Szerintem motort (sajnos?) szerelemből vesz az ember, az árat is belekalkulálva! Mikor kiválasztod,hogy miket nézel meg, és milyen sorrendben,ott már félig eldől a dolog. Ha nem ér csalódás a helyszinen, lehet, el se mész a következőhöz. Ismerősöm idén 3 mociról maradt l, pedig ott volt a pénz a zsebében, csak lekésett róluk.
Nem akarom megnehezíteni a választást, de ezt el akartam mondani!
Hát mackótesvér... én azt mondanám, hogy XLV... Bocsi esSO, elfogult vagyok.
Ja és Dawntez motorjáról szeretnék én is mondani: a "nemdohányzó" kifejezés nincs benne a hirdetésbe! Tetőkárpitcsere? Joccakát evribadi! Teddy, te meg menj el feltransalpolódni kicsit... finom volt AZ a pöri Türelmeséknél, na!
Egyébként szar érzés. Mert egyiket ezért vennéd meg, a másikat azért vennéd meg. Ráadásul igazi alapja nincs a döntésednek, mert csak egy 20-30 perces benyomás az egész...
Amúgy számít egyátalán az a 10000 km? 25000 vagy 35000 nem mindegy?
Sajna minnél tovább hezitálsz, annál nehezebb dolgod lesz. Bármelyik 8-10 éves motort vállasztod, van benne rizikó. Ezt fel kell vállalnod, hiszen nem egy ujszerü 1 milliós motort akarsz.
Döntsél minnél hamarabb, mert beleörülsz. Ha késöbb egy két aproság előjön belefér , hidd el a másiknál meg mást kellett volna javítani.
És hidd el a GS-ek egyszerüek, tartósak és még mindig a legkönnyebb a javitásuk.
Közel sem amatőr... sok pénzt fogsz kiadni, támogatást megerősítést vártál. Itt minden "idegeskedő" csak leírta a véleményét... és éppen az ellenkező hatást váltotta ki belőled. Hadd ne mi tehessünk róla, hogy így lett. Hiszen itt mindenki arról beszélt amit ismer... én nem emlékszem olyan hozzászólásra, amiben a többi GS "egy kalap szar volt" és csak Dawné a tuti. Erre aludj egyet, és nézegess körbe...
Na köszi srácok! Hagyjuk a témát, eléggé szétbarmoltam már a topicot. Holnap megnézem a gépet aztán lesz ami lesz.
Köszi mégegyszer.
Bocs azoktól, akiket esetleg felidegesítettem az amatőr kérdéseimmel.
Jóéjt!
jegember
Igen, Gabikám, bizony tanították nekem is. Meg még egy rakás dolgot mellette. Abban biztos vagyok, Neked sem idegen nyelvű az izlés, stílus, kicsinyke alázat a tapasztalattal szemben. Ezeket a fogalmakat majd mindenki ismeri itt!
"Menni kell, megnézni, beleszeretni és megvenni... az a baj, hogy szeretnénk bizonyos garanciákat elvárni sokan a használt gépekre. Az meg vagy van, vagy nincs. Általában nincs..."
De tényleg! Mit lehet erre mondani. A GS jó, általában is! És én magam is nehezen döntenék, ha most vennék használtat... így adjak tanácsot?!
A csapatban lévő GS-ekről majdnem mindent tudok, ha valaki eladná, akkor leírom, hogy megvenném. Mert semmi komoly bajuk, pedig mennek rendesen.
Az enyém majdnem a legkevesebbet... 19000 km két és fél év alatt. No, de ebben nem is lesz már 18.000 eladásnál... tekergeti a hátam az órát!
Nem vagyok én szigorú. Ez nem nagy hiba, de vannak a fórumon olyan emberek (nem itt) akik még a nevüket sem tudják helyesen leírni. Kicsit bosszantó hogy a saját anyanyelvét nem tudja használni, ráadásul a suliban még idegen nyelvet is tanul. Na az hogy mehet nekik.
Válaszolva a kérdésedre. Számít a kilométer, de a rendszeres karbantartás még többet...
Jelentem, ebben a topicban minden résztvevő motorjának a szerviznaplója is megtalálható. Nehéz kikeresni, de 2006 nyara óta fel van jegyezve minden.
Nem akarom megnehezíteni a választást, de ezt el akartam mondani!
Elméletileg egy hegymászó vagyok harminc méter kötéllel, kampókkal, bakanccsal, hágóvassal és csákánnyal.
Gyakorlatilag tériszonyom van és előbb- utóbb ki kell lépnem a szobából...
Ja és Dawntez motorjáról szeretnék én is mondani: a "nemdohányzó" kifejezés nincs benne a hirdetésbe! Tetőkárpitcsere? Joccakát evribadi! Teddy, te meg menj el feltransalpolódni kicsit... finom volt AZ a pöri Türelmeséknél, na!
De ha 3-4-5?
Aztat Én már nem eszem meg!
Amúgy számít egyátalán az a 10000 km? 25000 vagy 35000 nem mindegy?
A szalonost nézném meg elsőnek... aztán a szombathelyit... asssziszem.
Döntsél minnél hamarabb, mert beleörülsz. Ha késöbb egy két aproság előjön belefér , hidd el a másiknál meg mást kellett volna javítani.
És hidd el a GS-ek egyszerüek, tartósak és még mindig a legkönnyebb a javitásuk.
Köszi mégegyszer.
Bocs azoktól, akiket esetleg felidegesítettem az amatőr kérdéseimmel.
Jóéjt!
jegember
Sajnos
1., Ha elmegy ha nem, akkor is megcsináltam volna
2., Csakhogy lássátok a GS árait!
Vazze: kell nekem egy nagybandi? (esSO már szól) MINEK?
A csapatban lévő GS-ekről majdnem mindent tudok, ha valaki eladná, akkor leírom, hogy megvenném. Mert semmi komoly bajuk, pedig mennek rendesen.
Az enyém majdnem a legkevesebbet... 19000 km két és fél év alatt. No, de ebben nem is lesz már 18.000 eladásnál... tekergeti a hátam az órát!
Me' az a vakarcs, szántani sem tud! Oszt eladnád?!
15 W-s olaj cca. 7,5 dl, esetleg szimmering csere... na, vastagon számolva 3000 pénz!
Én is gondos gazda vagyok, 2 év után lecseréltem a folyadékot...