Az én Givim az első úton elrepedt az egyik tartópont mellett. Gondolom nem bírta az M6-on a 200+ sebességet. Raktam alá nagy alátétet, hogy nagyobb felületen tartson.
Úgy értem, lehet, hogy nagyon feszült a felrakás miatt. Aztán a rezgés meg a huzat kikezdte. Bár nálad kicsi az esélye, mert igen alapos vagy. Pl eriknek is elrepedezett a szélvédője a ráfúrt toldat körül. Pedig szakik tették fel! Nekem meg az önerősnek semmi baja.
No, de milyen feszkó? A lámpatartó konzol és a lámpa közé volt csavarozva, még gumit is vágtam közé. Beszéltem a motorosbolttal, megpróbálják kicseréltetni. Kb. 2500km-t futott. Ráadásul a csavar alatti gumiszilent is szét van repedezve, olyan mintha sokat lett volna napon, pedig nem. A menetszéltől meg csak nem reped meg.
nem válaszoltam. lehet, h megy kollégám bajára a hétvégén, akkor leküldöm vele a kitéhez, ha nem akkor megdumáljuk mi legyen. nálunk eláll a papucsod. ja, és az összeg jó volt.
A triviális dolgokat, mint az olaj, a fékbetétek, azt ismerősök között megoldjuk...Most hajtok szerelőt a 24 000-es szervízre, mert ott kéne cserélni a folyadékokat (hűtő, fék) a gyertyákat, meg valszeg kéne egy injektor beállítás is. Utóbbi házi és kisipari körülmények között lehetetlen, de emiatt nem túráznék fel a BigBanghez....
Nyusz, lehet én is mosolyogtam volna... persze aztán biztos gyorsan meg is bántam volna... Hasonló helyzetek elkerülésére én tartok bent pár alapvető ruhát.
Ma reggel pedig nagy égszakadás-földindulás volt itt a melóhelyen... na nem zivatar, hanem bedübörgött aparkolóba egy TL1000 teljes Yoshimurával... rég látott Gambesz barátunk jött ide valamiért, de még nem sikerült összefutnunk. Van egy "csöpp" finom hangja a gépezetnek.
És azon mit? Hacsaknem valami régi mechanikus vezérlésű.
Gyerünk, intézkedj, szekció-szaki
Viccen kívül: ha már elrepedt, ....szhatod. Valami feszkó volt benne felrakásilag sztem. Nekem nem volt ilyen gondom.
Motorom eredeti, műszaki vizsga ok.
Már csak a pénzügyörség és az ocsmányiroda van hátra.
Marcsi vette észre a hangját, mert feltünt neki hogy ez nem galamb, és nem veréb:-)
Én meg süket vagyok mint az ágyú:-))))
ALL!
Kérdés!
nincs valakinek elfekvőben egy kb 2nm csirkehálója?
Kb 1,5x1,5m-es darab kellene nekem de ízzzzzibe:)
Nyuszi!
Látod látod:)
Itt Adony cityben mi így tartjuk a papagájokat:-)
SZABADON:-)))))
Ez a kert végében lévő mandulafán van:-)
Jelzést vettem.
várom a contactot.
vétel vége
Zaklatni foglak telón délután, remélem nem gáz
gambesz pacija itt beindította a kocsik riasztóját....
egyébként meg:
Remélem nagy szívás nem lészen majd vele....
Nyusz, lehet én is mosolyogtam volna... persze aztán biztos gyorsan meg is bántam volna... Hasonló helyzetek elkerülésére én tartok bent pár alapvető ruhát.
Ma reggel pedig nagy égszakadás-földindulás volt itt a melóhelyen... na nem zivatar, hanem bedübörgött aparkolóba egy TL1000 teljes Yoshimurával... rég látott Gambesz barátunk jött ide valamiért, de még nem sikerült összefutnunk. Van egy "csöpp" finom hangja a gépezetnek.