Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az én Givim az első úton elrepedt az egyik tartópont mellett. Gondolom nem bírta az M6-on a 200+ sebességet. Raktam alá nagy alátétet, hogy nagyobb felületen tartson.
A gyári helyett praktikumból kapott egy K&N légszűrőt, és ilyenkor nem árt hozzáállítani az injektort....
Valahol! Ide minnél közelebb, mert üres a tankom.
Hehe.
És azon mit? Hacsaknem valami régi mechanikus vezérlésű.
Úgy értem, lehet, hogy nagyon feszült a felrakás miatt. Aztán a rezgés meg a huzat kikezdte. Bár nálad kicsi az esélye, mert igen alapos vagy. Pl eriknek is elrepedezett a szélvédője a ráfúrt toldat körül. Pedig szakik tették fel! Nekem meg az önerősnek semmi baja.
az injektálást....
Jövö hét. Valószinű. De ha meglesz összefutunk valahol?
Az injektorokon mit lehet/kell beállítani?
No, de milyen feszkó? A lámpatartó konzol és a lámpa közé volt csavarozva, még gumit is vágtam közé. Beszéltem a motorosbolttal, megpróbálják kicseréltetni. Kb. 2500km-t futott. Ráadásul a csavar alatti gumiszilent is szét van repedezve, olyan mintha sokat lett volna napon, pedig nem. A menetszéltől meg csak nem reped meg.

Gyerünk, intézkedj, szekció-szaki
Ki kő cseréni újra!
Viccen kívül: ha már elrepedt, ....szhatod. Valami feszkó volt benne felrakásilag sztem. Nekem nem volt ilyen gondom.
Hurrrráááááááá

Motorom eredeti, műszaki vizsga ok.

Már csak a pénzügyörség és az ocsmányiroda van hátra.
Itt dekol már napok óta.
Marcsi vette észre a hangját, mert feltünt neki hogy ez nem galamb, és nem veréb:-)
Én meg süket vagyok mint az ágyú:-))))

ALL!
Kérdés!
nincs valakinek elfekvőben egy kb 2nm csirkehálója?
Kb 1,5x1,5m-es darab kellene nekem de ízzzzzibe:)
Ööööö, igazán szép! Én is csak így tartanék madarat, mert amúgy nem komálom őket. Szegény gazdájának biztos nagyon hiányozhat "Bélus".
Oksi!

Nyuszi!
Látod látod:)
Itt Adony cityben mi így tartjuk a papagájokat:-)

SZABADON:-)))))

Ez a kert végében lévő mandulafán van:-)
Kontaktot indítom, amint nem lesz esélyes, hogy belepofátlankodnak az ügyfelek Szóval olyan 5 körül
Itt a BLÚÚÚ űrállomás.
Jelzést vettem.
várom a contactot.
vétel vége
Föld hívja blúúút, Blúú jelentkezz!
Zaklatni foglak telón délután, remélem nem gáz
Simon
fékfolyadék cserére a pellérdi simin gumi!autószervíz? motorozik is....én oda hajtok majd egy fém fékcső cserére....X-bike dealer....
nem válaszoltam. lehet, h megy kollégám bajára a hétvégén, akkor leküldöm vele a kitéhez, ha nem akkor megdumáljuk mi legyen. nálunk eláll a papucsod. ja, és az összeg jó volt.
naja, az ötlet kiváló!

gambesz pacija itt beindította a kocsik riasztóját....

egyébként meg:
Nem kell gyakran szétborítani... 24.000 km-enként állítás és pötty.
A triviális dolgokat, mint az olaj, a fékbetétek, azt ismerősök között megoldjuk...Most hajtok szerelőt a 24 000-es szervízre, mert ott kéne cserélni a folyadékokat (hűtő, fék) a gyertyákat, meg valszeg kéne egy injektor beállítás is. Utóbbi házi és kisipari körülmények között lehetetlen, de emiatt nem túráznék fel a BigBanghez....

Remélem nagy szívás nem lészen majd vele....
Sziasztok!

Nyusz, lehet én is mosolyogtam volna... persze aztán biztos gyorsan meg is bántam volna... Hasonló helyzetek elkerülésére én tartok bent pár alapvető ruhát.

Ma reggel pedig nagy égszakadás-földindulás volt itt a melóhelyen... na nem zivatar, hanem bedübörgött aparkolóba egy TL1000 teljes Yoshimurával... rég látott Gambesz barátunk jött ide valamiért, de még nem sikerült összefutnunk. Van egy "csöpp" finom hangja a gépezetnek.