Akkor menj ki a 2/A-ra csak vigyázz a trafival .vannak ott is helyek ahol lehet ennyit menni,tudom,mert elég sokat jártam (Szécsénybe)arra.Be vagytok még havazva?
Hy!
azt én is tudom és láttam,hogy nem füst szinű nem is ezért írtam de gondolom,hogy amit te mutattál az ezért is drágább de hosszabb is ahogy mondtad.Nekem is azért kéne magasabb mert 140 fölött már nekem is dobálja a fejem a szél pedig nem vagyok oriás csak 172 cm és mégis .Majd ha sikerűl akkor megnézem és ha kell akkor rendelünk.Köszi az infót.
Megpróbálom képen berakni.
A lényeg, hogy van a "dobozon" egy műanyag-fém csatlakozási pont, ahol a gázbovden kimegy. Az el van repedve egy gépen (ezt mondtam is neked). Ennek a "doboznak" a cseréje mennyibe kerül? Vagy lehet, hogy félrenéztem és a gázkar meg a gázbovden kivezetése független ettől a doboztól?
Jó estét Lányok, Fiúk!
Csak köszönök és már itt sem vagyok...
Képzeljétek, a drágám megmutatta a bandit "felső sebességtartományának alsó szegmensét"....és úgy hogy ott ültem mögötte...
Nah, itt...
Most hajítottam el az evezőt a gályán!
Húúú, Dawntez! Ez gáz... KOCSOG murphy bekaphassa... Ilyen a nagy könyvben sincs megírva. De aszondom rá se ránts! Két sörre vagy a vendégem, mert vészmadárkodtam.
Remélem nem vagyok boszorkány... na, majd a Sugóparton végigjárom a próbákat!
Megyek, megmosom a testem, és símogatom magam... mert szappanozni csak úgy lehet! Aztán alszás, mert 5-kor kelek...
Ez más, és nem füstszínű, mármint a linked!
Nekem a kistarcsai suzuki kereskedés ajánlotta,beszerzési helye nem ismeretes.
Majd megnézed Darázsét vag y az enyémet, és ha tetszik, rendelünk neked is!
A gumi meleg vóóót?
Ez az eszement csajszi meg csak vigyorgott, mint a tejbetök:-)
mert hogy ez Rock n' ROLL:-))))
éjszakai müszak
internetezés
alvás
tudsz élni
mi bezzeg melósok................
Lehet, hogy rámszakad?
Én törvénytisztelő állampolgár vagyok, nem szegem meg a sebességhatárokat.
Pedig otthon is voltam, bütykörésztem a gépet. Sajnálom, hogy nem jött össze.
Ma majdnem mentünk Gyarmatra, de máshogy alakult. Pedig meglátogattalak volna.
ELADÓ cuccok!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
autópályán,ezért még nem szólnak.
De ezt neked tudod!
azt én is tudom és láttam,hogy nem füst szinű nem is ezért írtam de gondolom,hogy amit te mutattál az ezért is drágább de hosszabb is ahogy mondtad.Nekem is azért kéne magasabb mert 140 fölött már nekem is dobálja a fejem a szél pedig nem vagyok oriás csak 172 cm és mégis .Majd ha sikerűl akkor megnézem és ha kell akkor rendelünk.Köszi az infót.
A lényeg, hogy van a "dobozon" egy műanyag-fém csatlakozási pont, ahol a gázbovden kimegy. Az el van repedve egy gépen (ezt mondtam is neked). Ennek a "doboznak" a cseréje mennyibe kerül? Vagy lehet, hogy félrenéztem és a gázkar meg a gázbovden kivezetése független ettől a doboztól?
Csak köszönök és már itt sem vagyok...
Képzeljétek, a drágám megmutatta a bandit "felső sebességtartományának alsó szegmensét"....és úgy hogy ott ültem mögötte...
Most hajítottam el az evezőt a gályán!
Húúú, Dawntez! Ez gáz... KOCSOG murphy bekaphassa... Ilyen a nagy könyvben sincs megírva. De aszondom rá se ránts! Két sörre vagy a vendégem, mert vészmadárkodtam.
Remélem nem vagyok boszorkány... na, majd a Sugóparton végigjárom a próbákat!
Megyek, megmosom a testem, és símogatom magam... mert szappanozni csak úgy lehet! Aztán alszás, mert 5-kor kelek...
NNNNNem va-gyok RRRRo-bot!
Oszt jóccakát Ideseim!
Nekem a kistarcsai suzuki kereskedés ajánlotta,beszerzési helye nem ismeretes.
Majd megnézed Darázsét vag y az enyémet, és ha tetszik, rendelünk neked is!
http://www.autoteka2000.hu/ind...