Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kötőjel nélkül Kossuth tér
Tejóságoség. Hol voltatok, vízitúrán ?
A holnapon még anyalok, de mivel fél hatkor kezdőd 5-negyed hat között kéne talákozódni a Kossuth-téren a metrónál. Egyelőre azon gondolxok, hogy gyalog megyek...

Hát no, szerintem a festék nem állt a helyzet magaslatán, ha ledobja a cső, akkor szerzek olyant ama vidéki városkában, amilyent mondtál . De most már valami gépezettel fogom lecsiszolni, mert a finom kis női csontozatom is belefájdult, mire végigpuceváltam a leömlőket .
Pff, Cicc, ez a festés nem gyütt össze akkor
Láttam ám Gombóctot A szakadó esőben suhantunk nem keveset ma, 130km-t
Hunnap? Mikor és hun tali?
Hát ehhez én se tudok hozzászólni, sajnálom a történteket.
Én anno Motip márkájú akryl hőállóval fújtam, és semmi gondom nem volt vele. Ha esetleg megismétlitek a műveletet, próbálj olyat venni. Ha Pestbe nincs forrás, tudok egy nagyon jó kis vidéki várost, ahol árulják.
Hmm, érdekes az a kormány... A régi dizájnosnak még ilyen volt, vagy kicsit sportosabbra cserélte a tulaj ? Egyébként meg tényleg szép. A kilométer meg ha valóban ennyi az jó. Bár nálam saccperkábé itt kellett láncot cserélni... Meg kell nézni .
Szia

2001-ben még gyártottak mindkettőt. Az enyém 2001 decemberi és már az új dizájnos. Van olyan 2001-es ami a régi az valószinű év eleji.
Felhívtam ezt: http://www.hasznaltauto.hu/2382941_suzuki_gs500e_2001

Elsőre korrektnek tűnik. Számomra az az érdekes, hogyha 2001-től gömbölyű fenekűt gyártanak, akkor ez hogyhogy kocka? Ezek szerint rosszul tudom...
Köszi . Háát, azért ez nem járja, ennek néhány évig tartania kéne...
Monnyuk 10 fok alatt nem érdemes ilyenekkel bíbelődni gondolom, 20 +-5 az ideális állítólag. Én ezért sem értem, hogy miért nem sikerült tegnap ez a művelet. Lehet létezik töxar festék...
Na majd meglátom, ledobódik-e. Mert most állítólag ráégett, csak ugye nem lett szép sima. Az meg annyira nem izgat, úccsem láccik az idomtól .
Szia Cicus

Ne sírj, én már többször festettem, legutóbb két hete, több rétegben 700 fokos festékkel 2 napig száradt, utána melegitgettem délelőtt hogy égjen rá. Elindultam motoroztam 20 kilómétert lightosan, lenézek és felholyagosodott leégett festéket látok a hengertől kb 30 cm hosszan. Már nem is bosszantom magam, ha le akar égni égjen. Oszt jónapot.
Hümm?
Értem én hogy csunya egy rozsdás kipufogó és itt mindenki ad rá hogy maximálisan szép legyen a motorja. De igazán még nem hallottam, hogy valakinek átrozsdásodott a kipufogója és kilyukadt (mint az autóknál szokott) Hiszen télen sos latyakban szinte senki sem használja és általában a moci fedett lakhatását is meg szokták oldani
egy, vele
(jav., ell., láttam )
Szijja mindenki!
Nah, befürödtem a kipufogófestéssel...
Tegnap leszedtük, lecsiszoltam szépen, lefújtuk, aztán gyanús volt, hogy még efgy óra elteltével is a kezemben maradt a festék fele (negyed óra száradás után ráégetés üzemi hőfokon - monnya a flakon...), amikor vissza akartuk tenni a kipöfföt. Úgyhogy javítás, ma reggel kipöff fel, persze fogott még mindig .
Beröff, 5 másodperc múlva füst, festék fölforrt, felhólyagosodott
És itt el kellett indulnom dolgozni, nemtom apuék mit bírtak csinálni fele. De van egy olyan érzésem, hogy kezdhetem elölről néhány nap-hét múlva egy MÁSIK festékkel...
És ráadásul olyan szép idő volt tegnap... Ehhh...
Bocsi dawntez!
Tudod a 10 e km lehet hogy 10 e km, de lehet hogy nem: Dantest itt sokan ismerik és nem tekergette az órát. A többiről is meg tudsz győzödni ,hogy ugyan ez a helyzet? Szoval lehet hogy az a minusz 10 e a valóságban +20 e km egy másiknál
Nagy dolog, ha az ember egy megbizható, leinformálható forrásból tud vásárolni.
Egyébként mégegy +/-: a régiből több van, nyugaton is többet adtak el belőle mint az ujból, ezért inkább van bontott hozzá. Az ujabból szerintem nálunk több van talán csinossabb, de egy kicsit visszavettek minőségben. (pl nem állitható az első teló, még annyi krom sincs rajta)
Az új szériát arra értettem, hogy már "gömbölyű" a hátulja.
A tiednek megvan az a nagy előnye, hogy többen is ajánlották már, a többiről viszont semmit nem tudok (ezért is tettem ide be, hátha valaki tud valamit róluk). Viszont 10000km mégiscsak 10000km. Bukócsövet pedig vennem kell, ha bukócső nélküli gépet fogok venni. Ez van... Keresem a legjobb ár-érték arányt, ehhez kérem a segítségeteket.
Az első viszont valóban jó vétel lehet!
Bár nincs bukócső, és nem ír semmit a karbantartottságról (lánc, gumi, olaj, gyertya stb.) ergó: meg kell nézni

Figyu: Nézz szét! NE ugorj bele az enyémbe eszetlenül!
"kevesebb van és új szériás..."
No ezt nem értem. Ugyanaz a japán összeszerelés.
Nem akarok önreklámot (nem-e?) de, mindhárom még a gyári csutkakormányos. Az enyém is úgy jött ki. Node: nekem a két csutka max a hátizsákodba kerülhet! Mert ezen KÉNYELMES túrakormány van. Kicsi magasabb, kicsit szélesebb, és sokkal kényelmesebb!
Hoppácska! Az utak királya nem akar senkit, és semmit kikerülni!
Az ÚT menjen arra amerre Én akarom! -szeretném-
Dawntezt és a gépét ismerjük, tudjuk az "előéletét", akár te is rá tudsz keresni a mocijával kapcsolatos ügyekre is a fórumon, ha elég kitartó vagy. Itt -szerintem- mi ennyi PLUSZT tudunk segíteni neked, hogy fixre mondjuk, hogy egy megbízható embertől veszel egy megbízható motort. Ezt a tényt is vedd figyelembe, amikor összehasonlítod a gépeket.
Sziasztok! Segítséget szeretnék tőletek kérni. Eljött az ideje, hogy motort vegyek, ebben kérném, hogy segítsetek. Dantez gépét többen is ajánlották, de azért én összegyűjtöttem pár gépet még, ami jónak tűnik nekem. Tudnátok esetleg tippet adni, hogy ezek közül melyikkel érdemes foglalkozni, esetleg van-e olyan, aminek ismeritek az előéletét, stb.? Berakom ide a linkeket, amik tetszenek.

Ez Dawntez gépe, amit "csupaszon" 550-ért ajánlott (a referencia ):
(Dawntez) http://www.kepesmotor.hu/suzuki-utcai_klasszikus/p132438

Itt pedig a többi egy kis kommentárral:
Ez gyakorlatilag olyan, mint Dantezé, csak 10000km-el kevesebb van benne: http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/hasznaltmotoro
k/124148/SUZUKI_GS500_.html
Ebben úgyszintén 10000-el kevesebb van és új szériás, ami nekem jobban tetszik. Fél évvel fiatalabb, bár ez nem hiszem, hogy számít: http://www.hasznaltauto.hu/2382941_suzuki_gs500e_2001
E
bben is kicsivel kevesebb a km és kicsit drágább, de benne van a plexi és a bukócső is: http://www.hasznaltauto.hu/2797287_suzuki_gs500_2000

Előre is köszönöm a segítséget! Ha valaki tudna esetleg jó ajánlatokat, akkor azt kérem ossza meg velem!
Köszike!
Csak ma tudtam visszaolvasni,tegnap meló.
Holnap feltétlen felhívom őket!
Hahaha!
Nincs is olyan motor, hogy intruder. A barom japók barom ötlete a csopper japanizálására. Szétrázza a derekat, kényelmetlen, minden kúton tankolni kell, és nem lehet kanyarodni a durung első kerék miatt.
Nesze neked!