Ez volt az a pillanat mikor elkezdődött a GS500 topic ÉLETE.....
eddig csak pár oldal volt naponta, innentől meg volt hogy egy nap 10-15 oldal is telement!
MÉG!
Itt nagyon sokan nem voltak azok, azt mióta megismerkedtünk személyesen is - hááááááááát nem mnetünk sokat együtt....
Csak 1 egy hetes H-A-SLO-I-SLO-A-H túrát
No meg idén egy 5 napos Lengyel túrát
és baromi sok 1-2-3 napos túrát:-)
És ugye ha bejön egy nő is? akkor ott már kell a hely!
Szóval hidd el!
Sokba lesz majd neked ha külön-külön veszed meg.
Dawntez meg szerintem belemenne, ha az extrákat nem most és nem 1 összegben fizetnéd ki - PERSZE ez az Ő döntése.
A második pöpecül néz ki -DE!
Szerinted aki KENDA gumit használ, az mennyit ment vele?
Alapban a guma 18-22.000-ret elmegy.......
Ezen KENDA van, vagyis egy KALAP SZAR...... az első esőben rongyá fogod törni a gépet!
Nagyon jó a KENDA, biciglire, quadra.....de motoron MAX a bügykös, enduró gumija jó.
Ha rákeresel, MINDENKI le fog beszélni róla, mert baromira csúszik!
Bexinek volt anno a GS-en, alig ment vele és le ios cserélte mert GYILKOS.
Ez a gép túl szép állapotbanm van a 22.000km-hez, vagyis nekem van egy olyan érzésem, hogy MEG LETT CSINÁLVA ELADÁSRA.......
Az meg ugye vicc, hogy MINDEN motor 20-30.000km-ert ment?
Nekem 19.000 van a gépbe és még nincs 1,5 éves....és tavaly még pénzem se volt!
Most kaját nem tudok venni, de már benne van 900km.......
Akkor szerinted ez mennyire reális?
JA!
Vigyázok a banditra, de a kormánykiflim, már most karcos.....ezen meg minden PATTENT fényes....
Szóval Nem azért mondom Dawntezét, mert Őt ismerem és megbizok benne, hanem mert ez a másik túl szép hogy igaz legyen! Az "tuti", hogy nem 22-ő van benne.
De nézd meg!
A gumit is! ha alig kopott akkor tuti hogy nem, hiszen 4000km alatt azért kopik a guma rendesen.......
Szóval tényleg fel kell tenned a kérdést és egy ismeretlen szebb állapotban lévőt (külsőleg) vagy egy ismert, és kicsit használtabb kinézetüt?
Itt tényleg csak tippeket tudunk adni, döntened NEKED kell.
Az tuti!
Kérj meg egy embert akinek GS-e van, hogy menjen el veled!
Ő már hangra megmondja hogy ez biza nem olyan, mint amilyennek lennie kell.
Tegnap szakadó esőben értünk fel.......lehetett is látni ki az IGAZI hülyegyerek:-) Mert azért volt pár motoros-MOTORRAL:-)))))
Amugy tényleg!
Aki fehér motoros ruhát vesz az vagy olyan, mint Esély Nulla ismerősei (csak a városban motoroznak, mert ott nincs bogár) vagy annyi a mocizás, hogy motorostalira el, ott vetközés .....
Az ilyen embert elvinném a 2008-as HELPRE.......
Talán emlékeztek, hogy hogyan néztünk ki az M5 végére:-)))))
Az igaz, de tökéletesen jól éretem magam.
Az üléshelyzet szinte full BANDIT:-) annyi volt plusz, hogy a KIBA....ott széles ülés miatt a seggem jó helyen volt:-)
Én még sosem voltam, de nem is hiszem hogy 2010-ben megyek.....
Elégé zsibvásáros feeling volt bennem, ahol mindenki cuppant ránk, hogy ezt vegyünk...ezt vegyük.....
Egy dolog hiányzott.......a festet csajok......egyet se láttam......
Van más is.
2 éve Hápi nekem forditottat hozott......ezért nem ment be a helyére.......Ezért mondtam hogy meg kell nézni a savas túlfolyót is, és ahogy mondod a polaritást is....
Ennyi iddős motornál számomra teljességgel hihetetlen a 22ezer km!
Én nem tudom ki, mennyit motorozik, de az enyém most 1 éves,és ma vittem a 24ezres szervízre!
Ha valaki csak nagyon keveset használja, és csak napsütésben gurul vele hétvégenként egy kicsit,az is legalább 5ezret megy egy évben! Kíváncsi lennék a szervízkönyvére, hogy az első 2évben ameddig garanciális volt, tényleg évente volt-e olajcseréje!
Srácok, nagyon köszi!
Ennek lehet, hogy simán felültem volna, mert bizony nálam is fontos szempont a km óra állása.
Én sem vagyok "sportmotoros" és ezért is szeretnék valami olyat találni, amit hasonló mentalitással kezeltek, mint az enyémet.
Érdekes, hogy "tudatos vásárló" vagyok és mégsem szúrt szemet nekem sem, hogy az összes eladó motor 15 és 40e km között futott...
Dawntezhez holnap este megyek. Azt mondta, csinál fényt
Nézz csak szét a hirdetésekben, akárhol. Tényleg minden motorban - típustól függetlenül - annyi van.
Természetesen mi nem akarunk dönteni helyetted, nem erről van szó. Csak még véleményt sem tudunk mondani egy fénykép alapján. Lehet törött volt a motor, esetleg trehány a gazda, stb stb. Nem tudhatjuk.
Azt viszont én ki merem jelenteni, hogy dawntez nem az. A vezetési stílusa sem sportmotoros - mindig őrá kellett várni! Bár ez abból adódik, hogy nem tud motorozni. (bocsi dawn, de ezt nem bírtam kihagyni, tanulok Tibkintől.
Csak gondolj bele: a legkevesebb amit megy valaki a motorjával mondjuk 5 ekm- ez szinte már nem is motorozás (csak napsütés, 20 fok stb) (én megyek ennyit + ugyanennyit robogommal a többi autóval, ahol a költségeimet full fizetik )
átlagos motoros inkább 10-15 ekm-t megy (első évben én is mentem a GS-el ennyit)
Egy megrögzött motoros 20 körül megy.
Ha sok tulaja volt a motornak akkor a kezdeti több motorozást vedd figyelembe.
A többi már csak matematika, szorozni tudsz
A hirdetésbe meg elöször azt nézed mennyi km van benne, tehát a kedvedbe járnak
Félreértés ne essék, nem azt akarom, hogy döntsetek helyettem, a véleményetek érdekel. Viszont amit mondtál, hogy minden motor gyakorlatilag ugyanannyit futott, az megfogott... Eddig fel sem merült bennem, de most, hogy mondod tényleg... Kezdem úgy érezni, hogy többet ér az ismert tulaj, mint a megadott száraz adatok. Pláne, hogy egy próbakör alatt úgysem derül ki, hogy bármi baja is van/lehet.
A kiegészítőkre nincs szükségem, nem vagyok túrázós.
Bocsi! Csak nekem is ezt írtad annak idején, gondoltam továbbadom, mint jó tanács, ne neked kelljen! Amúgy, ha sürgősen kellett volna, vagy nehéz lett volna beszerezni, akkor tényleg áthúztam volna azt a csövet én is.
Ne várd itt senkitől, hogy azt mondja, hogy a másikat vedd meg! Egy vadidegen motort fénykép alapján senki sem tud megítélni. A kép lehet kicsit csalóka is. De ha neked az a szimpibb, menj el, nézd meg.
Csak te dönthetsz! A km órával nem feltétlen kell foglalkozni, mert érdekes módon minden eladó motorban - az 5 évestől a 15 évesig - 25-30 ezer közötti a futásteljesítmény. Érdekes, hogy mindenki pont annyit megy!
Az extrákra is azt tudom mondani, amit Old Piet. Ha túrázni akarsz vele járni, előbb-utóbb szükséged lesz rá, és szerezheted be apránként, sok utánjárással. Amennyiben nincs ilyen terved, természetesen nem szükségesek a cuccok. De ezt is csak te tudod.
Szerintem mindketten jobban jártok, ha extrákkal együtt bonyolitjátok az üzletet. Te azért mert sokkal többe fog kerülni, ha veszel ill csináltatsz rá ilyeneket a veszötségről nem is beszélve (meg a tartó ugy tudom erősebb mint a gyári és pl a Givi csak topcasetartot kinál a GS-hez:-(
Dawntes is jobban jár mert nem kell külön árulgatnija,
Sziasztok!
Úgy néz ki, 2 gép maradt a végső "fordulóban".
Dawntez gépe, megfosztva minden "extrától" 550000 Ft-ért. Íme: http://www.kepesmotor.hu/suzuki-utcai_klasszikus/p132438
Illetve egy másik gép, amit szombaton nézek meg. Gyakorlatilag annyiban különbözik Dawntezétől, hogy 37000 helyett csak 22000 km van benne, cserébe 10000-el drágább. Viszont ismeretlen az előélete.
http://www.hasznaltauto.hu/2382941_suzuki_g
s500e_2001
eddig csak pár oldal volt naponta, innentől meg volt hogy egy nap 10-15 oldal is telement!
ENNYI GS volt
MÉG!
Itt nagyon sokan nem voltak azok, azt mióta megismerkedtünk személyesen is - hááááááááát nem mnetünk sokat együtt....
Csak 1 egy hetes H-A-SLO-I-SLO-A-H túrát
No meg idén egy 5 napos Lengyel túrát
és baromi sok 1-2-3 napos túrát:-)
És ugye ha bejön egy nő is? akkor ott már kell a hely!
Szóval hidd el!
Sokba lesz majd neked ha külön-külön veszed meg.
Dawntez meg szerintem belemenne, ha az extrákat nem most és nem 1 összegben fizetnéd ki - PERSZE ez az Ő döntése.
A második pöpecül néz ki -DE!
Szerinted aki KENDA gumit használ, az mennyit ment vele?
Alapban a guma 18-22.000-ret elmegy.......
Ezen KENDA van, vagyis egy KALAP SZAR...... az első esőben rongyá fogod törni a gépet!
Nagyon jó a KENDA, biciglire, quadra.....de motoron MAX a bügykös, enduró gumija jó.
Ha rákeresel, MINDENKI le fog beszélni róla, mert baromira csúszik!
Bexinek volt anno a GS-en, alig ment vele és le ios cserélte mert GYILKOS.
Ez a gép túl szép állapotbanm van a 22.000km-hez, vagyis nekem van egy olyan érzésem, hogy MEG LETT CSINÁLVA ELADÁSRA.......
Az meg ugye vicc, hogy MINDEN motor 20-30.000km-ert ment?
Nekem 19.000 van a gépbe és még nincs 1,5 éves....és tavaly még pénzem se volt!
Most kaját nem tudok venni, de már benne van 900km.......
Akkor szerinted ez mennyire reális?
JA!
Vigyázok a banditra, de a kormánykiflim, már most karcos.....ezen meg minden PATTENT fényes....
Szóval Nem azért mondom Dawntezét, mert Őt ismerem és megbizok benne, hanem mert ez a másik túl szép hogy igaz legyen! Az "tuti", hogy nem 22-ő van benne.
De nézd meg!
A gumit is! ha alig kopott akkor tuti hogy nem, hiszen 4000km alatt azért kopik a guma rendesen.......
Szóval tényleg fel kell tenned a kérdést és egy ismeretlen szebb állapotban lévőt (külsőleg) vagy egy ismert, és kicsit használtabb kinézetüt?
Itt tényleg csak tippeket tudunk adni, döntened NEKED kell.
Az tuti!
Kérj meg egy embert akinek GS-e van, hogy menjen el veled!
Ő már hangra megmondja hogy ez biza nem olyan, mint amilyennek lennie kell.
Tegnap szakadó esőben értünk fel.......lehetett is látni ki az IGAZI hülyegyerek:-) Mert azért volt pár motoros-MOTORRAL:-)))))
Amugy tényleg!
Aki fehér motoros ruhát vesz az vagy olyan, mint Esély Nulla ismerősei (csak a városban motoroznak, mert ott nincs bogár) vagy annyi a mocizás, hogy motorostalira el, ott vetközés .....
Az ilyen embert elvinném a 2008-as HELPRE.......
Talán emlékeztek, hogy hogyan néztünk ki az M5 végére:-)))))
Az üléshelyzet szinte full BANDIT:-) annyi volt plusz, hogy a KIBA....ott széles ülés miatt a seggem jó helyen volt:-)
Én még sosem voltam, de nem is hiszem hogy 2010-ben megyek.....
Elégé zsibvásáros feeling volt bennem, ahol mindenki cuppant ránk, hogy ezt vegyünk...ezt vegyük.....
Egy dolog hiányzott.......a festet csajok......egyet se láttam......
Van más is.
2 éve Hápi nekem forditottat hozott......ezért nem ment be a helyére.......Ezért mondtam hogy meg kell nézni a savas túlfolyót is, és ahogy mondod a polaritást is....
Én nem tudom ki, mennyit motorozik, de az enyém most 1 éves,és ma vittem a 24ezres szervízre!
Ha valaki csak nagyon keveset használja, és csak napsütésben gurul vele hétvégenként egy kicsit,az is legalább 5ezret megy egy évben! Kíváncsi lennék a szervízkönyvére, hogy az első 2évben ameddig garanciális volt, tényleg évente volt-e olajcseréje!
Ennek lehet, hogy simán felültem volna, mert bizony nálam is fontos szempont a km óra állása.
Én sem vagyok "sportmotoros" és ezért is szeretnék valami olyat találni, amit hasonló mentalitással kezeltek, mint az enyémet.
Érdekes, hogy "tudatos vásárló" vagyok és mégsem szúrt szemet nekem sem, hogy az összes eladó motor 15 és 40e km között futott...
Dawntezhez holnap este megyek. Azt mondta, csinál fényt
Természetesen mi nem akarunk dönteni helyetted, nem erről van szó. Csak még véleményt sem tudunk mondani egy fénykép alapján. Lehet törött volt a motor, esetleg trehány a gazda, stb stb. Nem tudhatjuk.
Azt viszont én ki merem jelenteni, hogy dawntez nem az. A vezetési stílusa sem sportmotoros - mindig őrá kellett várni! Bár ez abból adódik, hogy nem tud motorozni. (bocsi dawn, de ezt nem bírtam kihagyni, tanulok Tibkintől.
átlagos motoros inkább 10-15 ekm-t megy (első évben én is mentem a GS-el ennyit)
Egy megrögzött motoros 20 körül megy.
Ha sok tulaja volt a motornak akkor a kezdeti több motorozást vedd figyelembe.
A többi már csak matematika, szorozni tudsz
A hirdetésbe meg elöször azt nézed mennyi km van benne, tehát a kedvedbe járnak
Félreértés ne essék, nem azt akarom, hogy döntsetek helyettem, a véleményetek érdekel. Viszont amit mondtál, hogy minden motor gyakorlatilag ugyanannyit futott, az megfogott... Eddig fel sem merült bennem, de most, hogy mondod tényleg... Kezdem úgy érezni, hogy többet ér az ismert tulaj, mint a megadott száraz adatok. Pláne, hogy egy próbakör alatt úgysem derül ki, hogy bármi baja is van/lehet.
A kiegészítőkre nincs szükségem, nem vagyok túrázós.
Ezek a mondatok csak és kizárólag az én véleményemet tükrözik, ettől másé nyugodtan eltérhet.
Csak te dönthetsz! A km órával nem feltétlen kell foglalkozni, mert érdekes módon minden eladó motorban - az 5 évestől a 15 évesig - 25-30 ezer közötti a futásteljesítmény. Érdekes, hogy mindenki pont annyit megy!
Az extrákra is azt tudom mondani, amit Old Piet. Ha túrázni akarsz vele járni, előbb-utóbb szükséged lesz rá, és szerezheted be apránként, sok utánjárással. Amennyiben nincs ilyen terved, természetesen nem szükségesek a cuccok. De ezt is csak te tudod.
Ezt nem vártam volna tőled, Tibkin tesó - még ha igazad van, akkor se.
Dawntes is jobban jár mert nem kell külön árulgatnija,
Az pont olyan mint a gyári.(polaritás,levegőző)
Úgy néz ki, 2 gép maradt a végső "fordulóban".
Dawntez gépe, megfosztva minden "extrától" 550000 Ft-ért. Íme: http://www.kepesmotor.hu/suzuki-utcai_klasszikus/p132438
Illetve egy másik gép, amit szombaton nézek meg. Gyakorlatilag annyiban különbözik Dawntezétől, hogy 37000 helyett csak 22000 km van benne, cserébe 10000-el drágább. Viszont ismeretlen az előélete.
http://www.hasznaltauto.hu/2382941_suzuki_g
s500e_2001
Vélemény?