Mindkét cégnek van csomagküldője és a legnagyobb ilyen profilú vállalkozások közé tartoznak. Ha nincs is készleten, akkor is be tudják szerezni a motyót. És a két lapka rendesen levélként, borítékban el tud menni. Írj nekik emailt. Tuti, hogy kell típus, évjárat és motorszám is a rendeléshez, hogy ne nézzék el a cikkszámot. (A kiszedett lapkákat el ne dobd! Jó lehet még a következő állításnál... )
Olcsóbban nem nagyon találsz. De próba-szerencse. Ha csak azt nézed, hogy 2-3 órás művelet, akkor csak a rezsióradíj 12.000 Ft, plusz a lapkák (olaj-olajcsere?)... Esetleg kérdezd meg a FORGER MOTOR-t Baján. (Kovács Csaba harminc-9ötvenhárom-huszonhét-negyvenkilenc). Nekem mással nem volt tapasztalatom.
Sziasztok nagy segítséget kérnék tőletek,Suzuki gs 500am van Kinn élek Angliában és horribilis árakat kérnek a szervízért és van úgy hogy hozzá sem nyúlnak a mocihoz.
Szóval a lényeg!Épp szelepállítást végzek a GS-en de itt sehol nem találok korongot a szelep állításához.Mert ugye a régi megkopott és a hézag nagyobb lett,ezért cserélni kell.Már lemértem,szétszedtem, két szelepnél a megengedett duplája volt a hézag,volt is hangja
A gond most az hogy már minden Angol oldalt végignéztem de sehol sincs.Rengeteg motorosbolttal beszéltem de semmi.
Két korong kéne a GS-hez egy 2.50mm-es és egy 2.60mm-es
Ha valaki esetleg tudna olyan magyar oldalt ahol ilyet árulnak,vagy motorosboltot,vagy valakinek esetleg van,az árban e-mailben megegyezünk.Létszükség lenne egy hete van a mototr szétszedve ezért nem tudok melóba járni,csak busszal a dugóban
Előre is megköszönök minden hozzászólást!
Köszi.
De szerintem szekszárdon túl drága.
szelephézag és karbiszinkron 20.000 Ft.
ez sok! és még várni is kell rá mert csak 2 hét múlva tudják megcsinálni.
Inkább máshová vinném.tudtok más szervizt?
Full-Gas Szekszárd. Az enyém ott járt 3-szor. Viszont nagyon be vannak táblázva, időben be kell jelentkezni. Arra is számolj, hogy ez a szerviz otthagyós, mert teljesen hideg moci kell hozzá. Tehát egy éjszakát pihen majd náluk.
Rossz tapasztalatom nem volt velük eddig és nagyon nagy szó ez is.
Segítsetek légyszi, ha tudtok!
Nem akartam keresgélni a neten, inkább a konkrétumokra lennék kíváncsi.
Van valamelyikőtöknek fokozatkijelző a motorján?
Ha igen, akkor hol vette és mennyiért?
Hali.
Tud valaki egy jó és megbizható szervizt?
Szelephézag és karbiszinkront kéne állítani a gsre.
Ha tudtok légyszi irjátok le.Inkább a dunántuli régió érdekel jobban. tolna megyében lako.,,de ha jo szerviz és tényleg korrektekakkor elviszem máshova is. Akinek már volt az megtudja mondani hogy mennyibe kerül,és mennyi idö?
kössz mindenkinek.
Bocsi! de a tégla kérdést megoldottuk a "MIÉNK"-ből! A tervezett korányzatinegyed helyén lebontott épületekből bárki ingyen kaphat! Merthogy: A MIÉNK!, és közelebb is van.
Köszi!
Bocsi!, de kicsit el vagyok, voltam havazva. Kicsit sok pénzem ment rá egy 14 éves 21083-as műszakijára, miközben beállót építek neki, a GS-t nem viszi el senki, miközben megrepedt a plexi körüli műanyag (hegesztés kész, festésre vár). Szerencsére a másodállásból (várhatóan) szerezhető, vasanyagból kijön a nyáron a galériám váza.
Jelenleg keresek: 8-10db bontott gerendát (min 5,5m), ingyen vagy olcsóbban, Pesten érte megyek,
Bontott hajópadlót, lambériát, szalagparkettát! olcsón (ingyen), galéria tartó lábazat burkolásához, felső emeletre!
Aki tud, légyszi segítsen!
Üdv!
A fél világ a Kínaiaktól fél! Nyugi! A designerek szabadnaposak! El tudod képzelni az alábbi képek közti összefüggést? Sáska szem, cruiser első kerék, indiai ülés (1+6fő), jobbos verhovina berugó-kar! Gondoljátok hogy a képek közt "bármi" összefüggés van?
NAGYVAS
Mindkét cégnek van csomagküldője és a legnagyobb ilyen profilú vállalkozások közé tartoznak. Ha nincs is készleten, akkor is be tudják szerezni a motyót. És a két lapka rendesen levélként, borítékban el tud menni. Írj nekik emailt. Tuti, hogy kell típus, évjárat és motorszám is a rendeléshez, hogy ne nézzék el a cikkszámot. (A kiszedett lapkákat el ne dobd! Jó lehet még a következő állításnál... )
És itt Hawk. Ő tudott valaha kütyüt keríteni... gyanítom most is.
Szóval a lényeg!Épp szelepállítást végzek a GS-en de itt sehol nem találok korongot a szelep állításához.Mert ugye a régi megkopott és a hézag nagyobb lett,ezért cserélni kell.Már lemértem,szétszedtem, két szelepnél a megengedett duplája volt a hézag,volt is hangja
A gond most az hogy már minden Angol oldalt végignéztem de sehol sincs.Rengeteg motorosbolttal beszéltem de semmi.
Két korong kéne a GS-hez egy 2.50mm-es és egy 2.60mm-es
Ha valaki esetleg tudna olyan magyar oldalt ahol ilyet árulnak,vagy motorosboltot,vagy valakinek esetleg van,az árban e-mailben megegyezünk.Létszükség lenne egy hete van a mototr szétszedve ezért nem tudok melóba járni,csak busszal a dugóban
Előre is megköszönök minden hozzászólást!
De szerintem szekszárdon túl drága.
szelephézag és karbiszinkron 20.000 Ft.
ez sok! és még várni is kell rá mert csak 2 hét múlva tudják megcsinálni.
Inkább máshová vinném.tudtok más szervizt?
Amúgy meg köszi...
Ő segít neked!
Remélem ők is olvassák....és segítenek!
De így most rendben vagyunk.
Eccceee kéne sörözni pocaktesó!
esSO, Erik bír ilyennel... szerintem emailben meg is nevezik a forrást. Mer' van...
Rossz tapasztalatom nem volt velük eddig és nagyon nagy szó ez is.
Segítsetek légyszi, ha tudtok!
Nem akartam keresgélni a neten, inkább a konkrétumokra lennék kíváncsi.
Van valamelyikőtöknek fokozatkijelző a motorján?
Ha igen, akkor hol vette és mennyiért?
Köszi..... egy 600-as szomszéd!
Tud valaki egy jó és megbizható szervizt?
Szelephézag és karbiszinkront kéne állítani a gsre.
Ha tudtok légyszi irjátok le.Inkább a dunántuli régió érdekel jobban. tolna megyében lako.,,de ha jo szerviz és tényleg korrektekakkor elviszem máshova is. Akinek már volt az megtudja mondani hogy mennyibe kerül,és mennyi idö?
kössz mindenkinek.
Köszi!
Jelenleg keresek: 8-10db bontott gerendát (min 5,5m), ingyen vagy olcsóbban, Pesten érte megyek,
Bontott hajópadlót, lambériát, szalagparkettát! olcsón (ingyen), galéria tartó lábazat burkolásához, felső emeletre!
Aki tud, légyszi segítsen!
Így dolgoznak Kínában! 50ccm, 4 ütem, kb. 150e forint. Örök életre egy SZÍVÁS!
A fél világ a Kínaiaktól fél! Nyugi! A designerek szabadnaposak! El tudod képzelni az alábbi képek közti összefüggést? Sáska szem, cruiser első kerék, indiai ülés (1+6fő), jobbos verhovina berugó-kar! Gondoljátok hogy a képek közt "bármi" összefüggés van?