Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Érintettség okán jelzem, hogy fel vagyok pakolva, de lakáscsere és majd költözés projekt miatt a meleg hozása kicsit háttérbe szorult.
A tavasz? Itt benn a jó meleg szobában, a verőfényes ablaknál.
Én azért nem tolnám ki a moccot, mert felkapná a szellőcske Holatavaaaaaasz?
Itt sem különb sajnos...pedig a három ember már cipeli zsákban a másságban leledzőt! (Sándor, József, Benedek...)
Itt akkora baromnagy szél van, hogy mindjárt elfújja a házat a fejem fölül.
És a hajósok?
na jó, de csak egy irányba lehet menni...
Hali esSO!
Nem küzdött nagyon, ahogy az ablakból láttam.
De melege sem lehetett...
Most könnyű motorozni, be se kell indítani, elfújja a szél.
Blue itt ment motorral az iroda előtt...de irigy vagyok!
A válasz úgy történik, hogy ha vki hozzá tud szólni, akkor ír. De olyan nincs, hogy 20 ember beírja, hogy nincs infója. Néha kicsit várni kell.
Csak egy próbálkozás volt T megoldja elvileg valahogy
Tök jó ötlet, de sajna melózni fogok, és idebent a cégnél, elméletileg. ha mégis otthon maradok, akkor távrecsegek, jó?
Jáááj, ez mennyire cuki
Nyusz, véletlenségbőőő nem leszel holnap otthon? Mert menek 9re a logisztikai központba, és gondoltam csöveznék picit nálatok utána
dawntez,
mint az közismert, az elektromos berendezések fehér füsttel üzemelnek, ha kiszáll belőlük a fehér füst, akkor már nem működnek

b-viktor,
megnéztem, az akmt-n válaszoltam
Ha otthon harci kutyád van és van gyermeked, akkor semmiképp nem szabad egyedül hagyni őket egy szobában felügyelet nélkül!

Ahhoz, amit a képen látni fogsz, elég volt néhány perc figyelmetlenség!
Azt felejtsd el! Azokat az intézményeket bezárták!
(Biztos kell a munkaerő a Parlamentbe )
Bocs! Nem politizálok, csak úgy eszembe jutott!
Az azért vígasztalhat,hogyha ez két nappal az eladás után történt volna, akkor nem biztos, hogy őszinte lenne a mosolya a vevődnek!
Karikázd be a képen, utána küld el aképet az egyik suzuki márkakereskedésnek, majd ők megmondják az árát.
A 3. számú csavar tart egy kis fémkonzolt, ami odafogja a nagy műanyag elemhez (2) a gázbovden végét. Látható is, hogy ott 2 kis "kinyúlás" van a műanyagelemen (3): egy a csavarnak, egy pedig a kábel rögzítéséhez. Ez uttóbinál van egy kis repedés, ami szerintem nem egészséges.
Láncszettet nézhetsz a nagyvas.hu-n, olyan 25-be van ha jól emlékszem. Olajból ha legjobbat veszed akkor is kijössz egy 10esből szűrővel együtt. Az órákat meg nézd meg bontóban mert szerintem drága a márkakereskedésben.
melyik van eltörve?
Valaki tudna nekem segíteni az 51480-ban és az 51461-ben?
Köszönöm!
Oszt, Tószt!

Estefelé remélem újra itt...
Alszom, csak nyitott szemmel... és közben dolgozom. Parlamenti képviselőnek készülök... gyúrok vazzze!

A tempó gyilkos, de még gyorsabb vagyok... Pedig ez már minden határon túl van.
Ménem alszol még? Sok lesz az a munka, eccercsak hanyattesel!