sziasztok!
Egy kicsit eltávolodik az ember a számítógéptől, és egyből több órába tellik, mire behozza az olvasási lemaradást!
Hbalitól kedvet kapván én is otthoni pakolással/kertészkedéssel töltöttem az elmúlt öt napot, és az a legszebb, hogy semmi látszatja nincs (ha fényképeztem volna a kertet előtte és utánna, most játszhatnánk mi a különbségakétképközött játékot ).
Szegény moci is otthon pihent, csak ma reggel hoztam ki végre!
Egyébként a múltkor sikerült beállítanom a hátsó teleszkópot, és azt a felfedezést tettem, hogy a két oldalon ugyanúgy látszik a beállított érték!
Van ott egy mini kapcsoló, aminek a funkciója az, hogy csak behúzott kuplungnál lehessen indítani. Szerintem az szaraxik, mint ahogy írod, elég meghúzni a kart, és már megy is.
Egy kicsit eltávolodik az ember a számítógéptől, és egyből több órába tellik, mire behozza az olvasási lemaradást!
Hbalitól kedvet kapván én is otthoni pakolással/kertészkedéssel töltöttem az elmúlt öt napot, és az a legszebb, hogy semmi látszatja nincs (ha fényképeztem volna a kertet előtte és utánna, most játszhatnánk mi a különbségakétképközött játékot ).
Szegény moci is otthon pihent, csak ma reggel hoztam ki végre!
Egyébként a múltkor sikerült beállítanom a hátsó teleszkópot, és azt a felfedezést tettem, hogy a két oldalon ugyanúgy látszik a beállított érték!
De kocog télapó, mert nem hozot semmit.
Nagyon Nagyon Boldog Névnapot kívánunk Neked!
Sok : Dooorcsi és Goliat
Nagyon sok boldog névnapot!
Aninak nincs névnapja, mé vásároltá neki?
Az én Istenem Éltessen Soká!
az oldalon térképek is vannak
Anschrift
Triester Straße 258
A-1230 Wien-Süd
Tel. (0043) 1-698 66 33
Fax (0043) 1-698 66 33 30
Öffnungszeiten
Mo.-Fr. 9.00 bis 20.00 Uhr
Samstag 9.00 bis 18.00 Uhr
Anschrift
Kagraner Platz 20
A-1220 Wien-Nord
Tel. 0043-1-204 59 03
Fax 0043-1-204 59 03 30
Öffnungszeiten
Mo.-Fr. 9.00 bis 20.00 Uhr
Samstag 9.00 bis 18.00 Uhr
Jövő héten megyek Ausztriába. A bécsi Louis címét meg tudná nekem adni valaki, esetleg weboldala van?
Köszönöm.
jó vót.
http://maps.google.com/maps?f=...
Kilátni már a tükörrel?