem percenként a fórumot....
Lassú vagy, aranyam.
Elvileg adják az olajszűrőhöz, de ha nem, akkor szólj, hogy gsöccázhoz kérsz szűrőt és tömítést.
Ja, elég gyors volt?
Az a szűrőhöz jár! Ha nincs benne, átvágtak.
Nincs mit.
Már én sem foglalkozom vele, mert mindenórás a gumim - az első. De ha felkerül az új, biztos nem nyomom 2,2-re. Oszt kopjon ahogy akar.
Sziasztok!

Gyors kérdés:

idézet a GS500 kezelési könyvből:
Motorolaj csere:
1.
2.
.
.
6. Vedd le a burkolatot és húzd ki sz olajszűrőt, majd rakd be az újat
7. Egyben cseréld ki az O gyűrűs tömítést is

A kérdésem az,h ez az O gyűrűs tömítés mekkora átmérőjű?
Hogy kérjem a boltba?

Válaszaitokat előre is köszönöm

Üdv
Akko jóvanakko! Nálam is ez a helyzet...legfeljebb kicsit jobban kopik, ha kevesebb van benne.
Köszi!
Okéj, te tudod. De a kapum nyitva áll előttetek. Is.
Tegnap gondoltam rá......
De most a szervíz miatt nagy a dilllllema, hiszen nem akarom nagyon túllépni, és addig már csak 700km-em van amiből el fog menni sok-sok....
Megbeszéltük!
Teddy igazából jegesmaci.
Nem tudom, milyen a víz. Olyan biztos van, mint a Balaton, mert kisebb víztömeg.
Tőlem pénteken jöhettek is.
ÁÁÁÁ

Most legyen fent a lánc! Azt a hátulját meg szétszedjük megint együtt:-)
Egyik hétköznapi lauláson szépen felmegyek hogy ne unatkozz......azt miközben elkortyolgatod a sörömet amit viszek, szépen leápoljuk a szörnyet:-)

Igy te se unod magad és én is happy leszek:-)
Bíztam benned, hogy megtalálod a költségkímélő megoldást.
A láncnál szedesd szét a hátulját, még akkor is, ha nittelőszemes! A hátsó villa csapágyai nem fürdenek a zsírban gyárilag, érdemes átnézni ilyenkor, és megfürdetni olyan jó kis szürke zsírban, mint ami nekem is van - már.
JÓVANNA:-)
De 20 fokban pancsolni?

Tényleg!
milyen a víz?
Marcsinak már említettem, hogy fel kellene gurulni egyet fürdeni - és mivel BP-hez közelebb van mint Baja, így az lesz az első befutó.