Hogyhogy gálya van? nálatok nincs ünnep? ilyen gyönyörű pünkosdön is tolni kell? örülök, h nem terveztem tekergést erre a hosszú hétvégére, mert megenne a penész, hogy 10 fok van és zimankó... na persze eső is kell, hogy 2 hónapja nem volt semmi, na de ez már kicsit sok. és holnap remélem már nem lesz, mert műcakira viszem Zét.
Ilyen korán reggel, ráadásul ilyen "hűvösben" hogyhogy itt?
Amúgy egyre jár az agyunk, ma reggel pont én is ezen gondolkodtam, addig x*100km simán ment vizes úton, itt meg megcsúszik, aztán az Astra is... szóval valószínűleg nem volt tiszta az út.
No szép napot mindenkinek!
U.i.: Ja és papírkutty vagyok, mert végül kocsival jöttem melóba!
Húúúú, vazze! Ilyen kora reggel ilyenekkel sokkolni... Örülök, hogy jól vagy te is, meg a paci is!
Amikor érezted, hogy nem fogod tudni megtartani a gépet leugrottál a motorról? Egyébként nekem is az a véleményem, hogy esetleg olajfoltra mehettél... Hisz, mint írtad az Astras is szépet piruetezett...
Ahogy mondják! Jobb hogy itt vagy és nem ott.....
Bár ahogy a képek mutatják az őrangyalodnak legalább egy DL-e vagy egy Banditja van:-) Mert igen rusnya egy nyom van a szalagkorlátnál......
Hú Dawntez, rám is a frászt hoztad, bár, ahogy kezdted a szöveget... szóval örülök, hogy jól vagy!
Bezzeg én ma ki sem toltam az orrom, valódi papírkutyaként, de majd holnap. Bár akkor meg dolgozni kell menni, viszont legalább nem lesz nagy forgalom.
Na megyek is lassan, jó éjteket!
A fényképen nem látszik minden... pláne az nem, hogy bikinis lányok állnak a kamera mögött. esSO-val, vagy fél órát állítgattuk a díszletet, hogy esős-taknyos-szaros idő benyomását keltsük a kedves nézőben...
Marcsinak meg üzenem, hogy ma nem vala csajozás... De olyan nedves volt a napunk, hogy azt egy vagony pipi sem tudná felülmúlni! Ki is vagyok elégülve... legalábbis az esőmenő részem...
Vazzz Pocaktesó!
Éppen akkor ébredtem,amikor esSO-val recsegtél telefonon. Basssszzz, megjárjuk a Világot, és a célegyenesben jön a sz@r...
Azon ötöltünk, hatoltunk, hogy biztos volt ott némi kőolajszármazék...
Sajnálom, hogy neked így ért véget a mai űberf@sza nap... A lényeg, hogy neked bajod nem lett.
(A cippzár kell, de jobb lett volna, ha én tépem le rólad a saját kacsómmal... )
Nah, igyál egy sört... és nyugtasd a lelked. A vas megjavul eccercsak... te meg egyben vagy.
Hogyhogy gálya van? nálatok nincs ünnep? ilyen gyönyörű pünkosdön is tolni kell? örülök, h nem terveztem tekergést erre a hosszú hétvégére, mert megenne a penész, hogy 10 fok van és zimankó... na persze eső is kell, hogy 2 hónapja nem volt semmi, na de ez már kicsit sok. és holnap remélem már nem lesz, mert műcakira viszem Zét.