Látod, nem véletlenül dicsértem! Motorikusan ismerős lehet neked , de a "kaszni" más, kimondottan hosszútávú túrázásra fejlesztve. Tényleg jó gép, és nem azért, mert nekem az van, hanem azért van az, mert jó gép.
Rajtad kívül nem is ült a DL-eken senki..
Bezzeg az Intrudereknél sorszámot kellett húzni!
Szubjektív vélemény: A kiállítás szombaton, mazochisták gyűjtőhelye!
esSO
Eddig azt hittem, hogy nagyon elfogult vagy motorügyileg, de ma rájöttem hogy tévedtem. Voltam fent a motorkiállításon és többek között felültem a DL-re is és messze annak volt a legkényelmesebb az üléspozíciója! Még a Bandit is elbújhat mögötte. DL
Az egy rajz a gyári állapotról! Ki tudja, hogy az évek folyamán milyen kütyükhöz húztak be még kábeleket, amik a kiszerelés után esetleg sehova sem mennek!
simán velünk tarthatsz szerintem. (Ottalvós bulin 1L Jager a belépő, a többiek isznak ilyeneket. Csak nálam van megörzésen, mert én nem iszom ilyeneket! pfujj....) Április 4. ÉVADNYITÓ! ! ! ! ! ! ! !
Bezzeg az Intrudereknél sorszámot kellett húzni!
Szubjektív vélemény: A kiállítás szombaton, mazochisták gyűjtőhelye!
Eddig azt hittem, hogy nagyon elfogult vagy motorügyileg, de ma rájöttem hogy tévedtem. Voltam fent a motorkiállításon és többek között felültem a DL-re is és messze annak volt a legkényelmesebb az üléspozíciója! Még a Bandit is elbújhat mögötte. DL
ITT!
Meg is lepett volna ha nagy lenne.
Kérdesem a következő lenne...
Mennyinek kell lenni a szelephézagnak?
Idő jó volt, úgyhogy magam megnyugtatása miatt megcsináltam.
Te valami szorgalmi feladatot csináltál!