Igen én is ezért csodálkozok a hozzáálláson. Mintha én tennék szívességet, hogy oda megyek pénzt költeni. De kb. másfél éve megfogadtam, hogy pécsen még csavart sem veszek.
Ebben az az érdekes/szomorú hogy ez a város kicsi mint kabátgomb. A motorosok egymással viszonylag sokat kommunikáló emberek, szóval aki itt pályán akar maradni, annak kéne figyelni az ügyfeleire...
De én is ismerek olyan helyet, ahova még biciklit se vinnék be
Mostam az előbb a motort és észrevettem hogy a Pluig pleximen van pár repedés, ott ahol a lemezhez lehet csavarozni a plexit. Nektek nem repedt meg? Mit lehet tenni hogy ne legyen ilyen?
amugy meg onann lehet észrevenni hogy kéne állitani ,hogy a motor hangossabban " kelepel". Ezt a szelepek csinálják mert annyit koptak az alkatrészek,hogy nagyobb lett a hézag is,,-és ennek szoktak utánna állitani. Meg egy idő után a motor el kezd gyengülni.--minimálisan.
Onnan gondolom hogy állatani kéne hogy a gs-eknél 12000 km-ként meg kell nézetni.nem biztos hogy állitanak is rajta de akkor is szét kell szedni hogy megnézzék ami kb ugyanannyi idő. Nekem utoljára a 12000-es km -nél volt nézve. Most már 30.000-en állok-tehát ideje lenne.
Még egy kérdés: Ezek a pécsi szerelők gondolom a karbiszinkront nem tudják megcsinálni? (van műszerük is?)
Ha már szelephézag állítás. Honnan tudom hogy azt állítani kell?
Illetve múltkor írtam, hogy a (szerintem) vezérműláncom megadott fordulatszámokon igen erősen csiripel/nyikorog. Ezzel lehet valamit csinálni?
www.nagyvas.hu -n lehet kapni lapkákat: alkatrész-további termékek-hézagoló lap
Kétféle átmérőjű van, gondolom a Suzukihoz biztos jó valamelyik, egy tolómérővel simán leméred. Ha más megoldást nem találsz...
Autocitynél van egy srác aki ügyesen dolgozik. Ő Pityu névre hallgat. Ferót dicsérték még sokan. Sajnos a rendes polgári nevüket nem tudom, mert mindig csak így kerülnek említésre Telefonszámokat tudok hozzájuk, ha érdekes a dolog. Bodó Miki is szépen dolgozik, igaz, hogy ő csak hobbyból szerelget. Én róluk még rosszat nem hallottam. Feróról talán annyi rosszat, hogy lehetetlen hozzá bejutni Miki munkáit látom is rendszeresen, de vele meg kell beszélni, hogy mit vállal el.
Ha nem szekszárdra akkor pestre viszem a motort szervízbe. Úgy gondolom ez sok mindent elmond a környék szervízeiről. 2 napos gumicsere, elcseszett olajcsere csak, hogy a finomabbakat mondjam...
De ha nem ragaszkodsz a szakszervízhez pécsen tudok neked ügyes szerelőket.
Nyuff: Tudom