40-50ezres rúgócserén azért megijedtem, de a 15 már lényegesen barátságosabban hangzik . Dawntezé van utolsó állásban, majd este megkérdezem miért.
Az én súlyom alatt szerintem mindent vissza kell majd puhítani, mert nem vagyok egy nagydarab ember (65kg és 170cm). Nem tudom Dawntez mekkora, de nem hiszem, hogy lényegesen kisebb lenne, mint én
OFF
Hétvégén felültem a szomszédom BMW R1200GS-ére. A felültem az kábé úgy nézett ki, hogy az egyik lában lábujjhelye leért a másik oldalon meg volt van fél méter a földtől. Szerintetek le tudtam venni oldaltámaszról? A szomszédom amúgy 190centi és 110kiló, neki azért ez a művelet gondlékül megy...
Mint látthatod Én nem tökölök azzal hogy a cimbim mocija......
Ha szar valami akkor megmondom......És itt mindenki!
Szóval TÉNYLEG nem azért mondják itt Dawn gépét, mert haver, HANEM mert tényleg jó, ismert, használt.....
Aki pedig mocit vesz az számoljon kölcségekkel is, hiszen a motort szervízelni kell.
Aki nem akarja? Az vegyn újat.....arra van 2 év gari.
Én anno az Apriliámmal nagyon befürödtem és EZÉRT volt új a Gs-em is, és a Banditom is......mert 2 évig motorozni akarok, nem szervízelgetni. De ennek hátránya a magas ár.......hiszen ha vettem volna egy használtat az olcsóbb, de nem tudni mi lesz belőle.
Tudatosan veszed hogy 5-10.000km múlva rugócsere......
Vagy veszel egy olyat amiről nem tudod, nem számítasz rá, és besül a blokk, ami több százezerbe fog fájni?
amúgy friss infó:
Suzuki Hollós:
1db rugó - 6000ft+ áfa! (szóval nem 40-50:-)))
Ezt most kérdeztem meg!
Én is úgy adtam el a gépet, hogy a teljes szervízelés le volt írva, és az ember azt mondta, hogy EZÉRT vette meg. Pedig volt egy olcsóbb, F-es gép is, de ott az eladó csak himmel-hámmal beszélt, vagyis gyanús volt.
Ilyen pl a KM állás.....
Nem azért fogom megvenni a gépet, mert az egyikben CSAK 22-ő van a másikba meg 40, hanem mert láttom rajta hogy mi volt cserélve, mire kell számítanom.
Ha a teló az utolsó állásban van, az azt jelenti hogy állítható ugye a rgója, és az tökig be van tekerve.
Alapban 7 egység szokott lenni.......és alapban a 3-4-esre van beállítva (a banditomon is 4-esen van a mai napig)
Az hogy be van tekerve az lehet azért mert az ipsének gyengének tünt és erősített rajta........
a., csak érzés.....tehát erősített rajta
b., szarrá ment a rugója.....abban a gépben nem 20-30-40 de nem is 50.000km van, hiszen egy GS rugója sokat bír.
c., nem ért hozzá.....mert lehet hogy csak olajprobléma
ha a rugó a gond az nem 2ft......hanem soooook!
és ismervén az emberi gondolkodást az bizony az lesz, hiszen sokkal egyszerűbb befeszíteni a rugót, mint szétszedni a telót és egy kicsit keményebb olajat tenni bele.
Ha pedig be van feszítve a rugó, akkor az már rossz.....
Ezért nem szabad fent hagyni a hátsó tagot is 7-esen ha egyedül vagy, mert a felfeszített rugó beáll, és arra terhelődik....
Szóval a olyat olvasol hogy tökig be van tekerve akkor számolj azzal hogy 5-10.000km múlva rugócsere, ami az ucsó infóm szerint kb 40-50.000ft-os összeg
Erik!
Daniéknál van a suliban teljesítménymérő pad? Kiötlöttem, hogy szívesen látnék a falamon egy teljesítmény és nyomatékgörbét. Utána kérdeznél? Áldoznék is rá, és szívesen szurkolnék a DynoJet mellet a kis GS-nek, hogy nagyot alakítson!
Nem mellékes, hogy egy kávét meginnék nálatok...
A 2 tankolás utáni lerobbanás mindegyik vásárlásban benne van.
Egyik ismerősöm vett egy 1,2-es banditot a barátja segítségével-tanácsával. Hozzátenném, hogy ez a barát egy sokat látott és tapasztalt motor szerelő, -építő. És sajnos (már nem emlékszem hogy mi volt pontosan a gond), de a gépre még egy csomót időt és pénzt kellett költeni, mert valami baja lett. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy van ami még a szakavatott szemnek is láthatatlan.
Tavaly nyáron itt is volt ilyen "buli". Délután a haverokkal fociztunk a ház előtt meg a büdös cigány szaggatta szét a zsákokat. Mondtuk neki hogy semmi fém nincs benne, stb. Aztán kezdetét vette a kurvaanyázás, persze a cigány kezdte. Ahogy elindultunk kifelé beugrottak a Merdzsóba és elmentek. Aztán meg egész éjszaka nem tudtunk aludni, nehogy kipakoljanak minket.
Nem tudom miért nem szüntetik meg a fémfelvásárlást? Hol van itt vas és acélipar? Csak a bűnözés melegágya: lopják a fontos kábeleket még ha 1000 Volt van benne, akkor is, oszlpokat, csatornafedeleket, szobrokat.
A lomot pedig a szeméttelepen is szét lehetne vállogatni, a cégek meg ugy is külön leadhatják.
Ma lomtalanítás van az utcánkban. Fél 6-kor keltem a 20 másodpercenként elhaladó "ezerötös" Ladák és utánfutóik miatt... és sehol egy közterület felügyelő... EZEK, meg túrnak szét mindent, és hajigálják szét a kikészített motyókat... Tuti, hogy mágnes van a tenyerükben! Még abban is találnak vasat, amiben alig van.
Készítem a forintokat, mert ahogy cibálják a sok sz@rt, szétszórnak jó néhány szeget, csavart, apró vasdarabot... a gumisomnak tuti viszek 2 defektet az elkövetkező 1 hónapban!
Én ezért nem fényképezkedem a reggeli kávé előtt! Bár, ha orvul letámadnak egy lencsével... hát, mélyen együtt tudok érezni veled!
Nagyon remélem, hogy az évadnyitóra rendbejön a hű fegyverhordozó...
Remélem, ez nyálcsorgatós szmájli. Elég furán hat...
Annak szántam, nem hányósnak...
Egyébiránt tiszteletét tette a mocinál végre a villanyász úr.
Villanytéren kutya baja.
Vszeg szabadonfutó. Tán csak görgők, tán gőzöm sincs, de kezdek megkattani, úgy mennék már vele egy karikát.
Mindenesetre még bízok abban, hogy esetleg 4.-ére felhördül...
Sziasztok!
Dawntez! Ha aktuális lesz, engem érdekelne az oldaldoboztartó konzol.
U.i.: Bocs az orcáért, amit a Kacsa orvul feltett ide népeket riogatni!
Az ott még a reggeli kávé mellettem.
- A nő bemegy a szőnyegkereskedésbe, válogat,majd lehajol, hogy
- megtapintsa az egyik szőnyeget. Pukizik egy nagyot. .....
- Elvörösödve megkérdi az eladót:
- Ne haragudjon, mennyibe kerül ez a szőnyeg?
- Hát asszonyom, ha az érintésétől elfingotta magát, az
- árától be fog szarni!
Az én súlyom alatt szerintem mindent vissza kell majd puhítani, mert nem vagyok egy nagydarab ember (65kg és 170cm). Nem tudom Dawntez mekkora, de nem hiszem, hogy lényegesen kisebb lenne, mint én
OFF
Hétvégén felültem a szomszédom BMW R1200GS-ére. A felültem az kábé úgy nézett ki, hogy az egyik lában lábujjhelye leért a másik oldalon meg volt van fél méter a földtől. Szerintetek le tudtam venni oldaltámaszról? A szomszédom amúgy 190centi és 110kiló, neki azért ez a művelet gondlékül megy...