Jáááj, ez mennyire cuki
Nyusz, véletlenségbőőő nem leszel holnap otthon? Mert menek 9re a logisztikai központba, és gondoltam csöveznék picit nálatok utána
Azt felejtsd el! Azokat az intézményeket bezárták!
(Biztos kell a munkaerő a Parlamentbe )
Bocs! Nem politizálok, csak úgy eszembe jutott!
Az azért vígasztalhat,hogyha ez két nappal az eladás után történt volna, akkor nem biztos, hogy őszinte lenne a mosolya a vevődnek!
A 3. számú csavar tart egy kis fémkonzolt, ami odafogja a nagy műanyag elemhez (2) a gázbovden végét. Látható is, hogy ott 2 kis "kinyúlás" van a műanyagelemen (3): egy a csavarnak, egy pedig a kábel rögzítéséhez. Ez uttóbinál van egy kis repedés, ami szerintem nem egészséges.
Láncszettet nézhetsz a nagyvas.hu-n, olyan 25-be van ha jól emlékszem. Olajból ha legjobbat veszed akkor is kijössz egy 10esből szűrővel együtt. Az órákat meg nézd meg bontóban mert szerintem drága a márkakereskedésben.
Nem küzdött nagyon, ahogy az ablakból láttam.
De melege sem lehetett...
Nyusz, véletlenségbőőő nem leszel holnap otthon? Mert menek 9re a logisztikai központba, és gondoltam csöveznék picit nálatok utána
mint az közismert, az elektromos berendezések fehér füsttel üzemelnek, ha kiszáll belőlük a fehér füst, akkor már nem működnek
b-viktor,
megnéztem, az akmt-n válaszoltam
Ahhoz, amit a képen látni fogsz, elég volt néhány perc figyelmetlenség!
(Biztos kell a munkaerő a Parlamentbe )
Bocs! Nem politizálok, csak úgy eszembe jutott!
Az azért vígasztalhat,hogyha ez két nappal az eladás után történt volna, akkor nem biztos, hogy őszinte lenne a mosolya a vevődnek!
Köszönöm!
Estefelé remélem újra itt...
A tempó gyilkos, de még gyorsabb vagyok... Pedig ez már minden határon túl van.