Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehát tudhatná: A világ halad előre, változik. És neki egy gondos új gazda fogja a gondját viselni. Nem a zúzógépbe megy! A kis butus.
"Vagy tényleg lelke van? És jól érzi magát nálam?"
A válasz IGEN, szeret Téged, és nem akar elhagyni

De komolyan...ez gáz, sajnálom
Elkapta volna a vírus Tibitől?
Vagy Teddy küldte rám möööörfit?
Vagy tényleg lelke van?
(nekem már nincs!) Azértis a szabad ég alatt alszik! Ponyva nélkül!
Ciccccc!
Elkűttem a műűűvtöt Remélem nem nagyon gáz, hogy nem érzem túl jónak Várom a véleményezést holnap!
Kitartást!
A jobbos idom alatt alatt, annál az elemnél, mint tavaly Tibifutáré. Innen kapja az önindító az áramot, vmi relé, előtte egy biztivel. Asszem.
Ha végiggondolom akkor ez égett be, majd le.
Az akkusaru forró volt. Ez eddig "jó".
De mitől ment el a tompított toláskor?
Sziyyasztok 500 as ok
Hol kattogott és hol füstölt?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁ!

SÁÁÁÁÁÁJSZE!

EKKORA BLAMÁT!
(gondolok ám csúnyábbat is!)

Teddy: Te emlegetted mörfit? (így kisbetűvel! hogy kapja be)

A világ nem látott ilyet!

Kezdődött a hétvégén a főfékmunkahengerrel. Az szerencsésen megoldódott. Tegnap este összeállt. Ma, mondom, kipróbálom. Ezzel mentem melózni, majd Pest körül kerültem egy kört. Ja és nem égett le a kipuról az új festék!

Megjön a vevőjelöltem, körbenézzük, beszélgetünk. Kipróbálná. Persze. Beöltözik. Gyujtás, indítózás. Katt, katt, semmi!
Újabb indítózás, katt, füst. Még egy párszor, semmi. Világítás tökéletes, hosszú is. Levert a víz.
A srác csak néz, én égek! szabadkozok (teljesen tiszta lelkiismerettel).
Toljuk be. Úgyis lett. Ki is égett a tompított!

Most mi a kuki van? Azóta már nem is kattog. Gondolom a végén a főbizti is elment. DE MITŐL!

Szétb... az ideg!

Azértis nyelek egy feles házit meg egy sört!

Vagy tényleg lelke van? És jól érzi magát nálam?
Ezt nem üzenik, csak meglátták a beírásom.
Darázs!
Itt a plexi amit akarsz!
17cm-el hosszabb mint a gyári, és füstszínű!
22ropi!
Lassan járj, tovább érsz!
Na, az penge lenne...
Azt üzenik, hogy " Apaaaaa!"
Baloldalt, a hátsó villa töve fölött, ahol az ív hátrafelé kezd kanyarodni!
Na! Én is bejelentkeztem az 1000km-es szervízre!
Már csak 800 hiányzik hozzá . Április 4-ig meglesz. Veszek téligumit...
Mi az Isten, szófosásod van? Még ennyi beírást.
Én meg nagy ráérős időmben beleapplikáltam a Tibkin féle ledsort a hátsó dobozba. Mosmá ott is van féklámpa.
Hol kellett festeni a vázat?
Csak mert napok kérdése és én is szétborítom a szűrő- és olajcsere miatt, megnézném...
Van, a MAMI kamionban!
Majd megtudom, mikor lehet ingyen menni, oszt bejelentem mindkettőnket!
Most szerdán akartam a kiállításon méretni velük, de aznap nem volt rá lehetőség!
Blue!
13ezr Ft a különbség munkadíjban egy 12ezreshez képest!
Minden ua,csak a szelepállítással több!
Megjegyzem minden szelep stimmelt! A vázamat festették egy helyen rozsda miatt, a légszűrőt meg kifújták!
Van d is.
A gyári beállítás 75 kg-os rájderre van tervezve. Vegyétek figyelembe hogy a bandit első teleszkóp rúgózási útja 130mm a hátsóé 136mm.
Végigmértem középsztenderen oldalsztenderen kb 75 kilós rájderrel velem és velem +utas. Megdöbbentem.
Általában az ajánlás hogy az első 1/3-ot a hátsó 1/4 rúgóútnyit süllyedjen menet közben. A 75kg-os rájderrel kb igaz is. Én 105kg vagyok. Bizony kellett állítani az előfeszítésen. És ne gyertek azzal hogy elég ezt Rossinak beállítani. Ugyan is ez a hasmagasságot is befolyásolja és nem 2mm-el. Legalábbis nálam.
Őszintén mondom, nem kisebb!
Szijja mindenki !
Olvasás lészen, ahogy elnézem...
Persze, hogy megy.. hiszen a súlya lenyomja!