Esőőőőő? Még ha csak az esett volna De leginkább JÉÉÉÉÉÉÉG esett, mikor suhantunk volna Tihanyba Nagyon őrjöngtem hátul, sikoltoztam és vihogtam, mint egy barom,teccett nagyon
Drágáim!
Itten van egy kis szösszenet a mi hétvégénkről. A jégesőben T nem engedte, h elővegyem a gépet, merthogy szétverte volna a sooook naaaagy jégdarab
Viszont itt van képecske a viharfellegről és a Tihanyba vezető útról...
Áhá, felhomályosodtam, köszi . Szegény mocc... . Tényleg úgy fest, hogy nem nagyon akar megválni tőled...
Amúgy tankkalapálás és fényezés ügyben is van ismerősöm, ha gondolod...
Egy Spanyol GS-en lévő kormány átmérőjére lennék kíváncsi. Segítsetek! Az enyém csak szűk 23mm, de az újaké elvileg 28mm körül van. Igaz ez?
Sajna csavarodott is, nem csak hajlott. QKA.
És a tankon a fényezés is sérült
Hehe, egyszer sem mondtam, hogy nem vagyok az , ha nem vetted volna észre, nem tiltakoztam a banyaság ellen . Még az arcszerkezetem is megvan hozzá, felesleges is lenne ...
Átmeneti állapot vót az állapot .
Nade azt monnyad má megfele, hogy merre lett volna az arramenés, mert nem bírom beazonosítni az kanyartot.
Egyébként abban a fos időben, néha kettőig se láttam, Szendehelynél köbö negyvennel kanyarodtam, olyan vízfolyás voltak stb, nem volt valami biztonságos motorzani ... Úgyhogy még jó, hogy "csak" ennyi lett a moccal és Dawnteznek sincs baja...
Mé? Talán, mer az vagy. És ne feledd, hogy én is lehetnék az apád, ergo tudom azt, amit ő.
Remélem nem vagy beteg, nem azé nem vtá állapotba.
Azé vagy az oka, mer akkó együtt mentetek vna arra, és vigyáztá vóna rája.
A zárójeles mondatra nem reagálok. Az a banyaság része.
Banya ? Apám mindig így becézett, amikor kicsi leányka voltam. Nem is értem, miért ...
Amúgy nem nagyon voltam motorozóképes állapotban, azé nem motoroztunk .
Jóvanna, kenjed csak rájam nyugodtan, úgyis nemúgyvanaz és kész .
(Ez a nyelvöltögetős szmájli, bár lehet, már megjegyezted )
Asszem az őrangyal tette a dolgát, meg a mocié is .
Melyik kanyar ez ponotsan? Tegnap én is szakadó esőben jöttem haza délután a 2/A-n... zsír új hátsóval parázva, kockára fagyva köbö ...
Van ünnep, csak dolgozom... Vagyunk bent páran, akik nélkülözhetetlenek! De nem baj, mert a többiek helyettünk is otthon vannak és pihennek!
Ez nem az én hónapom... nem elég, hogy még nem 100% a GS karbija, de a kocsim meg eszi a vizet... Nem lesz ebből Handó-dob egyelőre...
Na nem kesergek, amúgy sem szabad erőltetni a "Negatív hullámokat" és végre itt a 'Szent ebédidő'!
a melósoknak nincs olyan, hogy ünnep...max szabadság kiírása.
Én tegnap délutános lettem volna, de szabt vettem ki, ma pedig megyen éjszakára. (de legalább 100%-os ünnepi pótlékért:-)
Örülök, hogy megusztad
Lehet hogy így ezekkel a kicsi sérülésekkel is elvinnék a mocit, vagy éppen azért!
Vigasztaljon: képzeld ha már a lecserélt uj mociddal történik ugyanez
Basszus, pedig ezt a kanyart Én mindíg állat módján szoktam bevenni, ha nem tart fel egy autó!Nagyon élvezem!
Lehet hogy óvatosabb leszek? Most már 2 motorost ismerek aki a korlát alatt végezte!
Gondolod hogy tudom hogy ugrottam-e? Fogalmam sincs. Szerintem csak eccerűen kiment alólam. Kb csak arra emlékszem, hogy valahogyan át is fordultam a tengelyem körül a csúszás közben.
Nem biztos ám az olajfolt. Szerintem ott annyira sima az aszfalt. A tavalyi srác se említett olajat. Ja és a kanyar folyamatosan szűkül, vagyis az íve változik.
ehun e:http://maps.google.com/maps?f=...
Itten van egy kis szösszenet a mi hétvégénkről. A jégesőben T nem engedte, h elővegyem a gépet, merthogy szétverte volna a sooook naaaagy jégdarab
Viszont itt van képecske a viharfellegről és a Tihanyba vezető útról...
Amúgy tankkalapálás és fényezés ügyben is van ismerősöm, ha gondolod...
Sajna csavarodott is, nem csak hajlott. QKA.
És a tankon a fényezés is sérült
bár lehet, h nem egyeztetve jobb
Átmeneti állapot vót az állapot .
Nade azt monnyad má megfele, hogy merre lett volna az arramenés, mert nem bírom beazonosítni az kanyartot.
Egyébként abban a fos időben, néha kettőig se láttam, Szendehelynél köbö negyvennel kanyarodtam, olyan vízfolyás voltak stb, nem volt valami biztonságos motorzani ... Úgyhogy még jó, hogy "csak" ennyi lett a moccal és Dawnteznek sincs baja...
Remélem nem vagy beteg, nem azé nem vtá állapotba.
Azé vagy az oka, mer akkó együtt mentetek vna arra, és vigyáztá vóna rája.
A zárójeles mondatra nem reagálok. Az a banyaság része.
Amúgy nem nagyon voltam motorozóképes állapotban, azé nem motoroztunk .
Jóvanna, kenjed csak rájam nyugodtan, úgyis nemúgyvanaz és kész .
(Ez a nyelvöltögetős szmájli, bár lehet, már megjegyezted )
Ha itten vótá, mé nem jöttetek moccni? És akkor csóró dawntez is lehet megúszta vna. Mosmá te vagy a hibás.
Asszem az őrangyal tette a dolgát, meg a mocié is .
Melyik kanyar ez ponotsan? Tegnap én is szakadó esőben jöttem haza délután a 2/A-n... zsír új hátsóval parázva, kockára fagyva köbö ...
Ez nem az én hónapom... nem elég, hogy még nem 100% a GS karbija, de a kocsim meg eszi a vizet... Nem lesz ebből Handó-dob egyelőre...
Na nem kesergek, amúgy sem szabad erőltetni a "Negatív hullámokat" és végre itt a 'Szent ebédidő'!
a melósoknak nincs olyan, hogy ünnep...max szabadság kiírása.
Én tegnap délutános lettem volna, de szabt vettem ki, ma pedig megyen éjszakára. (de legalább 100%-os ünnepi pótlékért:-)
Lehet hogy így ezekkel a kicsi sérülésekkel is elvinnék a mocit, vagy éppen azért!
Vigasztaljon: képzeld ha már a lecserélt uj mociddal történik ugyanez
Lehet hogy óvatosabb leszek? Most már 2 motorost ismerek aki a korlát alatt végezte!
Két napja tettem fel újra a netre a mocit. A jövő hétre már be is jelentkezett egy srác! Ma vehettem le a hirdetéseket.
Mért van egy olyan érzésem, hogy ez a moci NEEEEM akar megválni tőlem?! Akár a "vérét" is feláldozza hogy maradhasson, és törődjek vele
Lassan elkezdek HINNI
Nem biztos ám az olajfolt. Szerintem ott annyira sima az aszfalt. A tavalyi srác se említett olajat. Ja és a kanyar folyamatosan szűkül, vagyis az íve változik.
Annyira fel volt ázva a föld! Meg a moci a korlát alatt állt (feküdt ) meg, úgy kellett kihúzni.