Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mátraháza.
Igen, a fórumon volt ez téma, de nekem nem teccik. Ha megmondom az árát, neked sem fog. Inkább az ülést meséld, mert az is vmi átfabrikált, ha jól emléxem.
Szia!
Én ezt ajánlom. Két doboz neoluxért (2-3000) forint, ha pedig többen összeálltok akkor még olcsóbban ki lehet szerintem hozni:
http://www.colorpor.hu/galv.ht...

Én oldaldoboz-tartót csinálnék. Jelenleg 10-mm-es kerek tömör vasból szeretnék. Csőből csőhajlító hiányában nem tudom megcsinálni. Valakinek esetleg nincs csőhajlítója? Egyszerűen azt se tudom, hogyan álljak neki... Ha megvenném 60 000 lenne... kicsi drágállom...
Nanáhogy, teljesen besárgultam ...
Felültem sok sok gépre......
Nekem 3 motor jött be

BANDIT, GSX-F650 (bandit csak fejidommal), BK......

Ültem sok sok chopper, cruiser gépen is, de engem egyszerűen MEGÖL a széles tank a combomnál......

Ami téma volt a héten......az ugye a CBF....
Nekem specc nem tünt olyan kényelmesnek mint a bandit.......EZ NEM LESZÓLÁS! Csak ugye nincs 2 ugyan olyan ember.

A halál még ma is a rizsrakéta:-)
Az SV szétnyomta a hasam:-)
Sziasztok!
Keresek GS500hoz indexes visszapillantó tökröt!
Aki tud segítei,szóljon!
Köszi!
Hali emberek:-)

Örömmel jelenthetem be hogy Firstladym átesett a tűzkeresztségen:-)
Sikeresen megáztunk:-))))))) És ami a csúcs, hogy egy negatív hangot nem adott:-) ÉLVEZTE:-))))) És ezt mindenki értse úgy ahogy akarja:-)))))

esSO!
Nézd csak!
Szerintem ez egy fasza megoldás egy lámparepedésre ha elütsz egy galambot.
Mert március van, sütött a nap, száraz volt az út.....meg már nem bírtunk magunkkal!
Csak ott volt hó, ahol fényképeztünk.
Írígykedsz Ciccah?
Sziasztok!

Nem írtad, milyen Garmin, de igazából mindegy: a mocira kell rakni egy szivargyújtó-aljzatot (más célra is hasznos lehet ), és a navihoz pedig kell egy szivargyújtó töltő. Ha autós fajta, akkor úgyis van hozzá, ha turista, akkor külön vehető.
A hol az nem kérdés, a MIÉRT? annál inkább...
Sziasztok!
Motoromon Garmin gps-t használok,de az akku gyorsan lemerül! Tudtok-e olyan megoldást, h rákötöm egy kábellel az akkura?
Várom a válaszokat!
Üdv
Na, hol jártunk ma?

Hát ez nem lehet igaaaaaaaz !
http://www.idokep.hu/?oldal=el...
Bakker, nézzétek megcsütörtököt...
Mostan nem fog, mert nem megyünk le a térképről De hazafelé Nektek KÖTELEZŐ program hozzánk bejönni! Fogkefe nélkül persze...
Najah, hacsak nem fog akkor havazni vagy ilyesmi .
Basszus, tavaly ilyenkor már mittomén hányadik száz vagy ezer km-t nyomtam a moccba, most meg mentem vele kb százat .
Megint szét fog menni a kezem évadnyitás végére .
Kűggyek egy Xanaxot?
Nyugizzá le, mer 2 hét múlva évadnyitó!

Ez egy ilyen nap. Ma már hisztiztem is, nem csoda, ha nem találom a betűket .
anyalok és társaira gondolok.
Hehehe, ez van, ha nem olvasom át, amit írok, csak fél másodperc alatt pepötyögöm és leütöm a zentert . A leheccséges az véletlen, a zössszestöbbi direkt volt .
Amúgy akkor ezek szerint nem fog hónapokig füstölni a motor ott elöl, ez megnyugtató ...
Cicc, Te ittál, mert érdekesen írsz. És nem a stílusodra értem.
Sztem nem. De ha meg igen, akkor jó helyen lesz az új festés alatt.
Hmmmm.... Az leheccséges, hogy ez a festék most csúnyán, de belégett a kipöffbe és az életben nem fogom leszedni róla ?
Béla! Ilyet nem tunni! Eccerű, menny a tüntetők után.

Nagyon megáztatok?
Pff!
Kosúttér? Az gáz, hogy egyelőre fingyomsincsholvan? De okéjos, majd kipuhatolom Ttől és útbaigazgat.