Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Baloldalon a legfelső kép!
Takács istvánt! /takachi TK100/ 16pénz
Nagggyon heles! Mit vetté neki? Úgy értem, konkrétan melyiket?
Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat!
Az Én szívemben Neki mindíg névnapja van!Meg már a plexijén sem látott ki állítólag!
sziasztok!
Egy kicsit eltávolodik az ember a számítógéptől, és egyből több órába tellik, mire behozza az olvasási lemaradást!

Hbalitól kedvet kapván én is otthoni pakolással/kertészkedéssel töltöttem az elmúlt öt napot, és az a legszebb, hogy semmi látszatja nincs (ha fényképeztem volna a kertet előtte és utánna, most játszhatnánk mi a különbségakétképközött játékot ).

Szegény moci is otthon pihent, csak ma reggel hoztam ki végre!
Egyébként a múltkor sikerült beállítanom a hátsó teleszkópot, és azt a felfedezést tettem, hogy a két oldalon ugyanúgy látszik a beállított érték!
Erre nem is gondoltam!
De kocog télapó, mert nem hozot semmit.
Sokat nem lehet érezni, de azért könnyebben kipörög, és a végsebesség is nől - ha ez számít.
mielőbbi gyógyulást!
télapó!
megvan bütykölve, és azért talán picit észrevenni az erő különbséget igy folytás nélkül... bár nyit uton még nem próbáltam... vagy csak beképzelem? :)
Keresztapu!

Nagyon Nagyon Boldog Névnapot kívánunk Neked!
Sok : Dooorcsi és Goliat
Erik!
Nagyon sok boldog névnapot!
Inkább www.louis.de
Nah, örülök, hogy sikerrel jártál!
Aninak nincs névnapja, mé vásároltá neki?

Az én Istenem Éltessen Soká!
Köszi fiúk.
http://www.louise.de

az oldalon térképek is vannak
FunShop

Anschrift
Triester Straße 258
A-1230 Wien-Süd
Tel. (0043) 1-698 66 33
Fax (0043) 1-698 66 33 30

Öffnungszeiten
Mo.-Fr. 9.00 bis 20.00 Uhr
Samstag 9.00 bis 18.00 Uhr
GIGAStore

Anschrift
Kagraner Platz 20
A-1220 Wien-Nord
Tel. 0043-1-204 59 03
Fax 0043-1-204 59 03 30

Öffnungszeiten
Mo.-Fr. 9.00 bis 20.00 Uhr
Samstag 9.00 bis 18.00 Uhr
Jó estét.
Jövő héten megyek Ausztriába. A bécsi Louis címét meg tudná nekem adni valaki, esetleg weboldala van?
Köszönöm.
Egyébként köszi a tippet, ma elhoztam az utolsó XL-es protiinget!Ani meg kapott egy bukót!
Nem baj Papa, Te csak kotord a kéményt!
Kilátni már a tükörrel?
Nah, ezek szerint hülyeséget okoskodtam össze.
Van ott egy mini kapcsoló, aminek a funkciója az, hogy csak behúzott kuplungnál lehessen indítani. Szerintem az szaraxik, mint ahogy írod, elég meghúzni a kart, és már megy is.